Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 854
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
НАДЕ,
Във вторника съм на тренировки. И на добър час ти пожелавам newsm10

# 601
Здравейте девойки,аз само да се похваля с невероятните 1200км които изминах днес,децата бяха повече от прекрасни,гледаха филмчета,ръфаха бейкролс и спяха.Тук таме се закачаха един с друг  Grinning
 Сега сме в едно симпатично хотелче в Бургас и сутринта след закуската,която за мен е кафенце с вестник и потегляме за Варна  newsm44 Така,че събирам телефони всякакви на лични да се уговаряме за срещички.Утре и аз ще отида да си взема една сим карта.
Веси много много да се забавляваш  Hug

# 602
  • Varna
Аааа, Марийчееееееееееееее newsm68
Много се радваааааааааааааааааааааааааааааааам newsm44 Отивам на Лични тогава Wink

И страОтни сте пътешественици!!! Ще има да ни разправяш душеййй Hug

# 603
Варна ми изглежда по-прекрасна от всякога  Grinning

# 604
Добра вечер!  smile3525
Купонът беше ОК, прибрах се на сутринта  Embarassed слънцето грееш  ooooh! Наде правиха доста онимки ама далище мога доа ги събера, но все нищо ще има за показване newsm53 офффф, ако можеше да прескоча днешния ден и да бъде вече утре, би било прекрасто  bash
 главага  Joy ми пуши цял ден  ooooh! , май сме старички за токива изпълниния  Joy
Марийче, добре дошла  smile3525 ,надявам се да се видим тия дни ако се заформи някоя срещичка  Peace

# 605
  • Varna
Марийче,
прекрасна ти се е видяла, защото ти е домъчняло Hug Освен по телефона, да ти кажа и от тука Добре си дошла bg. И да си починеш хубаво, че много уморена ми се стори Hug Оправи си нещата, пък за среща има време.

ВЕСЕЛЧЕ,
Чух, че при вас пак вали, гърми, че и град има....и се сетих за китките ти Sad

# 606
Здравейте, на всички  Hug                                                                                                                                   Марийче, да дойдеш до Бургас и да не кажеш,щяхме да се видим,да се запознаем да пийнем по едно кафе пък може и питие
ВЕсе,завид,завид за купончето,хубаво е човек да разтовари малко.
Делта, Hug Hug Hug

Хубава вечер ,на всички и приятна почивка на пътуващите и купонджиите....                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 607
  • Шоколандия
Здравейте дами! Цял ден ми е едно чоглаво... За първи път ще карам нощна смяна, така ми се искаше да ме освободят преди да ми се наложи да я карам... Тъй като имам проблеми със спането през деня реших сутринта да стана рано, така че бързо да се изморя и към 6-7 да ми се приспи.... Да ама не! Цял ден бодърствам, въртях се в това легло, ама Сънчо не дойде... След малко тръгвам за работа и хич не ми се мисли как ще изкарам до 8 сутринта....

Мария, добре дошла във Варна. Дано по време на престоя ти тук времето да е с теб, че напоследък обещават все едни бури, едни чудесии Thinking

Като говорите за спорт.... Тази седмица си купих колело. Колата я гаражирах пред нас и сега навсякъде съм с велосипеда, все пак иде време за плаж, няма да се правя  на кит излязъл на припек, я! Очаквах да имам мускулна треска, но за моя радост няма, само дето имам проблем със седенето по пейки  Whistling но и това ще мине!

Лека нощ от мен, пийнете си чаша мляко за хубав сън, а аз на мойта чаша ще прибавя и кафе Simple Smile

# 608
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУ wavey

ПУХИЧ,
Благодарско за млякото, тъкмо го люскам със нес кафенце сега  bouquet А за спрота какво да ти кажа newsm78и друг път съм писала, че ходя за тонус и Ич не съм слаба, ама Ич Embarassed

РОЗИ,
Гушки и за тебе Hug Hug Hug

МАРИЙЧЕ,
А за тебе сПиСиален поздрЪФФФ от мУретУ  

# 609
Добро утро! Днес вече ми е добре  Joy
Делти, вчера имаше доста дъжд, ама май градушка в нашата махала невидях....исками се да ви ги покажа, ама малко с тия процедури по качването съм "схваната"  Joy
Имам ги във//www.facebook.com/ Veselina Stancheva
puphi, браво за колелото Hug , хем полезно за теб и твоя тонус, хем и за природата  newsm10 , по-малко вредни емисии.
Прекрасен ден за всички  newsm51   newsm51   newsm51

# 610
Добро утро,морячки!
Марийче,добре дошла! HugНадявам се да успеем да се видим.
Да ви се оплача,от снощи нещо се разболявам,едно повръщане(сякаш съм бременна) Joy,а сега имам и температура,студени тръпки ме побиват.Пих едно чайче кантарион и мащерка.Стомаха ми го понесе,но ми е едно отпаднало и май ще си ходя вкъщи да си полежа.Аз много рядко боледувам,някакъв летен вирус ме е нагазил.
Радвам се за всички,които са имали приятни преживявания и желая хубав ден. Simple Smile

# 611
Завърнах се newsm44 Беше чудесно,много път ,ама с весели хора не се усеща!На връщане ударихме по едни кюфтаци с една халва на Бели извор и финиширахме посред нощ във Варна!!Ще пусна снимки във Фейса!!
Пухи,благородно ти завиждам за колелото.Тъй и не се научих да карам колело.Мъжете ми,ме учиха на скутерче,че било по лесно,обаче аз цял следобяд целих оградите на комшиите  Joyи се отказах тотално от тази идея!Толкова е хубаво и за спорт и удобно да се обслужваш с колело.Е,малко неудобно,ако се направиш на мадама,ама то не е често newsm53
Мария,добре дошла!Радвам се ,че геройски са издържали децата пътуването.Това си е постижение 1200км с две пумпалчета отзад!!Хайде да се виждаме !В сряда,ако искате към 18.00 обаче не мога да измисля къде!
mamaR имай търпение-този гаден вирус държи 24ч -имаш чувството,че ти са последните дни от живота!!Да,ама не-всичко после продължава нормално слава богу!!
Стискайте ми палци,моя моряк минават пиратлъка и то с наполовина съкратен екипаж,защото отиват за скраб в Китай.Не зная дали са интересни на пиратите с това ръждясало корито,ама докато не минат няма да спра да ги мисля. newsm78
Хайде,весела и спорна седмица и от мен!! newsm10

# 612
  • Varna
НАДЕ,
За твоя Морски 

МАМИЧ,
Да минава по бързо Душата Hug пипнала си вирусче. На мене тъкмо преди два дена ми мина пък алергията и вече приличам на човек.

ВЕСЕЛЧЕ,
Как е днеска при тебе, ще вали ли отново?

Колело карам от 5 годишна, ама ми остана мИчтЪ да се науча да карам кънки. Ами не се научих...не можехме със брат ми да имаме и колело и кънки. Така, че само си деляхме кОкОлЬОто....така викаше синковеца на колело като беше на 2 годинки.

И по Ино каЙве, че тъкмо сложих за себе си           

Съгласна за събирането във сряда. Незнам дали Марийчето ще може до тогава да се оправи. Но и бях обещала да я водя на механата на центрУтУ. Ако искате да се съберем там. Казвайте и предлагайте. Имаме още време и ще решим.

# 613
Аааа ще се класирам  Grinning
Намерих си страхотно апартаментче в една затворена кооперация в Бриз,утре ще се нанасям.Сега дребните спят,че днес сутринта ги събрахме с братовчедите в градинката на лятно Тракия и голяма игра падна ето малко снимки После ще се събираме цялата рода на ракийка и салатка  cheers
Наде много стиснати палчета и от нас за твоето моряче и всичките му колеги  Hug
Мамич бързичко да се маха гадния вирус  Naughty
То хубаво и вие слагате снимки във фейса ама сте под прикритие  Crossing Arms Веси и теб не можах да те открия там,че ми изкарва много с твоето име

# 614
  • Varna
МАРИЙЧЕ,
И мене не моЖ мЪ откриеш, защото аз снимки не слагам по фесове. Не обичам. А иначе кажи за срядата, става ли да се видим. Ако ли не става среща, казвайте, че ме поканиха, но аз за сега съм пас
там, като казах, че чакам да ми се обадят допълнително. Демек, чакам вас Wink

Общи условия

Активация на акаунт