Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 4 Обичам те и те целувам

• 29 009
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Тина, страхотен обзор на серията  Heart Eyes Heart Eyes Мале като си помисля, че казвах, че е било скучно. Не знам къде ми е бил акълът  Joy С тези двамата никога не може да е скучно  Two Hearts . Ние сме си виновни, защото очаквахме някакви невероятни неща още в самото начало на филма и като нямахме кой да ни превежда съвсем се скапахме в един момент  hahaha

# 541
С превод си е друго нещо. Peace Хайде и да не знаем дума по дума какво си говорят, важното е да разберем основните неща.

# 542
  • в очите на дъщеря си
  да  с превод е друго

аз малко пак на шопинг бях Flutter

# 543
Какво ни купи? Laughing

ПП: Вече ти виждам подписа. Wink Много е хубав! Heart Eyes

# 544
  • в очите на дъщеря си
Какво ни купи? Laughing

ПП: Вече ти виждам подписа. Wink Много е хубав! Heart Eyes

ами нямаше кой знае какво , но ако излеле нещо ново ще го споделя с вас  bouquet

# 545
И аз минах през магазина на идване  newsm03 И двамата имат много чаровни усмивки  Heart Eyes

# 546
# 547
Беше ми и много интересно,кога ще видя Фериха с дънки?Този епизод,най-сетне видях.

# 548
# 549
Сега чета,че сериалите от новия сезон щели да бъдат по 48-60 мин.Какво мислите?

# 550
Ако е една серия на седмица са мн кратки, а кое се водиза начало на сезон?

# 551
Ако е една серия на седмица са мн кратки, а кое се водиза начало на сезон?
Мисля,че след лятото.Ако говорим за нашия сериал,значи втори сезон.

# 552
То имаше някакви протести на турските актьори, защото с толкова дълги серии, за да заснемат една за седмица, им се налагало да работят по цял ден и искаха да станат както било на запад, по 60 мин. Явно се е стигнало до съгласие. За нас обаче е ужасно ако са толкова кратки  Shocked

# 553
То имаше някакви протести на турските актьори, защото с толкова дълги серии, за да заснемат една за седмица, им се налагало да работят по цял ден и искаха да станат както било на запад, по 60 мин. Явно се е стигнало до съгласие. За нас обаче е ужасно ако са толкова кратки  Shocked
За каналите също няма да е лесно,защото няма да могат да запълнят времето,което е не запълнено.Трябва да правят нови сериали или просто по 20 мин. реклами.

# 554
  • Варна
За каналите също няма да е лесно,защото няма да могат да запълнят времето,което е не запълнено.Трябва да правят нови сериали или просто по 20 мин. реклами.
20 минути реклами  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт