Бебета родени в чужбина - Тема 9

• 20 348
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Жени, мерси  Hug на мен може от чайчето Good night дето успокоява нервата, че съм се разтресла. Тук предписват парацетамол за всичко. Няма възрастни, няма деца. Ми и аз реших да не го мъча такъв и да му дам. Sad
cutty не всички деца приемат така тежко ваксините.  Peace Може при вас да е различно, не се притеснявай от сега. Ето, дъщеря ми никога не е имала реакция, а с малкия е ужас. Не случайно казвам, че изпадам в нервна криза като дойде време да му бият ваксина. Всеки път до сега е много зле, ама как пък след 3 пъти не му посвикна организма, бе. Дори този път е най-тежкия.
Ох, отивам да го видя и да опитам да спретна багажа, но толкова ми е напрегнато, че само ходя като муха без глава и местя от едно място на друго.

# 31
Ели аз знам, че ПКЯ означава поликистозни яйчници най-вече поради факта, че аз съм с такива затова питах боби каква е логиката с кърменето тъй като и аз успях едва 3 месеца да се цедя като крава и го прех много тежко! Мерси иначе!  Hug
Лепрекон вие накаде пътувате и кога! Мале ще стискам палците на краката и за теб и Купидон да се оправи и да е като нов щурейки наоколо!
Честито на проходилата Моника сега е времето през което мама няма да има нужда от диети!

# 32
  • Словения
                  Първо да честитя месечинките, които пропуснах: честито на Леа Ерика, Бела, Ник Тайлър, Мартин и Дора и разбира се, честит рожден ден на Цвети и месечинка на Калин Hug А на Моника честито за "фаталната" месечинка и за пъшеходстването!
Нека всички бъдат здрави, щастливи и обичани, а Цвети винаги да е такава шегаджийка  Hug

Боби, силно стиснати палци и от мен  Hug

mentha, мерси за окуражаващите думи по отношение на линковете, които бях дала. Книгата на Рипли, за жалост, не мога да си я поръчам. Сега ще ми се изсмеете, но най-вероятно съм единствената тук, която все още не ползва кредитна карта, но то и по-добре Laughing Нямам и време да чета Sad Вече 2 месеца мъча една от книгите, които ми трябват за една курсова работа.. Въобще не ми се мисли как ще смогна с многото дини, които естествено съм подхванала, но трябва!! Надеждата ми е 1-месечен престой при мама в Бг, за да мога там поне малко да си седна на задника и да поуча като хората. Но да не ви занимавам с това.

Сю, и нашата девойка проплаква от време на време и то много жално насън, но пък поне засега не се буди. Според мен са точно кошмари. И това скоро след раждането newsm78

Маритке, и Зара иска нон стоп внимание. Песните, говоренето не помагат почти въобще. Иска да съм до нея. Е аз не я размъквам нон-стоп на ръце, че много й тежи дупето и то от отдавна Mr. Green, но пък иска да я гледам в очите. От известно време дори и докато я кърмя иска цялото ми внимание - това вода да пия друг път, ако все пак благоволя да го направя тя се надига, за да ме гледа и резултатът е, че я опръсквам по цялото лице hahaha

Със съня, и ние не сме цъфнали и вързали. Всъщност откакто почна да спи повечко през деня (сега  докарва понякога и 2,5 часа за 3 спанета докато в началото задремваше и после се стряскаше сама и край), за мое нещастие, се върна към стария режим нощем: кърмене на всеки два часа, а и през деня горе-долу толкова. Та аз си мечтая за поне 3-часов непрекъснат сън Rolling Eyes
Да не й стига кърмя не вярвам, че почти никога не ме доизцежда, едно зъбче отдавна се опитва да избие, май просто така й е кеф. А все ми се струва, че тя не се буди съвсем нощем - та май добре си дремва, за разлика от мен Rolling Eyes След захранване подобряват ли се нещата или си е до дете newsm78

Боби, сетих се нещо: защо не й покажете на Леа как да се обръща Peace Те бебетата са адски схватливи. Зара известно време се обръщаше до хълбок и дотам, но като бяхме на 1-та физиотерапия, жената й сложи едното краче над другото и й помогна да се обърне и тя след 2 дни почна с акробатиките. И както преди не обичаше да е по корем, сега скимти ако нещо й пречи на обръщането Joy Сега след 2-та физиотерапия във вторник пък започна да си придърпва крачетата към устата и сигурно скоро ще ги налапа Laughing
Иначе за физиотерапията: супер била, а тя все още си килва главата надясно Confused

gerchy, хубаво да се заредиш вкъщи и успех със следващата терапия Hug С теб сме  HugА за окото на Ален най-добре се консултирайте, ние можем само да гъдаем каква е причината. Зара имаше едно червено петънце вътре в окото известно време след раждането, но изчезна с времето. Явно е било заради спукан капиляр по време на раждането

madame, скорошно оздравяване на мишката

cutty, стискам палци Луи да си все такъв кротанчо  Hug А ти всъщност какво работиш, все искам да те питам, понеже беше писaла, че работиш отвкъщи..

Леле, Маги, милите  Praynig Горкичкият красавец, а и ти. Дано бързо да се оправи!

Боби, това с ПКЯ и мен ме изуми понеже дълго време ми поставяха такава диагноза, но или съм се оправила, или са ми я поставяли неправилно

# 33
Лепре  Hug дано отмине бързо  Praynig
Цвети, любов, пари, щастие и незабравими мигиве само да те чакат в бъдещето   bouquet
Честити първи стъпчици на МониHeart Eyes
Честито първо "МАМА" на Джут   bouquet
И разбира се честита месечинка на Калин   bouquet
Герчи, ако петънцето е на клепача и е просто зачервено е най-вероятно така нареченото родилно петно, което изчезва до годинка, годинка и половина. Лия имаше на единия клепач (там изчезна) и на вратлето отзад, там още се вижда, но доста поизбеля.
Боби, дано не расте, а да вземе да се смалява от срам  Grinning
За мен палците може да ги пускате  Sad За съжаление си останах с кофти диагнозата мигрена Sad Лекаря, освен да ме диагностицира не можа с нищо повече да ми помогне и само ме гледаше с ужасно съжаление. Добре че поне в мозъка не откриха никакви образувания, МРТ резултатите са чисти. Но... за главоболията ми казаха, че освен да си търпя няма какво друго да направя. Следваща стъпка акупунктура, друго не ми остава  Tired

# 34
  • Eemnes, NL
Честит Рожден Ден Цвети!!!
С пожелания за упоритост,
за да следваш мечтите си,
смелост - да ги осъществиш
търпение- за да ги постигаш,
и много любов, за да дава
смисъл на всичко това!

Лепрекон - егати и ужаса, дано малчо се оправя по бързо! Hug Peace
Честити първи стъпчици на Моника! Flutter
Честити месечинки на Ник и Калин! Hug
Честити месечинки и на всички други бебчета закоито не съм писала последните дни.
Ние сме добре, баткото има ваканция и в къщи е купон. Цвети - не се ядосвай и мойто мъж ми иде понякога да му скърша вратлето... Mr. Green Twisted Evil
Честити зъбки Джени - ние и ние сме натам май има отдоло беличко, но засега няма нищо избило.
И на мене снощи ми беше една крива вечер, скъса ме корема да ме боли и от 1 до 5 почти не съм мигнала...
Siiu - кофти и аз имам и знам колко екошмарно понякога, но поне не е нещо по лошо. Hug Peace

# 35
Сию само мога да ти кажа сори! аз съм с мигрена и е ад под небесата като ме хване голямата Мара! Случвало ми се е и цяла седмица да не изляза от стаята и на изгасена светлина току мъжо носи да хапна нещо ама то не ти се и яде от болка! Тук имам ного хубави хапчета за мигрена, а през останалото време търпя доколкото мога и парацетамол с кодеин помага за леката фаза! Но така умиране има отърване нема от тази гад!

# 36
А, ето! Забравих, Жени честити ви зъбки! Да са бели и здрави. Утре рано сутрин пътуваме към БГ. Всеки път като намисля да ходим съм в голяма еуфоря и нетърпение, а дойде ли момента нещо ме дърпа и не ми се ходи. Ами качих се да приготвям куфарите, ама нямам желание.  Crossing Arms Нервно ми е и нищо не ми се прави. Нощеска ще е.
water4e а вие имате ли още процедури физиотерапия?
Сю съчувствам ти!  Hug Аз преди да забременея с Томи имах дълго време силно главоболие. Най-гадното беше, че през седмицата съм ок, а събота и неделя не можех да се надигна, било от стресовата работа. Чувала съм, че акопунктурата помагала на доста хора, дано и при теб е така.  Peace

# 37
    Siiu, ще мине с акупунктура само вяра и настройка, радвам се,че изследванията са ок Hug
    Маги, милото Йофи, гушкай го много, ох тия ваксини Sick Sick Sick
    Боби, банан и аз мисля да дам към 9 месец чак, ако изобщо се реша да му дам ooooh!
    Кюти, аз мога да ти отговоря защо аз не бих дала банан от рано Peace Първо на повечето бебета това им става любима храна и се дърпат на зеленчуците( това е мое мнение Peace) и второ съдържа хестамин и подсилва алергични реакции, а е възможно и на банан като цяло да се прояви алергия. Същото се отнася и за домата Peace
    Боби, наистина с такава диагноза си е геройство кърменето дори за ден Hug Дано не растат повече кистите Praynig
    Уотър4е, успех с четенето Grinning

Цитат
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора
Едва публикувах Mr. Green Laughing
    Беболинка, за захранването по Рапли метода питам, на снимки и клипчета доста плодове и зеленчуци са необелени  Peace

# 38
  • Rennes, France
Леле...пак сте изписали страницата...

Джени, сори..аз мислех че питаш за ПКЯ, пък то какво било...чета ама не между редовете Mr. Green Blush
Сю...леле, майка ми е с мигрена и като я почне няма спиране, сълзи окото, носа тече, а главата ooooh! Дана акопунктурата помогне...
Уотърче Hug - моята работа е от в къщи, защото е свързана с контакти с Клиенти по нета...За таткото пък работата която правя е едни изчисления на дограми...та ми е лесно, само Луи да спи или да си играе...
Мимкис - мерси за инфото Hug
Диди Hug

# 39
За да се хлъзгат по-малко и да може детето да хваща по-добре се дават необелени плодовете и зеленчуците.
Моят син не е впечатлен от банана, въпреки че съм го предлагала многократно и като първа храна. Манго, броколи и краставица са му любимите.
Ако детето предпочита дадена храна по едно или друго време си има причина.

Сю, на мен акупресура ми помогна много за мигрената. Правила съм я в Германия като живеехме още при натурхайльпрактикерин. Между двете бременностти направих един сеанс и тук, защото след първата бременност имах 2 страшно лоши пристъпа. От тогава не съм имала проблеми, да чукам на дърво. Сякаш с втората бременност изчезна.

# 40
 Solley, мерси за отговора
Цитат
Ако детето предпочита дадена храна по едно или друго време си има причина.

Предполагам, за да си набави определени вещества нужни му в определен етап на растеж. Правилно ли предполагам newsm78

# 41
Мерси момичета, не че нещо ново се е случило, и преди и сега съм си все с главоболие, ама нали се сещате че така като ми кажат- " емиииии търпене му е майката" и направо ми убиха желанието за живот  Tired Относно акупунктурата, много ми помогна преди самото раждане, та съм възложила всички надежди натам.
Солей, мерси за типчето, сега ще търся натурхайльпрактикерин. Или викаш направо да си правим второ бебе  Laughing
Thumper, за хапчетата говорихме, казаха че не е сигурно че ще помогнат 100 %, а и сега няма как да пробвам заради кърменето  Tired

Ей сега си направих една убийствена паста, сипах си една безалкохолна бира и съм пуснала "Приятели", нема пък да се дам така лесно  Crossing Arms 

# 42
Сию намери от какво ти се активира най-вече и оопитай да игнолираш! А за хапчетата извинявай много съм несъобразителна те наистина са изключително силни и не се препоръчва смесване с апсолютно нищо! Просдават се в опаковка само от 2 хапчета и само с рецепра има и едни без рецепта ама те са малко по-лекички! Но да си призная за мен лек нямаше нито ако пунктури помага нито хапчета ако кризата е зла, но се надявам при теб всичко да мине и замине!

# 43
скъпа цвети,цял ден се опитвам да намеря време да те поздравя с това http://www.riversongs.com/cards/make-a-wish.html понеже не ме бива много в лиричните излияния:)

маги и аз с еужасих. не бих издържала без да ида на спешното на твое място.леле дано е минало! ние утре имаме ваксина:(

клер,ама той не е свикнал с пюрета моя.отначало няколко пъти е ял по–така и край! до днеска смао жалки опити от моя страна да го захранвам имам.той е свикнал с циците....бащичкооо!
иначе точно,от каквото боби описва и мен ме е страх.големия ми син като беше на тия месеци свекървичката ми му тикна едно парче хлебец в ръката и така се задави,че посиня! вече го виждах как си отива и го хванах за краката,овесих го с глава надолу и го тупах по гърба...изплю парчето! това немога да го забравя още и....ще видим.страх ме е точно,както боби,а и мъжа ми снощи превика на умряло,докато миех чиниите,а той захранваше Алето със слива.пак бече се задавил.

боби,видя ли,че рИва безпочвено! хайде дано кистите не се отгледат още повече,ама то май не е толкова зле,защото ги лекуват нали? мама май имаше,но гледам сега не се оплаква.

титина,вие имахте нашия проблем с пюретата.какво стана,че съм пропуснала отчета?

друго засега не се сещам,а и нещо нямам времице....после пак!

# 44
честито на всички празнуващи и с нови умения и придобивки! да не ви изреждам,че ще пропусна някой,но на ивенцето специално четито проходило момиче!

Сю
,погледни от добрата страна.все пак не е нещо по–сериозно.дано отшуми и мигрената!

герчи,добре дошла у дома!

уотерче и на теб здравей:)

много пишете днес! озорвам се.

Общи условия

Активация на акаунт