Във вторника съм на тренировки. И на добър час ти пожелавам
Така,че събирам телефони всякакви на лични да се уговаряме за срещички.Утре и аз ще отида да си взема една сим карта.
Наде правиха доста онимки ама далище мога доа ги събера, но все нищо ще има за показване
офффф, ако можеше да прескоча днешния ден и да бъде вече утре, би било прекрасто
ми пуши цял ден
, май сме старички за токива изпълниния
,надявам се да се видим тия дни ако се заформи някоя срещичка 
Освен по телефона, да ти кажа и от тука Добре си дошла
. И да си починеш хубаво, че много уморена ми се стори
Оправи си нещата, пък за среща има време.
Марийче, да дойдеш до Бургас и да не кажеш,щяхме да се видим,да се запознаем да пийнем по едно кафе пък може и питие

но и това ще мине!

, хем полезно за теб и твоя тонус, хем и за природата
, по-малко вредни емисии.
Надявам се да успеем да се видим.
,а сега имам и температура,студени тръпки ме побиват.Пих едно чайче кантарион и мащерка.Стомаха ми го понесе,но ми е едно отпаднало и май ще си ходя вкъщи да си полежа.Аз много рядко боледувам,някакъв летен вирус ме е нагазил.
Беше чудесно,много път ,ама с весели хора не се усеща!На връщане ударихме по едни кюфтаци с една халва на Бели извор и финиширахме посред нощ във Варна!!Ще пусна снимки във Фейса!!
и се отказах тотално от тази идея!Толкова е хубаво и за спорт и удобно да се обслужваш с колело.Е,малко неудобно,ако се направиш на мадама,ама то не е често 

пипнала си вирусче. На мене тъкмо преди два дена ми мина пък алергията и вече приличам на човек.

Веси и теб не можах да те открия там,че ми изкарва много с твоето име Препоръчани теми