puphi, типично в американоски стил
, по всичко и изобилно, но на фона на мрачния ден забавно.Преди години, когато за пръв път изаведохме моят син на екскурзия и имаше Шенген за нас, и унижениятя започваха още на летището, с тия пристигащите от "третия свят"...радвам се че нещата вече не са точно така..все пак вече сме европейци
....в края на престоя ни в Барселона....около месец два, моето малко момче имаше достатъчно време да сравни живота на хората там и тук, ме попита със сълзи на очи(цял живот ще си спомням този момент)" мамо, защо толкова грозни хора, живеят толкова добре? а у нас, толкова хора, все хубави, живеят толкова зле?" бях унемяла....не знаех как да му обясня..но пък заради него не устанахме да живеем там искаше си България..... благодарна съм че се върнахме и матрицата не можа да ни приобщи и не ни накара да останем там , благодарна съм че съм родена тук и че Господ ни е дарил с толкова красота, не само визуална но и природна....Ще попитате защо ви споделям това, ами защото там всичко е изкуствено, дори и стандарта им, а лакомията им всичко да е най-голямо....да карат най-мощните коли, да разхищават в пъти повече отколкото е необходимо, води доста негативи за всички останали а и за тях в момента. Мерси от такава романтика
, освен като забавление неможе да ме разчувства
.Помни се цял живот и те поддържа емоционално!!Можеш да си откараднеш по някоя идейка за сол на семейния живот.Като си дойде морския да го изненадаш с нещо по-по-най
!! 
и двамата в крав ми стана лошо....айде по доктори, та така искарахме по-спокойно ноща....надявам се да се въстанови бързо и да няма вътрешни кравоизливи както ни наплаши доктора....А аз така хубаво се разкрасих, стеснуки по устните ми, тъкмо да съм хубава за срещата, добрите новини са че уж на 26.06 ще се прибира морския
Как са дечурлигитИ???
кО ми ставаааа
нИзнам

Аз този път ще липсвам,защото заминавам за Русе и Габрово.Трябва да се върна в събота и тогава вече ме бройте и мен.Предлагам да сменяме мястото всеки път за разнообразие.Пък ако много ни хареса някъде,ще повтаряме!