Бебета родени в чужбина - Тема 9

• 20 356
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
Ххахахах Много се забавлявах с Mr. Fine нищо лично просто ми е сладурско! Цвети готова ли си с чашите?!
Боби стискам палци и на краката! Как малката самохранеща се Леа!
Терминатор и ние му даваме всякакви сурови плодове и някой зеленчуци, харесва му много да си чеше венците и току отхапваше по нещо! Досега единствено ми е връщал банан и от тогава не съм го пробвала, но се замислям скоро пак да се опитам да го пласирам!
Герчи ако е личейче тук ХВ ми каза едно кремче без рецепта е и може да се използва да цялото тяло и е за суха кожа! Просто е страхотно аз го използвам също!

# 16
  • FRANCE
Честито и от мен Miss Fine!   bigdance2 clean

Джени, честити ви зъбета Simple Smile

Мишката официално е с някъкв вид шарка. Лекарят не беше сигурен каква. И за бонус кашля като дърт пушач. След малко сме на физиотерапия за кашлянето. Много ми е жал като гледам как я мачкат и тя реве, но после се чувства добре и не се налмага да пие лекарства.

Герчи добре дошла отново. Дано и третият курс мине бързо и леко.

Еми е много смешна като опитва да си натъпче зелен боб в устата. Само се чудех дали може да е от консерва. Замразения винаги ми се разкашва а този си стои стегнат.

приятен ден Днес съм и с каката, че детето на учителката било болно и няма училище.

# 17
Скок в новата тема.
Със закъснение честит рожден ден на Мис Файн и честита месечинка на Леа Simple Smile   bouquet

Моника вчера стана на 13 месеца - и ... проходи. От няколко седмици прави по 2-3 крачки хвърлайки се от едно място на друго, но снощи смени позата и вече прави тегели по целия апартамент. Много е смешна, но се радва и си пляска сама.

Hug на всички!

# 18
   Iventse, честито прохождане на Мони, много готино ,точно на месечинката си Heart Eyes
   Честити 9 месеца на Калин на Титина, да слушка и папка повече Hug
    Мадам, бързо да оздравявате Hug
    Боби, стискам палци, аз на мамограф досега не съм ходила Embarassed, все отлагам Whistling
    Мамите, които захранвате, да попитам, забелязах, че повечето неща се дават необелени, авокадо, картоф и т.н. Бебетата как знаят кое да ядат и кое не newsm78 Сигурно ми е глупав въпроса, но като гледах клипчета ми направи впечатление Thinking

# 19
запис и после ще пиша,че съм с две бунтуващи се деца.

# 20
Мимкис аз давам само обелени и почистени плодове и зеленчуци.  Naughty

# 21
  • Rennes, France
Привет мами wavey
Леле, ама вие ще изпишете и новата тема докато дойда... Whistling
Ивенце - честито ви прохождане... Hug Сега ще има..."мамо, хвани ме ако можеш" Mr. Green
Титина - честита месечинка на Калин...много да ви е послушен и много да ви радва Heart Eyes Прекарвай колкото се може повече време с него, сигурна съм че мама му липсва най-много... Heart Eyes
Кой се беше озъбил... newsm78 ааа Джени...честити зъбки...здрави и белички да са Party
Герчи......привет отново сред нашите редици...да нагушкаш Ален, много е сладък Heart Eyes
Боби, стиснати палчета...дано всичко е наред... Praynig
Флъфи...явно децата си знаят колко да ядат...мойто чадо, тези дни ми обявява "звездна" стачка...започваме да се храним и след 5 мин почва да ми се смее, да гука и да гледа в небесата. Затова го кръстих звездоброеца... Heart Eyes Оставям го и след 10 мин като е огладнял, ме вика.. Mr. Green Тази сутрин решихме кардинално и проблема с пръцкането - обърнах го по корем и така заспа...Кажете мами, това лошо ли е за бебчо или си е нормално..след като му е удобно, обрънал си беше главичката на една страна и си беше вирнал дупето Mr. Green Crazy
Маритка...стискам палци за съдомиялната...иначе и аз искам такава прахосмукачка...сега пусках поята, но по старомодни начин - аз я движех Crossing Arms
Мадам...да оздравявате Hug
Джут...честита "мама" Heart Eyes
Оффффффф doh ама Цвети...Честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet Да си весела, усмихната, да решаваш проблемите от раз и да се радваш на всеки миг... Heart Eyes

Друго не се сещаммм...ще дописвам после  Whistling
Лек ден мами  bouquet

# 22
Боби, поправено Simple Smile))) Абе хем съм fine с английския и очите, ама какво написах....

Хохохо това fine си ни стана лаф май! Ама всичките сме файн Wink

Джени,
Аз с риск да бъда не добре разбрана от повечето мами, аз банан не съм дала до сега и няма да давам поне до лятото. Ама то си е и до разбиране/ приемане при всеки индивидуално.

# 23
И разбира се честито прохождане на Мони и месечинка на Калин! Той на много любима дата е роден и много му се радвам! 24 май си е кефска дата за РД!

Върнах се - имам си кисти, едната поотгледана вече добре, но след консулт решиха да не ме бодат за момента, ще се следи само да не расте много. Сега е 25х13х10. Присмяха ми се за кърменето, защо не ми били обяснили акушерките, че с ПКЯ и Пк гърди нямало да успея да направя това, което другите могат. Поздравиха ме за усилията и казаха следващия път да не рИва като магаре, а спокойно колкото - толкова!

# 24
Боби я кажи какво е това за ПКЯ и кърменето, че нали и аз си поревах хубавичко, че видиш ли немога да дам на детето си каквото му е нужно!

# 25
Цвети честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана!   bouquet

Честити месечинки на Ник и Калин!   bouquet

Честито прохождане на Мони. Ха сега дупе да ви е яко.  Wink

Боби стиснати палци всичко да ти е наред.  Peace

Съжалявам, ако забравям на някого да честитя.

Ние изкарахме доста тежка нощ  Sad. Както се радвах, че е весел след ваксината така ми се стъжни. Беше си весело детето и изведнъж се поолюля и добре, че баща му го хвана. Падна като круша в несвяст. Тялото му беше ледено, а като премерих температурата близо 40 градуса. Разстройство. Целия трепереше и виждали ли сте как йогите си местят корема? Е, така му се местеше неговото. Повърна и беше като восъчен. Много се бях изплашила и почти цяла нощ не съм мигнала. Сложих го да спи до мен, то милото не може да помръдне. Тая сутрин е с 38.6 т. омаломощен, дори няма сили да заплаче. Сега пак спинка. Егати и ваксините!  Twisted Evil Дано му мине до утре, че как ще пътуваме ум не ми го побира, а най-гадното е че трябва да го влача до училището в това състояние.  Cry

# 26
ЛЕприконче звъннахте ли на лекар много страшно звъчи една майка да види малкото си дете в такова състояние! Аз само докато чета ми се насълзиха очите! Миличкото Купидонче дано се оправи по-бързо и помен да не остане от това!  Hug Hug Praynig

# 27
ЛЕприконче звъннахте ли на лекар много страшно звъчи една майка да види малкото си дете в такова състояние! Аз само докато чета ми се насълзиха очите! Миличкото Купидонче дано се оправи по-бързо и помен да не остане от това!  Hug Hug Praynig
Не сме, защото както се сещаш това е ФАЙН! Миналия път беше горе долу същото, но по-леко и с кашлица, обадихме се - файн е! Сега видях, че едното краче където е бита ваксината е зачервено и то доста, четох, че и това било файн.  Cry Дадох му парацетамолче (въпреки, че тук казват да не се дава, ако т е под 39 градуса). Много ми е жал да го гледам така, само се гушка и скумти.  Cry Дано като се събуди да е живнал.

# 28
Да си призная аз съм давала парацетамол и на 37,5 просто виждам по детето, че не му е добре! Тук т.н. Калпол-незнам дали навсякаде така се казва, е почти за всичко! А зачервяването на крачето и ние го имахме и даже при първата ваксина при допир го наболяваше, но слава богу бързо мина на следващия ден беше забравил за апсолютно всичко! Такаче се надявам и при вас всичко да мине бързо! А на теб по стар английски обичай бих ти предложила чаша чай! Прагръщам ви и двамата много силно  Hug !

# 29
  • Rennes, France
Леле...Лепри...направо ми настръхна косата Cry дано се оправи бързо...аз като се сетя че в средата на март ще бием първите две ваксини и от сега ми се свива сърцето... Confused
Пиши как е ... дан осе стабилизира преди пътуването Praynig

Джени...аз не съм Боби, ама ПКЯ - пиликистозни яйчници...
Боби, дано не расте Praynig
Въпросче, защо не искаш да даваш банан? Само информативно да знам... Blush

Общи условия

Активация на акаунт