Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 864
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Varna
МАРИЙЧЕ,
До болка позната история това със консулствата ни и посолствата. А също така и със нашето Външно. За консулствата и посолствата знам от приятелките ми, че те почки всичките са навънка. Та има и във екзотични страни. Е там е мамата си трака бе. За какво са ги сложили там тия, не ми е ясно.  Нали са за помощ там, за това са тия посолства и консулати.
Е днеска, със Външно имам проблем. От кога са им изпратили на синковеца документите...свързано е със обучението му и  стажа му. Не са на тутаха бе, не се натутаха.  Бавят ги яко, ама якооо и Диването ще трябва да пропусне цяла година....мам.....та им #Cussing out Какви хора са там не ми е ясно. Как може такъв тепегьозлък....нямам дуби #2gunfire Та те разбирам отвсякъде Hug

# 526
Да и аз съм съгласна за тия наши консулства.Толкова са нагли понякога сякаш ги молиш да ти свършат услуга а то това им е работата.А за Външно да не говоря че съм имала такива изцепки там че ми иде  #2gunfire
Ама така ще е докато работят  хора без никаква елементатрна култура  Naughty

# 527
  • Шоколандия
Здравейте, дами! Това да си имаш абитуриент вкъщи било много лошо... Вдругиден му е бала, а ние вкъщи не знаем на къде да се завъртим, а по- лошото е че и той не ни помага, изобщо не знае къде се намира.... ! С костюм е едва отпреди седмица, а сега отиде да си купува колан и обувки... На мен и майка се пада нелеката задача да измислим менюто, да ама нито знаем кой ще е на гости, колко човека ще бъдат  #2gunfire #2gunfire (има ли емотикон, който си скубе косите).

Сервирам нещо сладко и се захващам отново с чистене.... clean prostor clean clean clean

# 528
puphi , предлагам ти идея, няма да се разсърдя ако не ти хареса и я отхвърлиш - прави шведска маса. Така няма да се принесняваш дали да приготвиш 15 порции или 30 (примерно).  newsm53

А на абитуриента :
Желая ти весело изкарване на абитуриентската вечер. Това ще бъде едно от най-незабравимите неща в живота ти. Сега е време да се сбогуваш с училището и да опознаеш един нов свят. Пожелавам ти той да е много по - хубав и вълнуващ от досегашния живот. Желая ти щастието и късмета да те съпътства в студентските ти години. На добър час!  newsm68 newsm10

# 529
  • Varna
ПУХИ,
Аз,нямах проблем със синковеца. От едно място купихме всичко- магазин Крис. Това беше във вторият магазин където влязохме и от там всичко беше комплектовано. Иначе при нас имаше хапки, както му казват сега кетъринг. До нас навремето имаше едно цехче, където правиха такива хапки. И добре, че беше до нас, защото при мене беше жална ми мамата. Синковеца точно на 23 Май си счупи кракО. И аз препусках сама. Обадих се само на кръстницата му да ми помогне, да донесем хапките, че то тогава нямаха сегашният кетъринг във това цехче.  Стари хора мойто Диване не искаше да има у дома, на неговият празник. Не познаваше такива, не, че нямаше, но просто преди да порастне за абитуриент, нямаше интерес към неговала личност. Та затова каза, само приятели. Бях учудена, че не се пи и не се яде,  Shocked А така се бяхме постарали да предложим интересни неща. Те децата през цялото време пиха кола само, и хапките после трябваше да ги ядем седмица #Crazy Не смеех да раздавам на комшии,  не че те  са лоши хора, обаче си мислят, че като аз дам, трябва да ми отвръщат със същото. Имах опит от преди това, та не посмях да занеса. Добре, че бях 50 кила тогава и най много 2 кила да съм сложила Joy

На АбитуриентЪ, пожелавам, всички препятствия да премине с лекота!!! 

Пухи, има емот иконка която си скубе косите Wink smile3511

# 530
Кога ще има среща?

# 531
Добър вечер!
Пухи,за тези мигове на вълнения след време ще си спомняш с усмивка! И ние сме имали "инфарктни" ситуации преди бала, но в самия ден нещата като чели от самосебеси се подреждат и всичко минава като по ноти  Wink
Ще има малко сълзи, но и радост. Звучи малко тъжно, но това е края и началото на нещо ново и още по-вълнуващо за твоето момче и за теб!
        smile3525  smile3525  smile3525

Пожелавам на момчето ти  да реализир всичките си мечти, да има късмет , да има вяра, че хубавото тепърва предстои, да бъде щастлив, както пожелае!
А за теб приятни мигове и по-лежерно го давай  Hug !

# 532
   Hug  catwomann  засичаме се и в тази тема аз от скоро съм тук Embarassed скоро и варненка може да стана     bouquet
от 01.06 съм за десет дни във Варна ще посрещам моя любим,нямам търпение,вече броя дните на обратно!

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 11:24 от charlie

# 533
Здравейте русалки  smile3525

Пухи честит ти абитуриент  Hug Прекрасно изкарване и много хубави емоции
Аз най-вероятно ще пристигна около 10-12-ти в зависимост от това колко ще се бавя в посолството.
Нямам търпение да ви видя отблизо момичета  Grinning

# 534
ПРИТЧА ЗА ЖЕНАТА
Мъжът отишъл при Бог и се оплакал от своята скука. Всевишният се замислил : "От какво да направя Жена, като целия материал отиде за мъжа?" Но не можел да откаже на горещата мъжка молба и след мъчителен размисъл Бог сътворил Жената като смесил: очарователните цветове на изгрева, няколко ярки слънчеви лъчи,замислената тъ...га на луната, красотата на лебеда, игривостта на котката,грациозността на сърната, ласкавата топлина на кожата, притегателната сила на магнита и слепил здраво съставките.
Но всичко това Му се видяло много сладникаво и затова добавил: хладното сияние на звездите, непостоянството на вятъра,сълзите на облаците ,хитростта на лисицата, досадността на мухата, жилото на осата, отровата на змията, ревността на тигрицата, алчността на акулата, кръвожадността на пиявицата...
Вдъхнал живот на всичко това и в резултат се появила Жената.
Бог подарил творението си на мъжа и му казал:
- Пази я такава,каквато се е получила и не се опитвай да я променяш !
За всички Русалки, и по-честичко да напомняме  Wink  на нашите Смели Мъже, колко сме уникални!

# 535
  • Varna

Русалчици!

# 536
Честит празник на всички  Simple Smile

# 537
  • Шоколандия

Почерпете се за здравето на абитуриента, минавам за малко и продължавам с трупането на маси  Heart Eyes

# 538
Честит празник на славянската писменост!Желая на всички да използват словото само за добро и да раздават само любов и подкрепа.  loveuuu
Puphi,пожелавам на абитуриента много светлина в житейския му път и много,много да ви радва! Flowers Bouquet
Не смея да ви се похваля,че големият ми юнак се връща след два дни!!Поредния вулкан пак прави поразии и може да затворят летищата,а те утре вечер правят смяна в Анверс.След седем месеца вече и на мен ще ми дойде много hug

# 539
Добро утро!След  празниците идва време за релакс, че май попрекалих с храната  Joy
Наде, не се притеснявай предварително...прави нещо, приготвяй се за момчето ти и времето ще мине неусетно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт