Ангелче,благодаря както винаги точна и поучителна притча!
ДелТИИИИ-да ти е честит новия облик,дет се вика много си ДЖВЪЦ

Пухи,много сбъднати мечти за твоето пораснало момче,да постига всичко с лекота за напред

Рози-добре си дошла

При мен е някаква лудница,мъжо,децата,къщата,децата,мъжо-ей такъв кръговрат е.Иначе морячето ми е много по-добре,ходи на физиотерапия,пие по две шепи хапове,карам го да върви като кон по цял ден,но слава Богу е бил малкия дявол.Инсулта се оказа Исхемичен и няма много поражения,освен на ръката(лявата).Докторята му казват,че до шест месеца му гарантират пълно възстановяване.Дай Боже де
.Той се гласи нашия да заминава вече,дЯцата му идват в повечко Това е милички ще следя за срещата и ако мога да се класирам ще дойда,за мен е без значение мястото и времето,имам си гледачка за чаветата
Цунки ви и успешна нова седмица

Или аз съм чела на някой друг поста
е правена предпоследният път като бях във Станбул за рожденният ми ден. Нали със това ме изненадаха, ако си спомняте. Та предната снимка, вчера изчезна някак си. И неможах да я намеря, та изплясках тази, а и тя най прясна от 1 Април е.

Много е приятно още по пижами човек да си похортува с весела компания.Мен ме събуди тази сутрин морския в 6часа,имаше обхват за малко около Италия.Изобщо,приятно започване на седмицата.
вместо мен.Сега го усетих с пълна сила,защото момичето му остана в къщи още с пристигането!!Не мога да кажа ,че е неприятно чувство в никакъв случай,но все още не съм свикнала и може да правя някои тъпотии,но се надявам да са малко.