Бебета родени в чужбина - Тема 9

• 20 337
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
И това е достатъчно, ще те включа в "оня" списък  Twisted Evil

# 631
Ние ще сме в БГ август ( циркулираме София - Варна) - може ли и мен в "онзи списък"

# 632
  • Rennes, France
Олди, мерси за инфото Hug
Аз ще чакам списъка...ако може Blush Mr. Green

# 633
Титина, там си вече  Twisted Evil
На всички, включени в списъка, ще ви изпратя инфото по подразбиране  Peace

# 634
Thumper ,cutty ,Олди благодаря ви много! Heart Eyes
Олди-към теб,тъй като Бека е най-голяма и предполагам най-много се движи и влиза в контакт с почистваните повърхности-използваш ли някакъв специален препарат,които да е безвраден за бебето в случай че попадне в уста,очи?Нашето кученце е на 11мес,но е доста едро(ротвайлерка е ),но се надявам да се нагодим някак,тя също не влиза в две от стаите,така че се надявам да се справим!
  Прегръдки ,мамчета! Hug

# 635
Олди Wink то на Ели "кученцето" май е по-едро от вашето Wink ама тя така си пише Wink
Ели, ние сме с котарак, не влиза в стаята на бебето, чистя почти като преди, проветрявам много помещението, преди бебка да е преместена в него (трамбалосвам я докато чистя) Wink

Цвети,
Без вируси, моля! Оправяй се бързо!

Джени, умрях от смях с вашия бъдещ "алкохолик" Wink скитосвайте, явно ви е хубаво времето, нас ни удави и отнесе.

Иначе нямаме течове, но храчки, които я тормозят. Джърни ме светна какво да правя и ме успокои, че ше мине тия дни! Тя сама бебка си направи режима 3 часов и хапва по мъничко, лошото е , че все оше повръща от давенето.

За водата - както Олди е споделила - като я захраних и започнах да предлагам, то си знае детето и като му се пие - пие, като не иска си върти главата (имаме ясно изразено "нет", и то за всичко), така че я оставям. Но най-много обича чашката от Икеа - дъвче и пие, къпе се и се хили Wink

Сори, ако не споменавам всички, но ми е отнесено от недоспиване.

# 636
Ели, ползвам препарати на 7th generation, водят се Еко, не знам дали ги има в Европа.

Ние в момента уж решаваме кога ще се прибираме към Бг, но за сега не мога да кажа. Списъка ако е направен в Гугъл докс примерно, предполагам ще може да се редактира/добавя към него.  Струва ми се, че ще е добре за такива като мен, които още не знаят  Peace .

# 637
Ели, ами...не ползвам нищо специално....гради имунитет детето  ooooh! Мисля, че имам от мокрите кърпички, които Джени показа, но ги ползвам за столчето и повивалника. Всъщност в момента кучето не е вкъщи и тя затова лази и дерибейства навсякъде. Когато е наоколо, я слагаме в кошарата или е на дивана...не я пускаме на земята... с оглед спокойствието на кучето  Laughing Космите са навсякъде, от това спасение няма. Просто прахосмучеш по-често и миеш пода, за да ги обираш колкото можеш. В спалнята влизаме по чорапи (иначе вкъщи ходим с чехли/пантофи) и това в някаква степен ограничава проникването на космите и там.
На мен ми беше по-притеснено, когато беше по-малка...сега по-малко се вживявам  Embarassed
Боби, да големичко ще да е, щом е ротвайлер. Нашето не е от малките, просто е по-"спортно", ако мога така да се изразя  Grinning Ето го: http://media.snimka.bg/2602/011458498.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/2602/011458490.jpg?r=0
Клер, ами срам-не срам, не знам как става тая работа с Г-документа, пък нямам време да разучавам. Ако някой прояви инициативност, може да трансформира инфото в подобен документ  Peace

# 638
Мдаа, докато напиша и Ели се е издала за кученцето (да я намачкаш Криса от нас, Ели)

Забравих на Жужу да кажа, че четенето ми е адски бавно (4книги съм захапала), но се убедих в едно нещо - майчинството/родителството е супер сложна "професия" и адски много хора я карат през просото, без да се замислят дори за миг колко е важна комуникацията и възпитанието (особено да го правиш с безкрайната любов, с която разполагаме по отношение на децата си). Аз за момента съм доволна от себе си, но гледайки около себе си и четейки няколко "извора", се убеждавам, че има хора, лишени от мозък и родителска любов (защото е много различна от любовта между половете).
Та ще имаме теми за обсъждане, но не съм напреднала много (по 70-100 страници и бавно ми върви).

# 639

Клер, ами срам-не срам, не знам как става тая работа с Г-документа, пък нямам време да разучавам. Ако някой прояви инициативност, може да трансформира инфото в подобен документ  Peace

Олди, ако искаш прати ми данните, бих могла да го направя, ако прецениш, че ще е по-добър вариант Гугъл докс  Peace

# 640
Клер, няма проблеми - маняна ще ти пратя каквото съм събрала. Мерси за помощта!  bouquet При всички положения ще е по-полезно да е в Г-докс  Peace

# 641
Пишете ме и мен с дата неизвестна. При нас ще е от днес за утре тръгването, така че може и да нямам дори време да предупредя, а направо да се включа от България.

7th generation ги няма в Европа. Но има други еко препарати, ако непременно трябва да са еко.
Май по-важно е да са безвредни, което автоматично ги прави и еко, но не и обратното. Ако си пийне малко еко-веро детето, голям прас, че е еко като се запени в стомаха му...  Mr. Green

# 642
Добро утро, мами! При нас най-сетне изгря слънце, че бяхме забравили какво е това...

Честити месечинки на Лия-8, Луи-7, Зарчето -6 и на Сара на Новембър (3 ли става?)!!! На мен 17 ми е едно от любимите числа (нали число се казва, не цифра???), даже винаги си е "моят" мартенски ден - да видим какво настроение ще имам тази година Wink

Маритааа, къде се затри, бре жена?

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 11:21 от Боби.

# 643
   Честито на Виктор на Светлето( с малко закъснение Blush)
    Честито порастване и днес на Лия на Сию, Зара на Уотърче, Сара на Новембър рейн и Луи на Джени
    Един въпрос към майките на момчета- казаха ни,че малчо има малко вода в скротума и ако не изчезне до 1 годинка е нужно наблюдение. Някой имал ли е подобен случай и кога изчезна водата? Не е голямо количество и повечето лекари са на мнение,че ще изчезне от самo себе си, но все пак се тревожа Tired

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 10:24 от mimkis

# 644
тук съм боби,но откакто детето се размърда толкова много стана още по–обсебващо,защото го наблюдавам.сега наистина е опасно.вчера си направи една ужасна цицина от един ръб.иначе ви чета,но когато той спи,аз пооправям тук или евентуално себе си з анавън или гледам да ям,че иначе няма как,като е буден е невъзможно почти да пиша вече.само с мама на скайп обменяме размисли и страсти и пак не за много дълго,ама си говорим.не пишем.и те така.
ти чете ли статията за раждането на и над 40 год? ми то пише,че дори е полезно:) викам на моя мъж да си направим едно като стана на 40 хахахах

иначе имам какво да ви бърборя,но нямам време.ето и сега искам да ям и да се облека,че имам ходене,а той ще надигне скоро глава сигурно.сега го приспах,ама като спи времето ми лети!

честити месечинки!

аа ели! радвам се,че се обади тук,защото тъкмо оня ден мислех да ти пиша на лични,че не ви следя в бременлийската и незнам какво става с теб! пази се! Hug

Общи условия

Активация на акаунт