Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 857
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Ох и на мен ми се идва много обичам Варна  Hug ама с моя малак зайко няма начин засега,но да сме оптимисти нищо не се знае  Grinning

# 571
  • Шоколандия
rozi 73 Къде ще кандидатствате, мисля че все още си пазя нещата по История от Икономическия, мога да ви дам едно рамо Simple Smile

# 572
ДОБРО УТРО ,мацки хубав ден желая на всички                                                                                                                                     Пухич точно в Икономическия,той вече се яви на предварителния,изкара 5.00 но май няма да ни стигне,дипломата е ниска.Чакаме и резултатите от матурата да видим,после ще решим с кое ще кандидатства.На     предварителния с история се явява.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 07:28 от rozi 73

# 573
Добро утро и от мен!
Наде, радвам се за теб! Къщата се е напълнила  Wink , оффф тук от вчера едни проливни дъждове валят през час два, ужасно гнусно временце....
Рози, добре дошла, таифата се увеличава  newsm10
Худав ден и приятна седмица  Hug

# 574
  • Varna
ДобрЮтрУУУ wavey

ВЕСЕЛЧЕ,
То такова време го дават до края на седмицата. И във Варна пра як дъжд рано сутринта. Добре,че през денят нямаше, иначе беше прохладно. Хем да си сложиш жилетка, хем ти е топло. Аз се развявах със един преметнат шал.

РАДОСТИНКА,
Взимай бебето, ако може да пътувате и ще спите във стаята на моето диване newsm10

НАДЕ,
Свободна съм, мога да дойда, но ме е срам да искам помощ пак за гледане на котарака, че нали скоро бях във Станбул и пак ревах за помощ Embarassed

# 575
Добро утроооо и от мен   bouquet
Винаги като вляза в темичката и ми става едно такова слънчево и весело  Grinning
Утре тръгваме към Пирея,силно се надявам там да не се забавя много в посолството и живот и здраве другата седмица да се видим най-накрая  Hug

# 576
Добро утро на всички!  Nature SunnyПожелавам ви слънчев ден в сърцата!Вижте нещо повдигащо настроението.Много ми хареса и ви го пускам.

Делти,ние тръгваме рано сутринта и се връщаме късно вечерта-няма да преспиваме.Котето няма ли да се справи само?

# 577
  • Шоколандия
Рози, моят съвет е да се яви и на редовния изпит по история с наизустената червена книжка с тестовете. На 95 % въпросите са от нея. При приема на студенти има нещо като квоти, които са в зависимост от това колко студенти с какъв изпи или матура се явяват. Може да има 6.00 на матурата и да не го приемат, а хора с по - нисък бал може да са приети, само защото са с изпит. Надявам се да си разбрала какво имам предвид. Но също вземете под внимание, че и човек с 6.00 на изпита може да не е приет!

# 578
  • Varna
НАДЕ,
Сега влизам и едва сега те чета, . Котето прекрасно се оправя самичко за това време за което ти ми говориш. Обаче пак няма да стане...и що....ами защото ми се е обринала шията. Ходих след обеда на лекар да ме видят. Имам алергия някаква, получавам я винаги по това време., но тази година е много зачервено и много ярко. Дадоха ми лекарства, пийнах и чак сега се събудих. Карат ме на сън. Така, че докато не ми се изчисти това чудо, не мога да пътувам. Спи ми се много и е едно яркочервено и неприятно за гледане. Sad А казват, че мургавите хора не страдали от такаива алергии. При мене много странно, но казват, че съм взела гена на тотю ми, нищо, че кожата ми не била на цвят като неговата, нещо със гена било.

И сега си стоя у дома във това хубавУ времИ Sad

# 579
Делти, дего това време мила  Sad , тук у наше село пак голям дъжд вали, цветята ми ще изгният  Rolling Eyes тъкмо са станали чудни.
Мария, дано при теб всичко е по план и пътуването мине леко newsm10 , като си дойдеш може да заформим някоя среща  cheers
Наде, клипчето е много весело, де даможехме и ние като децата  Joy

# 580
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Тука времето чудесно, ама аз си стоя дОма със тази алергия, че ме е срам да излизам. Така съм зачервена, все едно Делтов ме е душил  newsm45

МАРИЙЧЕ,,
Дай нишан като пристигнеш, или преди това. Както предпочетеш. Ако трябва да помагаме.

ХаДи по Ино винУ, че не сме сЪ черпили виртуално скоро 

# 581
Делти,това е майорка алергия.И аз я имам ама не толкова силна.Изпий няколко туби алое на Форевър за да помогнеш на имунната си система да реагира правилно и постепенно ще го преодолееш!И аз съм мургава,ама я имам-появи ми се след 40г.
Веси,дай малко дъжд насам,тука пък почна да се засушава градината и трябва да поливам!А  това като децата не можем съвсем по същия начин,но можем да си съхраним духа млад да ни помага дълго време!! newsm03
И аз си сипвам едно питие,че е вече време!!Наздраве!! Wine Glass

# 582
  • Varna
ДобрЮутрУУУУ wavey

НАДЕ,
Подскажи ми от къде се купува това алое, моля те. Дали от аптеки, или от други места??? На мене това чудо ми се появи по време на бремеността. rotfImao Пия тука лекарства ама, тази година по лошо става. newsm45

И да не забравя Wink

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 08:31 от DELTA_DELTA

# 583
Добър ден, на всички иЧЕСТИТ 1Юни на всички мами и техните деца                                                                                           ДЕлта, пожелавам ти бързичко да се отървеш от тази коварна алергия                                                          Наде, много се смях на клипчето,голям майтап Лек път и весело изкарване у Софето                                                                             Весе,как е времето днес при нас в Бургас капка няма но и по добре                                                                                                               Пухич, много благодаря за информацията                                                                                                             Хубав ден на всички и успешен разбира се, аз да отивам да готвя,че порасналото ми дете се прибра тази сутрин от екскурзия в Турция,а малкото ще дойде от училище.

# 584
Честит празник на всички мами с малките принцове и принцеси!!Да е пълен деня с усмивки и веселие! family
Веси,преди малко слушах в новините за снощния дъжд-направо ви е удавило бе!!Тука вече трети ден пече и никакъв дъжд.
Делти,ще ти обясня на личния от къде и как да си го купуваш!Аз още не съм се обринала-или съм го преодоляла или още не ми е дошло силно слънцето.С лекарства не става нищо,кортизоните само ти подтискат имунната система за момента.
Rozi,благодаря ти.Досега винаги е било весело и приятно,надявам се и сега да е така!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт