Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 861
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро прекрасни Hug
Ангелче,благодаря както винаги точна и поучителна притча!
ДелТИИИИ-да ти е честит новия облик,дет се вика много си ДЖВЪЦ Heart Eyes
Пухи,много сбъднати мечти за твоето пораснало момче,да постига всичко с лекота за напред Hug
Рози-добре си дошла    bouquet
При мен е някаква лудница,мъжо,децата,къщата,децата,мъжо-ей такъв кръговрат е.Иначе морячето ми е много по-добре,ходи на физиотерапия,пие по две шепи хапове,карам го да върви като кон по цял ден,но слава Богу е бил малкия дявол.Инсулта се оказа Исхемичен и няма много поражения,освен на ръката(лявата).Докторята му казват,че до шест месеца му гарантират пълно възстановяване.Дай Боже де Praynig.Той се гласи нашия да заминава вече,дЯцата му идват в повечко Mr. Green.
Това е милички ще следя за срещата и ако мога да се класирам ще дойда,за мен е без значение мястото и времето,имам си гледачка за чаветата Mr. Green
Цунки ви и успешна нова седмица Heart Eyes

# 556
  • Varna
Привет-мривет wavey

Ей, Пепинче, браво на твоето моряче.  Бързо се възстановява, ама няма как бе, то млад човек. Че вече и към корабчетата гледа newsm10

ВЕСЕЛЧЕ,
Разбирам те..... HugКакво става, толкова ли не могат да му намерят смяна на твоето момче? Shocked

АНГЕЛЧЕ
Хубаво разказче, като на Надето. Пак да ни дръпнат ушите тези притчи, че да не се самозабравяме smile3521

РАДОСТИНЧЕ,
За срещата не се знае все още.

ПУХИЧ,
А бе ти не каза ли, че ще напускаш работата си newsm78 Или аз съм чела на някой друг поста newsm78
А иначе снимката която е сега на аватара и Пепинчето и каза - джвъц- Joy е правена  предпоследният път като бях във Станбул за рожденният ми ден. Нали със това ме изненадаха, ако си спомняте. Та предната снимка, вчера изчезна някак си. И неможах да я намеря, та изплясках тази, а и тя най прясна от 1 Април е.

ХаДи едно предиобедно кафе, а аз де се обличам и да си бия камшика навънка, че имам малко работа.

# 557
Добро утро на всички. Да почерпя и аз с кафенце :
Благородно ви завиждам за срещата,но за съжаление съм от Бургас.Имали други морячки сред вас от нашия град.

# 558

Hug аз съм от Бургас ,хихи ама скоро и варненка може да стана !

# 559
Добро утро на всички!!  love001
Кога успяхте да изпишете толкова много бе!!Явно след почивните дни всички са се затъжили за седянката smile3518Много е приятно още по пижами човек да си похортува с весела компания.Мен ме събуди тази сутрин морския в 6часа,имаше обхват за малко около Италия.Изобщо,приятно започване на седмицата.
Делти,малкия моряк вече има кой да го глези smile3503 вместо мен.Сега го усетих с пълна сила,защото момичето му остана в къщи още с пристигането!!Не мога да кажа ,че е неприятно чувство в никакъв случай,но все още не съм свикнала и може да правя някои тъпотии,но се надявам да са малко. newsm78Гледам да си спомням моите аналогични години,за да не се излагам като бъдеща свекърва smile3521
Рози,добре дошла при нас.Ще се радвам,ако ти хареса нашата седянка!!
Веси,аз мисля,че веднага трябва да пристигнеш при нас!!Оставаш всички лоши мисли и идваш.Вече става и за плаж,така че не се замисляй!!Ще спретнем една бърза сбирка. Tada

# 560
nada8  и аз отивам на гости във Варна още от пристигането му  и аз ще съм в тази ситуация само,че от другата страна  Simple Smile
нямам търпение след три дни ще се видим вече Heart Eyes

# 561
Аз съм също от Бургас  Grinning

# 562
  • Шоколандия
Делти, аз се похвалих, че напускам веднага след като си пуснах молбата. Но по договор имаме 3 месеца предизвестие, макар да ни обещават, че съвсем скоро ще ни освободят, все още ходя на работа Sad

# 563
ПУХИЧ, голямо предизвестие не е ли по закон един месец ?                                                                                                                   НА всички от Бургас привет ,с вас по лесно ще можем да се видим.

# 564
  • Шоколандия
За съжаление не, законът казва от 30 дни до 3 месеца ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 565
Здравейте и от мен! Hug
Много сте активни днес,браво.Май мрачното време ни кара да стоим повече вкъщи,но аз съм на работа.В обедната почивка чинно изчетох всичко.
Добре дошла на rozi 73,май вече си обула терличките и си седнала край нас на миндерчето.
Наде,весели ти очички,момчето ти щом е край тебе,нищо че си на втори план,важното да е щастлив.Пък сигурно ще си добра и съвременна свекърва.
Весе,то не останало много време - има няма месец и нещо и ще се върне твоя капитан.Много дълго стана,но няма как.Ние можем да изпратим само виртуална подкрепа.
Забравих да благодаря и за притчите,много ми харесаха.
Делти,Пуфи,Радостина,Чалри,Пепинче и ако изпущам някого - поздрави и за вас.
Хубав следобед,аз си вземам от кафето с удоволствие и се потапям в задачките си.Че е края на месеца.

# 566
  • Varna
МАМИЧ,
Леко да ти е приключването newsm10

Е, Пухич, няААм думи....за предизвестието Shocked Shocked Shocked

Бургазлийки, идвате ли към Варна, ако ви е приятно може да ми ударите Ино тИлИфончИ. Ще се радвам да се видим Hug

# 567
Делта, това лято май ще се наложи да прескачаме до Варна.Сина ми ще е кандидат студент та може да се видим.Ще се радвам да се запозная с всички.

# 568
  • Varna
РОЗИ,
Като дойде времето, обади се и ще ти дам телефонче thumbsup

# 569
Charlie,весело посрещане на морячето.Обади се,ако имаш повече време за едно кафе.Ние сме тука. Simple Smile
Момичета,в неделя отиваме в София от фирмата в която работя и сме си цанили един малък автобус за да ни излезе по евтино-40лв в двете посоки.Обаче имаме още свободни места.Ако на някой му се разхожда или да си свърши някоя работа за един ден обадете се.Гарантирам ви весело пътуване до там и обратно!! И ако знаете,къде да пусна една обява да си допълним местата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт