Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 65 778
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Eто го и моето последно творение:

# 616
  • Варна
Мама на Ани,супер е станало каскетчето!

# 617
и на мен ми хареса каскетчето... Peace
Супермен,успех с плетивото....
Съншайнмери,честита ти рожденичка и поздравления за комплектите,които си наплела....гривните са много идейни Peace
Е,да покажа тогава и аз капелата на малката....всеки ни пита от къде ни е,защото нямало по магазините такива Laughing

# 618
Eто го и моето последно творение:

Много е красиво каскетчето ,а  манекенката още повече,подхърли една схемичка ,че и ние да се издокараме   Hands Clap newsm20

# 619
tuly страхотна е smile3501 smile3525

# 620
Съншайнче, честит ти ден ден на принцесата. Да я слушате все повече и повече!  babydust7

Калинке, много лесна и ефектна плетка. Ще я крадна, да знаеш!

Диме, ставаш все по-добра в снимките, за плетките си знаеш ...

Тюлинич, трепач е шапето.  newsm09  Май те заразих с култа си към шареното, а, а?! Нека те пита народът, нека се чуди ... нали плетенето било бабешка работа?!

# 621
скоро и аз ще показвам тук Grinning

# 622
Момичета много Ви благодаря за отзивите.
Пуфе старая се всичко което захвана да е на ниво.Леле че съм скромна.Сега остава и приежателите да ги харесат.Само да си кажа че каскетчето си има и шалче за фръц.
https://picasaweb.google.com/dimaiandi/hlqkZH#5584222534887105970

B12
ще ти пусна,ама по - късно че сега ставам по задачи.
Тули нека те питат и цъкат.Сигурно те гледат странно и с насмешка като кажеш че е твое дело.Поне при мен е така и като разберат като цена как са и гледат с насмешка и нямало да има кой да ги купува.Ами майната в ходете до китайските магазини тогава,ама не ме питайте после защо ви "бие тока" као ги носите.

# 623
  • Варна
Калинке, много лесна и ефектна плетка. Ще я крадна, да знаеш!

така е.........и мн бързо се плете с нея........

# 624
Красавици мои, откъде си поръчвате прежда Норо, че нещо се чалнах за тази прежда?

# 625
Ара бела, от чужденеция само - http://www.attica-yarns.co.uk/epages/9890.sf/en_GB/?ObjectPath=/ … rn%20Shop%22/Noro. Тук не са чували за нея. Но ... една приятелка в Хамериката ме светна, че не била доволна от нея. Изглеждала като изплетена черга.  #Crazy И на мен ми мина мерака. Едно съветче, ако искаш да даваш пари, вложи ги в Кауни.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 12:36 от big pufana

# 626
Ох, ще я взимам тази Силк Гарден на Норо пък ако ще да съм с нея като бостан:)))А тази Кауни и за нея чух и тя ме изкушава...А тя отде?

Явно ще създавам затруднения на български пощи и на мъж ми най-вече Simple Smile)))

# 627
Ara_bella и аз съм фен ей на тази Noro Kureyon. Като поизплета наличностите ще взема да си взема... Party

Ара бела, от чужденеция само - http://www.attica-yarns.co.uk/epages/9890.sf/en_GB/?ObjectPath=/ … rn%20Shop%22/Noro. Тук не са чували за нея. Но ... една приятелка в Хамериката ме светна, че не била доволна от нея. Изглеждала като изплетена черга.  #Crazy И на мен ми мина мерака. Едно съветче, ако искаш да даваш пари, вложи ги в Кауни.

Искам я точно за черга/одеялце, Lizard Ridge ми е страшна тръпка от едно време още Wink

Времето се постопли! Време е да открием сезона на плетене на открито!

Хайде да се съберем и да поплетем в неделя, 20 март в градинката на Баба Яга при кучето - дракон!! Хем да се строим/преброим, хем да посрещнем пролетта с плетени цветенца!

knit knit knit knit 1swing knit knit knit knit sun knit knit knit

eat. sleep. knit...

# 628
здравейте, мили дами!преди време тук видях един сайт за комбиниране на цветове,много ви моля ,ако може да го изпрати пак, че аз съм  си малко отвеяна.благодаря ви.

# 629
А тази Кауни и за нея чух и тя ме изкушава...А тя отде?

http://www.scandinavianknittingdesign.eu/index1.html

Додич, а час нещо за неделята?

Общи условия

Активация на акаунт