Мартеничка има вече Ноемврийското човече! - тема 7

• 24 749
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
здр на всички днес , инсоленс ние даваме по около 150 мл на хранене и по 5 пъти или 6 вече все по рядко на ден се храним , но отзад на кутията пише колко да даваш , но пък ако е по гладно може и повече.

# 91
  • Козлодуй
Корали: много се радвам , че всичко при вас е ОК. Дано повече доки не те вкарва в такива филми.
insolence: и ние ядем средно по 150 гр. Сутрин ядем по-малко - около 130. Късния следобяд понякога си пие и 180 гр. Четох някъде, че при 4-мес. бебе общото количество мляко за деня не трябва да превишава 1/7 от теглото. По тези сметки на нас ни излиза по около 180 гр на ядене.....но както вече казах - рядко изпиваме толкова.
Дарил Хана: радвам се че вече забелязвате играчката. Все по-интересна ще му става.

# 92
  • Велико Търново
Ние от средата на 2-ия месец ядем по 150.
Максимум може да се дава 180, ама аз и 210 съм давала веднъж, няма да го държа гладно.
А и на кутиите си пише какво количество се дава. Яде  7- 8 пъти на денонощие/ главно през деня, през нощта мноого рядко се буди вече/.
Днес за пръв път се радва на играчката над леглото. Simple Smile

Daril да пише на кутията, но на Лактаната  за възраст 3-4 м. пише 4-5 хранения по 150 мл. с 5 лъжички, или разтвора става 170 мл. Първо 150 мл. ми се виждат много - съдя по формулата с месеците. От друга страна 5 на брой храния ми се виждат малко. Затова съм в голяма чуденка  newsm78

# 93
  • София
И аз си мислех, че сме големи лакомници, но като чета какво количество давате май само аз си държа детето гладно Mr. Green
Иначе на кутиите ми изглеждат безумни милилитрите, на нашата пише, че трябва да давам по 210 Shocked

# 94
корали, колко много се радвам, че всичко е наред, не можеш да си представиш.Не че съм се съмнявала, че това страхотно момченце има някакви проблеми  Heart Eyes

беруш, моля ти се, ти си ми дружка в отбора на неготвещите, не ме предавай  Mr. Green

Деси М., защо наистина не се оплачеш от този безхаберник?! Как е възможно такива идиоти да има  #2gunfire

Dori , има ли промяна в цените на бурканчетата в сравнение с времето на Алекс?

Дидка, Дори, аз, ако бях изкарала два месеца в къщи с двамата, щяхте да сте ме закОпали вече..... Боби не е ходил седмица, когато беше болен  Naughty

tonivil, ама и ти манекенка отглеждаш  Wink

Ysabell, благодаря,че по принцип се занимаваш с темите  Hug

# 95
Да ви кажа, не че съм разбирачка, но детето само си показва кога и колко иска да яде.
Вчера, например, не беше ял от 13.30 до 18.30. После хапна 120.
Друг път, като е хапнал 150, след 2 часа хапва 180. Различно е.
И затова хич не се връзвам на формули и други неща. Хич и не мисля да го храня по схемите му.
Ще ставаме шишовци  Mr. Green, а и ние се родихме 2,300 и затова си мисля, че сега бърза да си навакса с теглото, да ви настигаме. Вече сме 6 кила, днес го теглих. Grinning

# 96
Да ви кажа, не че съм разбирачка, но детето само си показва кога и колко иска да яде.

Aбсолютно!  Peace И ние така караме, защото тя самата такъв режим си е създала. Все пак е АМ, не мога да я будя да яде на 2,5-3 часа, на сила да яде, щото на кутията пише еди кво си.  Thinking

# 97
  • София
Той и мъжът ми само това ми повтаря - храни детето, колкото иска, обаче като отидеме на консултация и педито все ми мрънка, колко много сме качили и аз започвам да се притеснявам, че много му давам Simple Smile
А моят шишо е 6.500кг, но като проходи ще заслабне Grinning

# 98
Направо на Дюканската да минава. Mr. Green
Нищо му няма на теглото. Grinning

# 99
Бери, моят Боби е почти 7 кила, а сме само на кърма, роди се 3200, тъй че не му се притеснявай на твоя шишо Wink
Корали, много се радвам за хубавата новина  Hug
Деси М., искрено ти съчувствам, особено като знам как болииииии, добре че си се оправила, а по повод наглостта на нашенските лекари, просто не мога да направя друго освен да ви съчувствам, че ви се налага да се сблъсквате с тях Sad
Това свинско с маслини звучи много добре, обаче моето шиле не обича маслини Sad пък аз обожавам.
Не помня какво дурго щях да ви пиша, ако се сетя пак ще се включа Simple Smile
А да, Каприз, много хубави торти, аз съм решила новото ми хоби да е тортоправене, искам да се науча да работя с фондан и украси разни, май това ще си поискам за подарък от мъжо за рд-то Simple Smile

# 100
Terminator ,  там при вас е благодат да се занимаваш с такива работи и ти завиждам , за което съвсем не благородно  Twisted Evil Има всичко за каквото се сетиш и каквото не се сетиш.То бои , украси , формички , цветни гелчета...абе всичко.Само мерак да имаш и време. Тук във форума в сладкарската тема има виртуози.Ще ти окажат съдействие на драго сърце  newsm10 Тази девойка има уникални неща и материали  Grinning

# 101
капри, Деси М, вие с лепенките ли къпахте бебоците? Педито каза с лепенките, но се притеснявам да не му влезе вода в пъпчето или да не му остане мокро Sad Тя е някаква като плат лепенката, 3 пласта.

# 102
Терминаторче, Капризче, да се занимаваш със сладкарство на такова високо ниво трябва да нямаш а-б-с-о-л-ю-т-н-о никакви ангажименти. Аз не готвя, вярно, но понякога влизам във фаза и правя разни сладости, които си отнемат време. А представям си, ако се захвана да правя разни произведения на изкуството... Добре, че все се ограничаваме, та да си имам сериозно оправдание  Whistling

Терминатор, ти не ми отговори на въпроса (ако искаш, де) - толкова ли е лесно да се премести цяло семейство от един щат в друг? А работата на мъжа ти?

# 103
Вие направо ме убихте с милилитрите  Shocked Аз от днес започнах да му давам по 120,досега все му правех 90. Храни се през около 2-2.30 и наддава по килограм на месец.В момента е 6500  Thinking

# 104
  • В уютен дом! Елените
Здравейте мами! Grinning Включвам се по темата за АМ, защото и ние сме изцяло на него.Малкия яде по 130 мл. средно НАН1  на  3 и половина часа . Дори педиатърката ни ме заподозря,че му давам повече, тъй като вече бил 6,100  Shocked .Дарил Хана и ние се родихме мънички-2680 ,но 150  неможем да изядем, камоли повече.Всяко детенце е различно и нуждите му са различни.Водете се от децата и всичко е наред-пък когато проходят ще отслабнат  Mr. Green .

Общи условия

Активация на акаунт