Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 106
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
А дали може да ми каже някой как се плетат тези терлички newsm78

Може - http://www.prikachi.com/users/svetlaang/191C.png

# 526
  • София/Овча купел 2
Благодарско  bouquet!

# 527

Ей страхотно!  Аз си  намерих нещо, което много ми хареса  Simple Smile http://www.scribd.com/full/38320164?access_key=key-2c4adxwegtkl0dbmgz6o

Хора може да ми се сърдите, 4е не сканирах филати списанието, но у нас сме скарани с техниката. Имаме компютър, но скенери, принтери и подобни не. Даже като се замислих нямам гсм , а не ми и трябва.  Та не е наро4но, доста пъти мсилих как да го направя, но мъжа ми отказа да  ползва служебния скенер, служения принтер ....

# 528
А дали може да ми каже някой как се плетат тези терлички newsm78

Може - http://www.prikachi.com/users/svetlaang/191C.png

Мммм, много са готини, ще взема да се пробвам!!!

Само да питам левият и десният по един и същи начин ли се сглобяват? newsm78
Предполагам, че ДА, понеже май реално няма ляв и десен newsm78 Embarassed

# 529
Видяхте ли по новия канал Utilisima има предаване и за плетки?  Peace Голям кеф!!!

Вече  да, благодаря че сподели. А в колко часа дават това предаване и как се казва.

Благодаря и за разясненията за филетната техника, оказа се даже че съм плела една розичка така.  Grinning

Леле, момичета да не казвате че сте готови със подаръчетата, аз още не съм започнала. Blush

# 530
нИ сЪ шашкай,бре, мамче...ще навредиш на бебето
За успокоение да кажа,че и аз не съм започнала още...то при мен това си е като принцип - не мога да започна по-рано,все чакам последния момент Laughing

# 531
като казваш последен момчент .. не съм плел или учил от последния ми пост.. май е време а ? .. да уча и да плета ..

# 532
Само да питам левият и десният по един и същи начин ли се сглобяват? newsm78
Предполагам, че ДА, понеже май реално няма ляв и десен newsm78 Embarassed[/color]

Аха, няма значение.

Суперменчо, а ти какво изплете досега?! А, а?!

Гледах ТВто с плетките. Бива, че бива!

# 533
  • на Русе
И аз май ще чакам за последния момент Simple Smile
Пуф, мерси за Доната. Ровейки се из сайта видях и Сабрина Baby № 2 2011.
Аз пробвах да запълвам квадратчета, но много грубо му се стори. Може би е заради преждата - дебела е, акрилна....

# 534
  • София/Овча купел 2
Добрютру!
Снощи се пробвах да спретна един терлик,но нещо не можах да го докаросам,трябва пак да пробвам.Не че не стана,но нещо съм объркала.Я ми кажете вие как плетете квадрат,т.е. започвате с 10 бримки и броите 10 реда и в двете посоки или само от едната newsm78.
˙·٠Bulechka™٠·˙,ще трябва просто да обърнеш 7мо и 8мо квадратче от другата страна Peace дано ме разбра.

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 08:56 от niunia

# 535
Пуфи, niunia, благодаря ви!!! Hug  bouquet
Като направя едното ще го пробвам да видя става ли на двете крачета Wink

За сега само плета квадратчета, правя ги 5х5 см. - за Коско ще се пробвам да станат, ще видим какво ще се получи накрая hahaha

И да се похваля, че най-после завърших пуловера на Коско, даже вчера го разходи и навън, много си хо харесва, но за съжаление не мога да покажа снимки, защото апарата ни е на ремонт ooooh!

За изненадките - аз направо бях забравила Embarassed
Но пък др. седмица ще пратя моята изненадка, готова съм с нея Hug bowuu

Хубав ден! Hug  bouquet

# 536

Рано е! Много рано! Поне да почне април, пък тогава да ги пращаме? Особено по-далечните извънбългарийни.

# 537
niunia, зависи каква плетка плетеш. Примерно когато плета квадрат 10 на 10 см, започвам с (примерно) 20 бримки (зависи от преждата), и плета 40 реда жартиерна плетка, за да се получи квадрат. Сега мернах едно парченце, започнато с 20 бримки, лицева плетка, на ширина са 8 см, а за д-на 8 см са ми 28 реда. Хващай сантиметъра плетеш и мериш.

˙·٠Bulechka™٠·˙ не трябваше ли да ги пращаме през април - Великата седмица 18.04-24.04?

tuly  Hug започнала съм хиляди неща и се чудя ще успея ли да ги завърша до края на април, поне.  Blush

# 538

Рано е! Много рано! Поне да почне април, пък тогава да ги пращаме? Особено по-далечните извънбългарийни.

˙·٠Bulechka™٠·˙ не трябваше ли да ги пращаме през април - Великата седмица 18.04-24.04?

Ааааа, ОК!!!
Ще пращам по-късно, няма проблеми, просто пак съм недоразбрала hahaha

# 539
Искам да покажа 2 неща. Получих ги  наскоро.  Тези шалове са носени върху абитуриентска рокля и въпреки изминалите 30 години, са много нежни и красиви.

Общи условия

Активация на акаунт