Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 065
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
мама на Ани ,и модела и каскетчето са страхотни Heart Eyes
tuly ,разкошна е шапката  Heart Eyes Само мама знае как да направи такива красоти  Wink Hug
Обожавам такива шапчици шаренки,с цветчета,много красива си я направила куклата ти Heart Eyes

Благодарим за поздравите Hug Пуфанке  Hug ние ще слушаме,къде ще ходим Laughing Ама много ме кефиш с постовете си,това за Хамериката супер ме развесели Laughing
Я кажи изплете ли жилетката на детенце Wink
Додо,къде е тази баба Яга  Rolling Eyes

# 631
SunshineMery, това е градинката между подлеза на метрото пред СУ, Спортната палата, Орлов мост, СТадион "В. Левски" - при паметника на Съветската армия, до рампата за скейтъри, там е и кучето - дракон! (в карето образувано от бул. Васил Левски, бул. Цар Освободител, бул. Евлоги и Христо Георгиеви и улица Гурко)

eat. sleep. knit...

# 632
Я кажи изплете ли жилетката на детенце Wink

Тц, плета таен проект и жилетата чака двете ми ръчички. Много ме е срам.  Embarassed

# 633
здравейте, мили дами!преди време тук видях един сайт за комбиниране на цветове,много ви моля ,ако може да го изпрати пак, че аз съм  си малко отвеяна.благодаря ви.

http://www.kissyourshadow.com/stripe_maker.php  това ли имаш предвид?

# 634
  • София/Овча купел 2
Страхотни неща сте показали  bouquet.
Снощи най-накрая завърших терлика,ще покажа по-късно.Плетенето му лесно,но после го сглобявах около 1час #Crazy.Най-лесно ще е,ако всички квадратчета са различни цветове,че ще се ориентирам за номерцата Mr. Green.

sani 78,дали не търсиш това http://www.kissyourshadow.com/stripe_maker.php

# 635
Додо ,разбрах  Peace Само времето как ще е!? Днес уж 20 градуса казаха,пък то се е начумерило Tired И май го дават дъжд за уикенда Rolling Eyes
niunia ,снимай терлиците,моля  Praynig Много искам да оплета някакви,вече два модела заплитам и все не ми се получават Confused

# 636
- ;o харесват ми и на мен много каскета и шапката HeartHeart
-dodo ? това дърво защо е облечено ;о кой му изплете шал за зимата ?

- до 11/20 реда съм стигнал
надявам се днес още 5 и утре още 4 .. обаче в края все ми стой набръчкано ! а като изплета още 2 реда и се оправя предишния ... защо така ? ако поледните ми редове стоят набръчкани ... незнам ама сиг ще се ядосам..
и как стоят нещата с прането и гладенето ? защото майка ми повече й е доставяло удоволствие да ги плете а не да ги глади и пере а и от доста време не го е правила затова питам вас !

- и .. супер мен някак ми идва в повече .. супер мен това .. супер мен онова .. по-добре си ми викайте : Петьо или нещо такова .. >.<

edit : защо бе sun ! tyk ако знаеш колко е топло .. 22+

# 637
Суперменче,и дъжд заваля вече дори Mr. Green

# 638
  • София/Овча купел 2
Ето го,само не съм прибрала конците.

http://niunia.snimka.bg/hobby/pletiva.89343.22734913.big
http://niunia.snimka.bg/hobby/pletiva.89343.22734911.big

# 639
Ахааа,сега зацепих как стоят тия квадрати  Wink Мерси,niunia ,супер са ти станала   bouquet

# 640
Момичета много Ви благодаря за отзивите.
Пуфе старая се всичко което захвана да е на ниво.Леле че съм скромна.Сега остава и приежателите да ги харесат.Само да си кажа че каскетчето си има и шалче за фръц.
https://picasaweb.google.com/dimaiandi/hlqkZH#5584222534887105970

B12
ще ти пусна,ама по - късно че сега ставам по задачи.
Тули нека те питат и цъкат.Сигурно те гледат странно и с насмешка като кажеш че е твое дело.Поне при мен е така и като разберат като цена как са и гледат с насмешка и нямало да има кой да ги купува.Ами майната в ходете до китайските магазини тогава,ама не ме питайте после защо ви "бие тока" као ги носите.

мама на Ани страхотен каскет!!!  bouquet
Може ли и аз да помоля за схемата Embarassed.

# 641
Може, може  Laughing
Ето я и нея:https://picasaweb.google.com/dimaiandi/DropBox?authkey=Gv1sRgCMW … 84317377176964706

Ама има и нагласьов в цялата тая работа  Mr. Green

Опааа няма я козирката.
Започвате с определен брой бримки и на всеки ред от всяка страна намаляте с по една.Докато ви хареса напред.
Ако има нещо пак ще казвам,че много не се разбира май Embarassed

# 642
Дизайнер Лесникова - прежда Бахар Батик:

Според по-вещите как трябва да се плете тази невижданост?Роклята ме заинтригува, все още не съм луднала до там та да скоча да оплета и на мъжа си едно такова палто:)))

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 19:59 от Ara_bella

# 643
  • София/Овча купел 2
Ооооооооо,и аз съм хвърлила око на роклята.Според мен в долната част са лицево изплетени квадратчета,зашити едното направо,другото настрани newsm78,а на горе са захванати бримките от квадратчетата и плетено заедно.Аз така го виждам,но определено ще чакам и коментарите на по-вещите в занаята Mr. Green.

# 644

И аз спретнах още един чифт от тези терлички, сега са в синята гама, станаха малко по-големи, от крачето на Коско (още не съм му ги пробвала, че е при баба и дядо, но скоро и това ще стане, а снимки нямам, нали апарат е на ремонт...), но пък ще ги носи по-дълго време Embarassed hahaha Сега ги плетох от едно за друго хванахати квадратчета, не плетени по отделно, по-бързо става и има по-малко шиене!!! Flutter
Голяма зарибявка са, ще взема и за мен и мъжа ми да спретна по един чифт hahaha Joy
Зайците също много ме зарибиха, та за Великден ще подарявам освен яйца и по едно зайче hahaha Joy bowuu

Дизайнер Лесникова - прежда Бахар Батик:

Аууу, много е красива тази рокля, като рисунка е....
Но аз едва ли бих се престрашила да си направя такава, сигурно няма да стане Embarassed

Ооооооооо,и аз съм хвърлила око на роклята.Според мен в долната част са лицево изплетени квадратчета,зашити едното направо,другото настрани newsm78,а на горе са захванати бримките от квадратчетата и плетено заедно.Аз така го виждам,но определено ще чакам и коментарите на по-вещите в занаята Mr. Green.

И на мен така ми се струва, макар да съм много неопитана в плетенето на такива мащабни неща Embarassed

Според по-вещите как трябва да се плете тази невижданост?Роклята ме заинтригува, все още не съм луднала до там та да скоча да оплета и на мъжа си едно такова палто:)))

И аз така!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт