Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 866
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Добър вечер!
Наде, имама предложение, Делтито ще ни е гид, а аз ще съм ви шофьор  Laughing , имам голяма и удобна за пътуване кола, пък и е икономична  Laughing ,ще наблегнем на ношния живот  Laughing , повечкото исторически забележителности сме ги посетили вече, лично аз не съм ходила-от развлакателната част- в най-новия и най-големия им мол..... бил нещто уникално и по интересен от Форума....все пак нетрябва да забравяме за шопинга  Joy
Ще ми е удобно сутришното кофе, че после ще хдя да видя моята малка племеничка-принцесата на леля, милото цялото е в гипс ,от раменцата през таза до ходилата Cry , при раждане получило локсация и лекарите не са обърнали внимание до този момент, сега е на 4 месеца....сърцето ми се къса, ама поне ще се оправи докато тръгне да ходи.
Радостина добре дошла!

# 511
Благодаря ви момичета много сте мили  Hug
Да кажа за себе си аз съм от Бургас, а мъжа ми е от Тринидад и Тобаго.Двамата в началото пътувахме на круиз кораби но аз слезнах заради малкият ми шушон който е вече на 6 месеца.
А за Истанбул и аз никога не съм ходила макар че чувам също много добри отзиви. Може би някой ден .... Simple Smile
Лек ден ви желая днес   bouquet

# 512
Добро утроооооо!!!
Айде по едно ароматно кафенце

radostina_z абсолютно същата ситуация и при нас  Grinning

# 513
Аз имам предложение за което е виновна Делти!Организираме ходене до Стамбул с водач Делти!! newsm44 newsm53

# 514
  • Varna
ДобрЮутрУУУ Hug

МАРИЙЧЕ,
НапраУ съм за убиване и за пердах fight Ето ти този адрес http://atlas-varna.com/ Туко що го намерих и не съм чела нищо от обявите. По късно ще видя за други. Много, много се извинявам, че те забравих rotfImao  Благодаря ти за сутрешното каЙвенце Hug

ВЕСЕЛЧЕ,
Май няма да мога да дойда към 9-9.30 Sad Споко няма да ви водя по исторически забележителности. Ще ви водя по разни красУти. И по нощен живот, ако не съм ви уморила през деня Laughing Иначе аз във оня големият МОЛ не съм ходила, защото не съм по шопинга. Но ако идем, ще нападаме и том. Да има емоции Wink
И Веселче, връщам се да допълня....Много, много, много здраве на мъничката ти племенничка!!!

НАДЕ,
Както искаш бе Душата, ако искаш си изчакай Съкровището, ако искаш по женски, както ти е на приятно. Пък може да ти е приятно веднъж със мъжО на живота ти, веднъж по женЦки Simple Smile

На това място Ортакьой, което ви показах на снимката, ме нарисуваха ей, така Wink По възможност като ходя там все обичам да ме вапцат по тоя начин Laughing

http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/264088/00000039.jpg  Тази рисунка си е по моя идея. Дори художничката ме помоли да ме снима по тоя начин и да го ползва за модел....похвал, похвал Wink

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 09:09 от DELTA_DELTA

# 515
Добро утро на всички Simple Smile
Много ме е яд, все така става, че като се събирате аз съм си организирала работа до припадък и не мога да дойда с вас Sad Ама карай, надеждата крепяла човека Wink
Делти, никога не съм ходила в Турция, но заради това рисуване бая се позамислих  Joy
Аз пак отивам да се трудя.
Слънчев и прекрасен ден на всички   love001

# 516
Момичета само да попитам че не ми излиза на всеки местожителството. Всички ли сте от Варна? Има ли някой от Бургас? Simple Smile

# 517
здравейте ,момичета по загубих ви някъде !
Аз съм от Бургас ,а моя приятел е от Варна !
Сега го чакам след две седмици се прибира ,не сме се виждали от четири месеца ,вече тръпна в очакване!

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 11:41 от charlie

# 518
Здравейте и от мен. Hug
Аз тези дни съм малко заета,но ви наглеждам.Че даже се и размечтах как ходим заедно по Стамбула.Но засега ще се задоволя само с една кратка почивка в Родопите  по празниците.Ако ще има среща,този път без мене,в петък пътуваме.
radostina_z,добре дошла дред нас.
Делти,завид,завид....
Приятен следобед на всички.

# 519
  • Varna
Абе, имаше момичета от Бургас, но не се позагубиха. Оня ден като се прибирах от Истанбул и минавахме през Бургас, се замислих, кои от нашите момичета бяха от там....е не се сетих Sad

МАМИЧ,
Завид, завид за Родопите Wink Да ви е лек пътя и добри хора да срещате!

# 520
Събери смелост и опитай

Веднъж царят решил да подложи на изпитание всички свои придворни, за да разбере кой от тях е способен да заеме важен държавен пост. Тълпа силни и мъдри мъже го наобиколила.
  — О, вие, мои поданици, — обърнал се към тях царят. — Аз имам за вас много трудна задача и бих искал да зная кой ще я реши.    Той повел присъстващите към врата с огромен катинар. Толкова голям катинар още никой не бил виждал дотогава.
    — Това е най-големият и тежък катинар в моето царство. Кой от вас ще успее да го отвори? — попитал царят.
   Някои от придворните само гледали и клатили отрицателно с глава. Други, които се смятали за мъдри, започнали да разглеждат катинара. Скоро обаче признали, че няма да могат да го отворят.
Щом мъдрите не успели, на другите придворни не им оставало нищо друго освен и те да признаят, че задачата е прекалено трудна и е непосилна за тях
. Само един везир не казал нищо. Приближил се до катинара. Започнал внимателно да го разглежда и опипва. След това се опитал по различни начини да го помръдне. Най-накрая рязко го дръпнал. О, чудо, катинарът се отворил! Той просто не бил защракнат докрай
. Човек трябвало само да се опита да разбере каква е работата и да действа смело.
    Тогава царят обявил:
   — Ти ще получиш мястото, защото разчиташ не само на онова, което виждаш и чуваш, но и на собствените си сили и не се страхуваш да опиташ.

# 521
Ангелче липсваха ми твоите притчи  Hug
При мен е някаква лудница,ама друг път ще разправям,че сега много ме ядосаха.Сега чакам милото да се обади,че да му се оплача  Mr. Green

# 522
Марийче, и за напред ще те радвам  smile3525
И при мен е лудница от работа, но аз сама си я създадох, за да не мисля за милото, така че нямам право да се оплаквам.  Weary Но от друга страна пък едно щастие и свеж дух като са ме налегнали, чак аз сама не мога да се позная. Дано не ме напуска скоро това настроение, защото ми харесва.
целувки на всички бонбони тук   love001

# 523
  • Varna
АНГЕЛЧО, Wink
Благодаря и аз....хубавичко е някой от време на време да ни поразтърсва със такива приказки и притчи newsm10

МАРИЙЧЕ,
 абе сподели тука, да ти мине малко, че да не си много напушена, като се жалваш на Милото. Но и те разбирам....някой път, оплакването е само за нашите момчета. Една силна прегръдка ей, така за кураж....и не си забравила една лъжица "'майната му" да изпиеш, нали Hug

# 524
Аааа изпих си аз,че даже не само лъжичка ами цяла кана  Grinning
Няма да ви занимавам с мойте глупости,просто се сблъсках с една мнооого любезна госпожа в българското консулство и един още по-любезен господин в офиса,където ми правят пътната помощ.
Обаче никой не може да ми развали настроението,защото знам,че каквото и да става скоро ще си дойда  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт