Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 855
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Честит Първи юни! Честит празник на всички деца - порастнали, непорастнали, останали в душата си такива, видимо и невидимо деца  Joy
Наде, Рози снощи след 19 ч, като заваля са около час проливен дъжд, земята в градината ми неможе да поеме водата, дори и покрива ми прокапа и в едната спалня има щети  Sad , като се върне морския много ще се изнерви  ooooh!
Делти, благодаря за хбавата закуска на още по-хубавото място, мисленно съм там, но нямаше да е лошо и на яве да се случва  Hug

# 586
Малии,Веси-това е мноооого неприятно. smile3547Дано успееш да заличиш следите докато си дойде капитана.А вчера си мислех по повод на неговото забавяне.Аз съм стигнала до извода от всички книжки дето съм изчела и живота ми досега,че нищо не се случва случайно.За да го задържат значи има основателна причина.Сега не ти е ясно защо и ти е криво(меко казано),обаче след време ще разбереш, защо се е случило.Ако си чела Алхимика или Селестинското пророчество там основния девиз е"Научи се да четеш знаците на съдбата"Така,че не се ядосвай-всичко си има разумното обяснение. yes

# 587
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУ wavey

Викам първо гимнастиката  Wink   пък на когото не му се закусва това, да взема да изпляскам Wink нещо такова Wink 

ВЕСЕЛЧЕ,
Освен отново да ти каж-кураж- и да ти припомня какво съм ти писала на лични, незнам какво друго да ти кажа за успокоение newsm78 На моят му говоря точно това, което Надето ти е писала....че има причина да е така. И да са ни живи и здрави, най- вече!!! Прегръщам те силно Hug Да и ти една силна гушка за мен  love001

# 588
Добро утро и от мен.  bouquet

# 589
Добро утро и прегратки от мен  Hug
Днес е Спасов ден! Изразът „Те ти, булка, Спасовден!“ се използва, когато нещо се е случило внезапно, изненадващо и е сварило човек неподготвен. Тачи се строго за предпазване от градушка – жените не перат, не тупат, не предат, не шият, не тъкат; мъжете не орат!
Така че мили дами днес неправете нищо  Naughty , само релакс  Joy  Joy  Joy
Жубав ден!

# 590
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Благодаря, за предупреждението, ама аз вече прах нощницата си на ръка, че я оклепах със мазилото си за алергията. Ей, сЯ ще видя аз Спасов ден Joy Дано малко ме предапзи, че по баща съм Спасова Wink

# 591
Хубав и успешен ден и от мен!  love001
Веси,много ти благодаря за информацията за Спасовден,особенно за препоръката да не се работи!!Ще я спазя  най-стриктно smile3508
Делти,съгласна съм-не може без гимнастика,защото ще се сбръчкаме много рано!! newsm68Обаче трябва да е съобразена с това какво ни е приятно,а не някаква досадна гимнастика!! newsm19

# 592
  • Varna
НАДЕ,
Права си newsm10 Трябва да ни е приятно това което спортуваме. Затова аз никога не се учувдам когато някой каже, че не обича да спортува. То си е до характер. Исках просто да ви усмихна сутринта, да стане по-весело Wink
Времето е прекрасно, а аз пак ще се търкалям у нас, докато ми мине обрива rotfImao newsm45 поне не ме сърби вече.

# 593
Здравейте,морячки!Веселче,имаш и от мен една  Hug. Докато чакаш Капитана,дано успешно се оправиш с щетите от дъжда.
Делти,радвам се,че си по-добре.Внимавай със слънцето,нищо че си мургава.И аз съм, но вече повече от 10г. се боря с тази алергия и все бягам на сянка.
Аз да кажа за израза "Те ти,булка,Спасовден".За да не го преразказвам - ето,който иска да чете.
http://www.moreto.net/novini.php?n=135061
Хубав следобед на всички! Hug

# 594
Добър вечер! Каква тишина е настанала само  Thinking , за малко да ни бутнат на втора страница.
Как чувствата си играли на криеница
(притча)

Разказват, че веднъж в едно ъгълче на земята се събрали заедно всички човешки чувства и качества. Когато СКУКАТА се прозяла за трети път, ЛУДОСТТА предложила:
— Хайде да играем на криеница, а!?
ИНТРИГАТА повдигнала вежди:
— Криеница? Що за игра е това?
Тогава ЛУДОСТТА обяснила, че един от тях, например тя, започва – затваря си очите и брои до милион, а в същото време всички останали се крият. Последният, когото открият, започва да брои следващата игра и така нататък.
— Едно, две, три, ... - започнала да брои ЛУДОСТТА.
Пръв се скрил МЪРЗЕЛЪТ. Скрил се той зад най-близкия камък край пътя, ВЯРАТА се издигнала в небесата, а ЗАВИСТТА се скрила в сянката на ТРИУМФА, който със собствени сили се изхитрил да се изкатери до върха на най-високото дърво. БЛАГОРОДСТВОТО много дълго не можело да се скрие, тъй като всяко място, което то си намирало, се оказвало идеално за неговите приятели: Кристално чистото езеро - за КРАСОТАТА. Хралупата в едно дърво - ами че това е за СТРАХА. Крилото на пеперудата - за СЛАДОСТРАСТИЕТО. Полъхът на вятъра - той е за СВОБОДАТА! И така, то се замаскирало в слънчевия лъч. ЕГОИЗМЪТ, напротив, намерил си едно топло и уютно местенце само за себе си. ЛЪЖАТА се скрила дълбоко в океана (а в действителност тя се скрила в дъгата), а СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се спотаили в гърлото на вулкана.
Когато ЛУДОСТТА преброила до 999999, ЛЮБОВТА все още търсела къде да се скрие, но вече всичко било заето. И изведнъж тя видяла прекрасен розов храст и решила да се скрие между цветовете му.
— Един милион, - изброила ЛУДОСТТА и се заела с търсенето.
Разбира се, най-напред намерила МЪРЗЕЛА. После чула как ВЯРАТА спори с Бога, а за СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се сетила по това как трепери вулканът, след това ЛУДОСТТА видяла ЗАВИСТТА и се досетила къде се крие ТРИУМФЪТ. Нямало нужда да търси ЕГОИЗМА, защото мястото, където той се бил скрил, се оказал пчелен кошер, а пчелите решили да изгонят неканения гост. Търсейки, ЛУДОСТТА се приближила до ручея и видяла КРАСОТАТА. СЪМНЕНИЕТО седяло до оградата, чудейки се от коя страна да се скрие.
И ето че всички били намерени: ТАЛАНТА - в дъхавата и сочна трева, ТЪГАТА - в тъмната пещера, ЛЪЖАТА - в дъгата (за да сме честни, тя се криела на дъното на океана).
Не могли да намерят само ЛЮБОВТА.
ЛУДОСТТА поглеждала зад всяко дърво, във всяко поточе, на върха на всяка планина и най-накрая решила да погледне в розовите храсти. Започнала да разтваря клоните и чула вик. Острите шипове на розата наранили очите на ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА не знаела какво да прави, започнала да се извинява, плакала, молила за прошка и за да изкупи вината си, обещала на ЛЮБОВТА да стане неин водач.

И ето, от онова време,
когато за първи път на земята играли на криеница,

ЛЮБОВТА е сляпа и ЛУДОСТТА я води за ръка...

Една приказка за лека нощ!
И татлъ сънища  Hug

# 595
Чудесна притча,Веси!Аз туку що се върнах от купон  newsm68на випуска ни и ми дойде много разпускащо преди лягане!Благодаря!Изкарах си чудесно.Този път не свършихме на плажа до сутринта-или остаряваме или помъдряваме както каза един съученик.Но пак беше весело и трогателно!! smile3518Така бързо се тъкалят годините Weary

# 596
Добро утро,момичета Hug                                                                                                                                              Веси,много съжалявам за щетите от дъжда,то нали знаеш като няма мъж в къщата все нещо се разваля.При мен бойлера отказа,извиках майстор каза ,че е от релето да купя ново за да го монтира.     Kaто тръгна взе ,че проработи и сега не знам само наблюдавам ,да не стане фал.                                                                                Делта, Наде хубаво е ,че спортувате Naughtyмен като ме мързи се ушишках яко.                                       Хубав ден на всички

# 597
Добър ден!  Hug
Наде, и аз тази вечер съм на среща на випуска, надявам се да има купон, че като си ги спомням какви бяха от ученическите годин  Joy , малко се самнявам  Thinking
Рози, не си ли свикнала с тези битови проблеми, аз съм претръпнала вече и почти не ми пука за неща които се оправят  Peace . Всичко което му е изтекла гаранцията( ел. уреди) неоправям - купувам нови  Laughing , те ибез това така са направени  ooooh! , че те принуждават да си купиш.
Ама с тока шега небива  Naughty
Тук пак едни облаци и едни гръмотевици в момента само дето още не е заваляло, че ако завали пак ще ми обърка плановете за тоалетите  Joy

# 598
  • Varna
ВЕСЕЛЧЕ,
Дано весело да си изкарате, и тоалета да е такъв какъвто ти си искала да си сложиш newsm10 А притчата.....много, много поучителна притча, ама много!!!

РОЗИ,
Тя Веселчето хубаво ти е казала, да не се косиш като се счупи нещо. И аз уж така си казвам, ама си признавам без полиция......ми ядосФЪм сЪ Joy smile3538 Тя и моята пералня ми направи номер преди 3 дена, но майсторите специално за нея ми казаха, да я ползвам до последно, че била оригинална и много яка. Но вече почна и тя да се разболява...няма нищо вечно. Така, че и аз дежуря до Пенка, да не напраЙ някоя беля Wink

Днеска нямах време сутринта да ви наобиколя, след това хукнахме да празнуваме рожден ден на  много любим човек, а като се прибраФ, така ми падна кръвнУтУУУ, че съм се люпнала във лИглото и до преди малко съм спала. #Crazy А аз на обяд не спя. Но падне ли ми кръвното и сЪ трупясвам....то дойде това време на падане на кръвното де. Трябва да увелича водата. Те такива ми ти работи при мене.

# 599
Приятно да си изкарате ,Веси!!Ще гледаме снимки после от абитуриентските.  newsm53
Аз предлагам да се срещнем във вторник или сряда на една бира и да си носим снимковия материал.Делти ти кога беше на гимнастика?Да не улучим същия ден! newsm78
А сега ви напускам  до понеделник,защо-след няколко часа заминавам за Софето.Ще ви разсказвам като се върна и със снимки!!Айде,приятни почивни дни на всички!!!   love001

Общи условия

Активация на акаунт