Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 862
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,морячки! Hug
Аз вече съм на линия,надишала се с чист родопски въздух.Работата ме емна онтово,чак сега успях да хвърля едно погледче при вас.
puphi ,честит абитуриент,да ви е жив и здрав,да се сбъднат мечтите му.
Набързо слагам кафенце,че ми се пие.Иска ми се да го споделя с вас,но да видим как ще успеем да се организираме за среща.
Приятен ден!

# 541
  • Varna
АлЬОООООО newsm68

Как сте мацуранки?

МАМИЧ,
Добре си се завърнала! Ще чакам да разправяш......както казваш кЪт сЪ видим на срещичка. И що да не межем да се организираме. Ще стане, само Веселчето да не каже пак 9 или 9.30 часа Laughing

ХаДи наздравичка....това пийнах преди малко Wink 

НАДЕ,
Споко, юначкото ти, няма да остане по летищата, чух, че облачето се разсейвало newsm10

# 542
Добър вечер, мили дами!
Делти, този път ще кажа 21 h,  Laughing , за ношния живот!  newsm44 може и да потанцуваме  Laughing Трябва да се уговарите на какво ще навлегнем  Laughing - на кафето или на питиетата!

# 543
 newsm53 newsm03.Aко всичко е нормално юнака утре вечер ще е във Варна.Ще летят от Брюксел през Рим до София.Да си идва,да спра да го мисля(за сега Grinning)!!
Веси,аз предлагам да е по средата срещата.Хайде да отидем на една тиха механа и да си пийнем по една биричка,винце и да си побъбрим.Вече е топло и ще можем и навън да седнем.Например долу на буните!Тогава можем да направим и организация за нощни изпълнения!!Аз само в събота не мога-на абитуриентска съм-последната за сезона.smile3503

# 544
  • Varna
Че каква механа на буните бе Наде newsm78 А там незнам дали ще бъде тихо.  НородЯ иска чалгия и шум. Но както каже мнозинството. Обаче аз вечер.....нИ могЪ.
Тиха и кротка механа аз знам на центрУтУ. Вчера бях там. Наистина много уютно и тихичко, че и глезят Wink

# 545
Добре,де-да не е механа! lalalalaНякъде дето да пием по една бира и да си поприказваме!
В тази връзка пускам една хубава история!! smile3503Може да я знаете,ама е хубаво човек да си я припомня!! newsm03

В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни
предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан от
майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен.
Те отговориха утвърдително.
После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го
леко и камъчетата се наместиха между топките за голф.
И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха
утвърдително.
Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът
запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите
отговориха с единодушно "да".
Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в
съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките. Студентите се
разсмяха.
"Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд
представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща във вашия живот -
семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и
предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат
само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща -
работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките
неща."
И продължи:"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за
камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите
времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата,
които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават
щастието ви. Играйте с децата си.
Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да
изчистите къщата и подредите.
Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си
заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък."
Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?"
Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви
покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място
и за две бири."
Да ви се похваля вече -юнака са прибра,нямаше проблеми!! newsm10

# 546

Наде историята е чудесна  Hug
Делти, оставчме на теб да избереш мястото, часа и датата, ако разбирасе искаш  Wink , пък които иска после може и да нродължи на по-шумно място  Joy с  newsm44
Малко недоспали, но с огромно желание днес навреме да свършим с всички задачки, ви пожелаваме едно прекрасно съботно добро утро, мили момичета!! Някои на работа, други още се излежават, трети на разходка с любимото животинче... нека всички  имаме повод за повече усмивки днес  smile3503

# 547
Здравейте,момичета случайно попаднах на вашата тема разглеждайки друга тема.Много ми хареса ,а аз съм една от вас.Моя съпруг замина преди месец и е доста трудно и скучно.Ще се радвам да съм сред вас да общуваме и споделяме.

# 548
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Ама защо аз да избирам мястото newsm78  Каквото каже мнозинството. Споделих, че обикновенно по вечерно време и на буните хората, ако има там механи, мИчтаят за чалгия и шум. А ние нали искаме да е по тихичко, че да може да се наговорим. 

НАДЕ,
Благодаря ти, че ми припомни това за чашата със топките за голф, камъчетата , пясъка и бирата. newsm10 Миналата година, точно тука във нашият форум, някой  беше го постнал. Но се забравя, та хубаво направи, че го сподели  bouquet Как е малкия моряк? Глезиш ли го сега със мамини гозбички?

РОЗИ,
Добре си ни дошла wavey

Дано да ти е радостно да общуваш със нас  bouquet И за добре дошла, за да се почустваш по уютно да ти подарим едни тЪрлЪчки и да сядаш на сладка приказка И наздраве newsm10 

# 549
Благодаря и добре сте заварили.

# 550
Ех момичета весело изкарване на срещата  Party

# 551
  • Шоколандия
Делти, честит нов облик, отново много слънчев и зареждащ!
Не каза ли, че знаеш някаква механа на центъра, в която няма много силна музика. Мисля си, че такова място би било по - удачно, иначе трудно ще си чуем приказката. Следя докъде стои развитието с тази среща, иска ми се да дойда, но не искам да давам обещания, че с тая работа ми е трудно да си правя планове.

Радостина, добре дошла при нас, защо не ни разкажеш малко за себе си Simple Smile smile3525

# 552
Добър вечер!
Наде, ти беше права,ще откараме още доста разделени, смяна за моя капитан може би през юли най-рано  smile3518 , той е изнервен максимално, аз също....снощи се чухме и дори от нерви е счупил сателитния телефон  Joy ама като няма друг после му е лепил пласмасите....Незнам защо, но са ме налегнали някакви лоши и нотрапчиви мисли ...че няма да го видя... Cry
Делти, нямям претенция за място, но и в това състояние май никъде не ми се ходи  Sad , нищо не ми се прави и неправя....От вчера не съм яля...не съм пила....нищо ама нищо не мога да правя...дори да спя....

# 553
  • Шоколандия
Веси Hug кураж, мила! Всеки минава през такива моменти. Само не се поддавай на черни мисли. Когато най - малко очакваш, ще получиш радостна новина. Ако ще се почувстваш по - добре, дай си един ден. Когато и аз изпадна в някаква такава "черна дупка" се научих да си "пропилявам" деня, но после се чувствам като преродена. По цял ден лежа, гледам филми (романтични комедии), поплаквам си с героините, ям ако ми се яде, каквото ми се яде... На следващия ден винаги се събуждам с усмивка. Виртуално гуш и да не се даваш на черни мисли!

# 554
Добро утро, принцеси Simple Smile
Искам тази сутрин да ви почерпя с едно специално кафе :

Чаша кафе
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални". Група дипломирани отдавна, сега утвърдени в своите професии студенти се събрали, за да посетят бившия си професор от университета. Разговорът скоро се превърнал в низ от оплаквания за стреса на работа ...и в живота. След като предложил на гостите си кафе, професорът влязъл в кухнята и се върнал с голяма кана кафе и множество различни чаши. Те били порцеланови, пластмасови, стъклени, кристални, някои изглеждали обикновени, други скъпи, трети изтънчени. Казал им да си налеят кафе. Щом всички студенти държали по чаша с кафе, професорът казал: "Ако забелязахте, всички красиви и скъпо изглеждащи чаши бяха взети веднага, а обикновените и евтините останаха непокътнати. Докато продължавате да искате само най-доброто за себе си, това ще бъде източник на стрес и проблеми. Бъдете сигурни, че самата чаша не променя качеството на кафето. В повечето случаи тя просто го прави по-скъпо, а и понякога скрива какво всъщност пием. Това, което всички искахте беше кафе, не чаша, но всеки от вас съзнателно пожела най-хубавата чаша. А после започнахте да оглеждате чашите на останалите..." Сега помислете върху това, казал професорът: "Животът е кафето, а работата, парите, социалното ви положение са чашите. Те са просто инструменти, които удържат и съдържат живота и видът чаша, която имаме, не определя, нито променя качеството на живота ни. Понякога, концентрирайки се върху чашата, забравяме да се насладим на кафето, което ни е дал Бог... Насладете се на кафето си!" Най-щастливите хора не притежават най-доброто от всичко. Те просто създават най-доброто от това, което ни заобикаля. Четири са нещата, на които следва да обръщаме внимание в живота: 1. Живей просто. 2. Обичай щедро. 3. Желай от сърце. 4. Говори мило и приятелски. Наслади се на кафето си този ден..!  newsm03

Момичета, моля ви този път като се съберете, направете малко снимки. Като не можем да дойдем, поне да ви се порадваме после  newsm53

Слънчева и успешна седмица на всички !

Общи условия

Активация на акаунт