Съпруги, чиито мъже пътуват 22

• 53 850
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
LADIES bowuu

Много, много ви благодаря, за чудесната компания. И го казвам от душа, наистина newsm20
Много смях и майтапи ме заредиха за дни наред  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet А това са за всяка една от вас по едно букетче Hug

ВЕСЕЛЧЕ,
Нахрани ли кучака? Ама и аз съм една, ти сигурно още пътуваш smile3538  Joy

# 631
Добър вечер! И за мен днес беше много худав ден!  Hug
Компанията е супер и ме зарежда положително!   bouquet
Надявям се скоро пак да седнем на сладки приказки и студени питиета!
Прибрах се за 30 мин  Joy живо пиле нямаше по пътя, тук таме някой камион....ама как само настъпих гаста  ooooh! , направо се изкефих максимално!
Кучето всичко си изяде, а как ми се радваше, разбрала е от наказанието си  Peace

# 632
Мили дами,чувствам се в пъти по-добре след срещата ви.Подейства ми ободряващо и оздравително.Е,не можах да си хапна и пийна с мерак,но по-важна е приятната компания.Надявам се това да е едно добро начало и срещите ни да са по-редовни.Нали е лято - да му се порадваме заедно.
Лека  и спокойна нощ! smile3524

# 633
Браво ,Весе!!Постави рекорд. animal037 За 30мин. никога не съм вземала това разстояние!
След такъв разтоварващ ден не мога да си събера мозъка за утре за работа!!А  тези баклавички дето ги обяснявахте тази вечер   chefоще ми са в главата.Предлагам следващата среща да е в някоя сладкарница с най-качествените ориент сладки!!А пък после ще ги изгорим с повече гимнастика!! JoyЛека вечер на всички!!

# 634
  • Varna

ВЕСЕЛЧЕ,
Благодаря ти за линкО Hug  bouquet

# 635
Добро утро!  smile3525

Незнам дали е подходящ толкова рано  Laughing , но ще цитирам Хорхе Букай, така ми дойде от вътре като видях че сме пак на втора страница  Wink

Хорхе Букай, "Нека ти разкажа" Когато не осъзнаваш зависимостта си от чуждото мнение, живееш, треперейки да не бъдеш отхвърлен от другите, от които си се научил да се страхуваш.
А цената, която трябва да платиш, за да не се страхуваш, е да се подичниш и да станеш това, което онези, "дето толкова ни обичат", ниналагат да бъдем, да правим и да мислим.
Ако имаш късм...е...т като героя на Пепини и изведнъж светът ти обърне гръб, нямаш друг изход, освен да разбереш колко безсмислена е борбата ти.
Но ако това стане и "за нещастие" си харесван и обсипван с хвалби,тогава... остава ти само едно:
чувството за лична свобода сам да решаваш:
покорство или самота;
притиснат от дилемата да си това, което трябва,
или да бъдеш никой.
И от този миг...
можеш просто да бъдеш сам,
но себе си.

# 636
Добро утро!  love001Веси,според мен никога не е рано или късно за себепознание.Това е много вярно ,което си цитирала от Хорхе Букай.А аз искам да допълня,че винаги можеш да избираш какъв искаш да бъдеш и никога няма да си сам ,ако пожелаеш.Независимо какъв ти е избора.На земята винаги ще намериш себеподобни стига да искаш да ги намериш! newsm12
А слънчо вече пекна и все по малко ни остава време за компютъра.Аз още не съм си направила чая-не ми остава време JoyНо,май идва този момент,телефона спря да звъни за малко и  успях да напиша тук няколко реда newsm62
Весел и спорен ден на всички!! newsm51

# 637
Здравейте и от мен мили девойки  Hug
И аз да си кажа,че си изкарах страхотно и се надявам скоро пак да повторим  Peace
Вече имам нет,така че съм на линия.Много,много усмивки на всички  Grinning

# 638
  • Varna
Здрасти тайфЪтЪЪЪЪ Hug
Сори но сега се прибирам. И шИ сЪ катурвам да поспя....що ли....Щото не съм спала вчера. Знаете как е преди заминаване на момчетата. Обаче кО станаааа.....отбойййй, шЪ тръгва на 12 баааш за рожденният си ден Laughing
Викам тъй лиииииии, я да ида на Ино Диамантено дермабразио тогава, че те аверите му като разбраха, че е още тука и го привикаха на сладка приказка. Прибра се само да обядва и пак му звънна един авер. След това отива във фирмата да види за последно там каквото трябва да прави...
абе техните си неща

ВЕСЕЛЧЕ,
Вървейки към козметичното студио и се изтрясках пред една книжарница и точно под носът ми нова книжка на Хорхе Букай.....е няма нищо случайно бееееее.

Момичета спи ми се, че две не виждам и отивам да ударя канчето У вЪзглавницЪтЪ.

МАРЧЕ,
КогаТ кажИш и шИ сЪ видим. Обещах ти вкусни кИбабчИтЪ Wink Другите мацки коТ кажЪт.
Ти напиши как вървят твоите работи тука, дето трябва да ги действаш.
А аз ей така сега ще гушна вЪзглавничката, че две не виждам smile3524

# 639
  • Varna
ДобрЮутрУУУУ wavey

И за кафеджиите има и за пиячите на чай има Grinning

# 640
Добро утроооо  Grinning
Делти мерси за кафенцето,веднага се нареждам.Въпреки дъждовния ден ни е много слънчево на душата,толкова е хубаво у дома.След малко мисля да натоваря дребните на колата и да отидем в някой детски кът,ако някой има идеи къде или му се пие кафенце с нас,моля звънкайте.
Много усмивки за всички   bouquet

# 641
Добро утро! Делти мерси за кафенцето!!
Марийче, радвам се, че лошото време не може да ти помрачи настроението  Peace , но с мен не е така  Sad . Имама молба към теб, дай ми някакви координати на лични, за местото където се настани, че моят син иска да си сменя квартирата...пък може и да му хареса там.
Делти, кожатат ти е страхотна, да ти завиди човек, след тия процедури съвсем ще станеш неутразима  Peace

ПРЕКРАСЕН ДЕН И СТРАХОТНИ ПОЧИВНИ ДНИ  Hug

# 642
  • Varna
МАРИЙЧЕ,
Друг път ще ти се обадя за каЙвенце със дечица, че тези два три дена не ставам за това, докато се изпратим, а и днеска реших да се поглезя  със маникюр. Сама иначе го правя, но днеска реших така.  След това ще идем да му изпраскаме едни кИбапчИта- мибапчита Wink, че много вкусни ги правят. Моя не иска да се мятам по печката тия два дена, за да сме повече време заедно...щото сякаш не бяхме де Wink Но е кефско да ти го кажат де Flutter
Утре пък ще ми идват да ми почистват матраци и столове и почваме да оправяме багажерията, полека лека.

ВЕСЕЛЧЕ,
Никога не съм си правила такова почистване със такава машинка. Тя тази машинка като нищо и малки бръчици май ще поопъва, като видях какво изсмукване и полиране прави.  Аз бях доволна де, защото след това четох кофти неща за козметичката, че и за машинката. Но със мене беше много мило момичето, много добре ме посрещна, почти час си игра. И след маската даже прави и масаж. Със другите явно не ли било така, незнам. Наплюха я набързо. Масажа беже много добър. А мога да говоря така, защото моята козметичка е много добра, учила се е и при много добра учителка. Абе де да знам, ние даже и майтапи си правихме със това момиче и си изкарах страхотно.
Веселче, ако идваш насам, нали ще ни се обадиш? След вторника вече съм сЮфсем слУбодна, че и във понеделника и вторника имам едни ангажета. Малък рЮмонт шЪ права сама, ама той е художествен рЮмонт, не е мъжка работа.

# 643
  • Шоколандия

Момичета гледайте днес на какво се просълзих. #Crazy

Заповядайте любимата ми закуска! Когато бях малка, баба ми доста често ми правеше за закуска такива и им викаше "банички на лъжички", вървяха със сирене и сладко... Като влязохме там, дето не ни 'щат много (НАТО, ЕС....) и започнахме да им викаме Американски палачинки. Та изберете си удобно наименование за тях и да ви е сладко! (от мен лека нощ!)

# 644
puphi жестоко е и аз се просълзих  Hug

Общи условия

Активация на акаунт