Мартеничка има вече Ноемврийското човече! - тема 7

• 24 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
А онлайн ли се кандидатства? Дайте линк, моля?  Hug

# 376
Да ви попитам за еднократната помощ за дете, има ли други като нас, които не са я получили? Подадохме заявление края на ноември и още нищо, а актът за раждане на детето остана в общината. Дали не са объркала сметката или просто има забавяне? То се е видяло, че трябва да се ходи до там, но преди това исках да си сверя часовника с вас!

Ние получихме помощта още на 24.01.2011г. /заявлението подадохме на 10.12.2010/. Актът за раждане защо е в общината? Нали в социалното се подават документите?

Още нещо се сетих - без оглед на това дали се разрешава или отказва помощта задължително се издава заповед, която майката трябва да получи. Същата трябва да влезе в законна сила. Ти подписа ли вашата заповед? Ако не си то заповедта не е влязла в сила и няма да ти преведат паричките.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 13:37 от korali

# 377
  • София
А онлайн ли се кандидатства? Дайте линк, моля?  Hug
http://kg.sofia.bg/?page=home

# 378
  • Пловдив
Да ви попитам за еднократната помощ за дете, има ли други като нас, които не са я получили? Подадохме заявление края на ноември и още нищо, а актът за раждане на детето остана в общината. Дали не са объркала сметката или просто има забавяне? То се е видяло, че трябва да се ходи до там, но преди това исках да си сверя часовника с вас!

Става дума за тези 250 лв от социалните ли? Не разбрах, защо акта за раждане е в общината?
Ние подадохме ноември и по принцип трябваше даже края на декември да ги преведат, обаче ми объркаха сметката и ако не беше леля ми, която работи там, никога нямаше да разбера защо няма парите. та тя оправи кашата на колежките си и ги получих края на януари. Провери относно объркана сметка, явно се случва. А по принцип превеждат един месец по късно, към края.

# 379
Добър ден и от мен, как ми се спи днеска, бяла мечка не виждам  Tired  Вико тази нощ, реши да не изостава от другите бебчовци и първия път стана след 3 часа, и след това до сутринта на всеки час  Tired  И сега зор голям с това заспиване, аз съм била така като дете, хич не съм искала да спя, помня и в детската градина, че не спях или си гледах в тавана, или се радвах, ако имаше и друго неспящо дете до мен да си говорим  Blush  И тъй като крушата под круша пада, няма как и детето ми да е поразлично  Crossing Arms  Докато заспи, ръмжи, рита, качва ми крака на раменете, обърща се на всички страни и при най-тихия шум да види какво е, ужааас  ooooh!

Гери_Дейзи, ти направо ме хвърли в тача с цената от 25 лв за кенгуруто  Crazy Не съм ги виждала какви са във Вис Виталис, но не вярвам и не искам да вярвам да са баш същите, че ние това го взехме 180 лв на намаление от 200 лв  Shocked  Поне си струва, че много е стабилно, и материята е наистина доста качествена  Peace

Терминатор, ходете в Сан Диего  Mr. Green  Аз не съм ходила, но моя добра приятелка живее като вас в пустинска жега в Лас Вегас, и каза, че като била в Сан Диего и се е видял като оаза   Laughing

Дарил Хана, и аз като Дори, на ръка не съм прала от студентството  Mr. Green  Пускам дрехите на 40, и прала съм ги и на пълна програма с 1000 обороти, и нищо им няма  Wink

Иначе да се отчета след консултацията ни в събота, Вико е наддал с 1 кг и вече е 6,780 см и пораснал с 5см, та станал 62 см, дано да е дълъг като баща му  Heart Eyes  Биха му само Пентаксима, а Синфлорикса утре. И тъй като ни беше първата такава ваксина, много бях стресирана как ще бъде, но държа се мъжки, а след това не вдигна Т, та не съм давала нищо като лекарство, само беше поунесен, и спинкаше повече.

Честито на всички за подаръчетата, и аз си чакам с нетърпение моя  Blush  Ще ходим в Банско от сряда до неделя  Party  Но, тъй като с деца на баня не се ходи, че ще ти изядат сапуна, ще видим с бебо колко почивка ще видя, дано да слушка  Praynig  И по този повод, вчера ходихме с милото да си търся бански, че да се цопвам в басейнче или някое джакузи, но паднах в депресия , едвааам си намерих бански, циците от както родих са ми огромни, и не можаха да ми се поберат в тези бански които си харесвах, без да изглеждам вулгарно, а за кожата от корема и за паласките от страни няма и да говоря колко предизикателно изглеждат  Sick ООххх, тези 5-6 кг, които ми се за сваляне много зле ми действат, аз винаги съм била около 47 кг, и никакви диети никога не съм спазвала, как ще се върна във форма, не ми се мисли  ooooh!

Но, пък снощи направих много вкусни Браунис, и докато гледахме Тигъра и снега, Мравче  Hug  изядохме половин тава, още преди да се е охладил  Mr. Green  

# 380
  • Пловдив
Но, пък снощи направих много вкусни Браунис, и докато гледахме Тигъра и снега, Мравче  Hug  изядохме половин тава, още преди да се е охладил  Mr. Green  

Ако може рецепта за изпитаните Браунис   chef

# 381
  • София
Добър ви ден,
за яслата, при нас е много сложна системата. Свекървата работи в ОДЗ, което на всичкото отгоре е близо до нас. Аз съм на социално майчинство, т.е 100лв една година. Да не споменавам, че сме на квартира. Та съвсем логично е да го пусна от една годинка, ама хич не искаааам  smile3516 Искам да си го гледам до две. Мислех си, че така и така сега майчинството ми е 100лв, ако започна някаква работа от вкъщи и успявам да докарвам пак 100тина лв да си го гледам до две. Така де ама ако не се получи? Направо откачам вече... Свекървата пък оня ден викаше ти го доведи с данните да го запишем в системата пък когато щещ го пускай  newsm78 Е как стават тия работи. Уффф не знам, направо ще лудна  Confused

АААА Kölsches Mädel , ходи си ги търси тези парички. Ние пуснахме документите в края на ноември или началото на декември (не помня баш) и ги получихме още средата на януари.  Naughty

# 382
Объркала съм се! Актът за раждане остана естествено не е в общината, а в социалните. Все ги бъркам двете институции, защото в нашия район са в една и съща сграда: блондинка съм, личи ми!  Mr. Green

Бебославче, браво на Вки, добре си е пораснало детето! Peace
Хубаво да си изкарате в Банско, а за килограмите да не ти пука! Още съвсем малко време е минало от раждането, има време да ги смъкнеш! А за гърдите много добре те разбирам, щото и моите са станали като пъпеши- огрооомни! Embarassed Не разбирам мацките дето си слагат силикон. ужасно неудобно е да имаш големи цици и много малко дрехи стоят добре!  Crossing Arms

# 383
# 384

Ако може рецепта за изпитаните Браунис   chef

Малииии, все въртим, сучем и пак го докарваме до десертите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
А пък аз имам сумати кила да свалям  #Cussing out.

# 385
аз пък да ви се оплача,че климатика във всекидневната ни е замръзнал и е такъв кучи студ.Цял ден кисна в спалнята,а преди малко като храних Габи го бях облякла със зимното яке  Close Искам вече да става топло,писна ми вкъщи.

Аз за килограмите няма да се обаждам.Скоро бях писала,че съм отслабнала,а днес дори успях да вляза в любимите ми ултра малки дънки  Mr. Green Те са ми критерий,че съм станала супер парче  Mr. Green Laughing

# 386
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, кажете някакъв гел за тия зъбки, че това дете се измъчи. Давам му Дентокинд по 6 пъти на ден, но няма голям ефект   Sad
ПП. Това ми беше "мечтата" - колики и зъби заедно  Tired

# 387
Момичета, кажете някакъв гел за тия зъбки, че това дете се измъчи. Давам му Дентокинд по 6 пъти на ден, но няма голям ефект   Sad

Hug И аз този съм купила, но още не съм го мазала. Дарчето май беше писала,че използва Калгел. Само за тези знам и за гръцкия, за който стана дума и тук, много го хвалят из нета.
Милинкият  Марти Sad Поне тия пусти колики да минат  #Cussing out

# 388
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Hug И аз този съм купила, но още не съм го мазала. Дарчето май беше писала,че използва Калгел. Само за тези знам и за гръцкия, за който стана дума и тук, много го хвалят из нета.
Милинкият  Марти Sad Поне тия пусти колики да минат  #Cussing out

Дааа, вярно, че беше този гел  ooooh! Хем четох като се въртеше тая тема, ама съм се склерозирала напоследък  Crazy Мерси, Тед  Hug

# 389
Кате, мажа с Дентинокс, много го успокоява  Peace

Общи условия

Активация на акаунт