Мартеничка има вече Ноемврийското човече! - тема 7

• 24 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес само тук май не вали  Wink. Ние бяхме за малко на разходка. Купих билети на братовчед ми за  "вечното" дерби   Mr. Green. После взехме плодови пюренца на Гербер. В магазина Валето се разплака доста и на излизане се успокои  Laughing.

anaq, бързо с масажчета да се оправи очето  Peace.

Корали, миличка, много се радвам за вас  Hug.

Лианка, стискам плаци Ивчо да е пийва от шишенце  fingerscrossed. На теб скорошно възстановяване  Hug.

Деси, големи перипетии си имала, но важното е, че си добре  Hug.

Капризче, гимнастик ще да е Алекс  Wink.

Дидка, от Коледа до сега Алексче е ходил 2 седмици. Ако зависи от него, ще си стои вкъщи  Laughing. Предполагам сега пак ще влезе в ритъм.

MMka, бързо и само с лепенките да се оправи бебчо  Hug.

# 76
liana85, много неприятно с тази инфекция, дано бързо да мине!  Hug
Струва ми се, че бебетата чак толкова бързо не се отбиват, макар че всичко е много индивидуално. Мойто диване и от цица и от биба яде с един и същи хъс. От доста време вече му давам чай от шише, досега изобщо никакви призници на отбиване /да чукам на дърво/. 
Стискам ви палци всичко да мине бързо и безпроблемно.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Деси М., тоз лекар заслужава да го докладваш на лекарския съюз и да подадеш оплакване от него в болницата, егати къв тип, много се възмутих!
Миличка, от какво ти е станало така, обясниха ли ти?
Бързо възстановяване!  Hug

kapri_z, супер са снимките от Ниагара, няколко направо ме заплениха!
Разгледах и албума Вкусно, я издай какво е рулото на първите 3 снимки и лесно ли се прави? 10х   bouquet
Детето ти си има характер и предпочитания, то е ясно - сигурно и рано ще проходи.

Берушче, мерсаж за филмчето  Hug, да видим кога ще му дойде времето  Thinking.

# 77
Korali, чудесна новина  Hug
Деси, като ти четох поста все едно описа моите лутания, когато бях с мастит. Мамологът ми каза същото, може би наистина не е в неговата компетенция да се занимава с кърмачки  Rolling Eyes
Все пак важното е, че адекватно ти е помогнал гинекологът  Hug  Момичетата ми препоръчаха Лецитин, за да нямам пак такива проблеми и наистина откакто го пия не съм имала запушвания  Peace оправяй се бързо!!
Беруш, сега дърпам бебешкия филм  Laughing

# 78
 Здравейте и от мен:wavey:
Днес бяхме на консултации . Госпожицата е вече 6 кг и 60 см . Сложиха й ваксините и от тогава е киселяшка  Confused Мрънка , не дава да я оставя в леглото , спи на ръце . Освен това и зъбчета са тръгнали - още не са прорязли , но на долния венец съвсем се белеят . Ръцете , разбира се , постоянно са в устата , лигави се ... Малко раничко ми се струва , при баткото първото зъбче излезна на 8 месеца . А пък племеницата на 1 год още си беше беззъба .
Корали , поздравления за добрите резултати  Hug
bobito0785 , и моята го прави това същото от няколко дни . Първоначално си мислих , че кърмата ми много силно потича , но започвам да се чудя дали няма накаква връзка със зъбите , въпреки , че  не виждам такава . Но тя пък и от шише не иска да яде .

# 79
Ей пак много пишете, ама то в това смотано врме какво да правиш освед да ядеш и да киснеш във форума  Mr. Green Аз сготвим мИсото, стана уникално - Бебославче месраж за рецептата  Hug

Корали много се радвам, че всичко е наред с бебока, сигурна бях, че нищо няма да му има на детето, ама по добре така да проверите и да се притесняваш малко, от колкото да не ви обърнат внимание, а да има нещо.

Нещо пак съм пропуснала, какви са тия снимки на Каприза, отивам да ги търя, щом и манжди има, може да си харесам нещо пак да сготвя. Тези дни имам ентусиазъм да готвя, но не трябва да прекалявам, че да не вземе да свикне милото и да спре да готви, че тогава лошо  Mr. Green

# 80
  • София

Деси М., тоз лекар заслужава да го докладваш на лекарския съюз и да подадеш оплакване от него в болницата, егати къв тип, много се възмутих!
Миличка, от какво ти е станало така, обясниха ли ти?
Бързо възстановяване!  Hug

Така и не разбрах защо и как стана така.И преди са ми ставали бучки и с топли компреси са се оправяли,ама такова чудо - да се втвърди цялата гърда не е било! newsm78

Деси, като ти четох поста все едно описа моите лутания, когато бях с мастит. Мамологът ми каза същото, може би наистина не е в неговата компетенция да се занимава с кърмачки  Rolling Eyes
Все пак важното е, че адекватно ти е помогнал гинекологът  Hug  Момичетата ми препоръчаха Лецитин, за да нямам пак такива проблеми и наистина откакто го пия не съм имала запушвания  Peace оправяй се бързо!!
По принцип е така - гинеколога отговаря за гърдите ми докато кърмя,а мамолога след това.Но като си плащам какво пречи да ме види на ехографа - гинеколога няма как.

# 81
Здравейте мацки,
И двете ми деца /Нини и тати/ спят вече от около час и половина  Mr. Green та намерих време и аз да се запиша най-после в новата тема. При нас татито е болен  Sad и си е вкъщи. Обаче май по-добре да си е на работа, че малко се посдърпахме сутринта  Embarassed и сега спи в другата стая. Ама то по-добре де, иначе все плаши малката като го види с маската над кошарата й.  Mr. Green
Ysabell, наистина темичката е оформена чудесно, браво и много ти се кефя, че все намираш време да ни правиш темичките.   bouquet
Бебославче, благодаря и аз за рецептата, имам доста свинско в камерата, та ще я пробвам някой ден. Поне за маслини няма да тичам по ранни зори, защото аз обожавам маслини и вкъщи винаги има - без тях не сядам на масата. Мъжът ми ме призна съвсем за пристрастена, откакто ме видя един ден да ям сладолед и да си замезвам с маслинки.  Mr. Green  Mr. Green. Ама какво да правя като си ми е вкусничко. hahaha
Деси М., добре, че не е бил по-сериозен проблема и бързо да минават болките.  Hug
Корали, миличка, много се радвам за резултатите,  smile3501
Миши, добре дошла отново.

# 82
  • В две мънички очи...
Гинеколог, мамолог - като си плащаш не виждам какъв им е проблема. То малко като аг-то при което бях ходила в началото на бременността - тя бременни не гледала, само прегледи платени.
Ох аз ще ходя да търся силиконови накрайници и гел за зъбки вече не се търпи.

# 83
  • гр.София
Лелееее това моето дете верно е оперирано от сън  Mr. Green Може ли цял ден да не спи.Като понички са му очите и пак не заспива.От 14:20 чак сега заспа и сега сигурно ще спи половин час и пак ще отвори ей такива  Shocked ooooh!

# 84
  • Пловдив
питане към мамите от софия.магазин от а до я който се намира в люлин 5 бл.549 съществува ли и работи ли в неделя

# 85
  • Велико Търново
Здравейте, не съм писала скоро, че време хич не ми остава...

Корали страхотна новина! Радвам се, че всичко е наред!

Имам въпросче към майките, които хранят изцяло на АМ - колко пъти на ден давате АМ на бебчетата и какво количество? Ние скоро ще сме само на АМ и се чудех колко е нормално за бебче на 3 м.?  newsm78

# 86
  • София
Insolence всяко бебе е различно, някои са по лакоми, други не толкова. Ние се храним по шест пъти на ден, като изяжда средно около 130мл, понякога и 150мл. Формулата е горе-долу следната: към навършените месеци на бебето се прибавя еденичка отпред и нула отзад т.е. три месеца - 130мл; четири - 140 и т.н.  Simple Smile

# 87
insolence, ние сме- 150 мл., 5 пъти на денонощие.

корали,
  smile3501

# 88
Ние от средата на 2-ия месец ядем по 150.
Максимум може да се дава 180, ама аз и 210 съм давала веднъж, няма да го държа гладно.
А и на кутиите си пише какво количество се дава. Яде  7- 8 пъти на денонощие/ главно през деня, през нощта мноого рядко се буди вече/.
Днес за пръв път се радва на играчката над леглото. Simple Smile

# 89
daryl hana ти ме успокои. Аз мислех, че ние хапваме по много. но по принцип, докторите казват, че на кутиите са завишени количествата.

Само да се оплача на виви 23 и берушана, че от днес съм на 90 дневната и умирам от главоболие, някак си мозъка ми плаче за сладичко, а не стомаха.
Виви, ти как вървиш с диетката?

Общи условия

Активация на акаунт