Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 185
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Пуфанкееееее, Hug така ме зариби с тези Зайовци, че току-що спретнах още един - рошав и син Joy  Ама понеже е новата най-любима играчка Коско не ми го дава да го снимам, та може би утре ще пусна снимка Joy

# 346
Бътерфлайче, няма лошо, мила. Радвам се за зайкиното ти семейство. Пък и Коско щастлив, какво по-хубово?! Hug

Аз 1/2 ден се нервя на лабавото ми плетене на кука за квадратите от другата темичка. Няма да ме бъде, определено. Докарах ги 10х10 см., но с четири реда. Кука номер две. Ще станат накрая гащи на котака май.  Joy

Я да се утеша с една Веренка чорапкова 

http://depositfiles.com/en/files/7hsqs7df3

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 22:52 от big pufana

# 347
Пуфи, и ти ли се включи към Робин-а.....квадрати може да се плетат и на две игли, виж, не може ли някакво такова съчетание да направите
аз дв адни вече не плета,шия гоблен-картичка за рожден ден,вече я завърших де....но установих,че плетенето мноооого си ми липсва Crazy

# 348
Пуфи, и ти ли се включи към Робин-а.....квадрати може да се плетат и на две игли, виж, не може ли някакво такова съчетание да направите

Тюличка, аз отдавна съм в Робина, но на две игли. Първият ми опит с плетене на квадрати на 1 кука, беше вчера. От начинаещите съм. Ще пробвам с по-малка кука по съвет на Драги ми господине.   Animal Snail

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 10:51 от big pufana

# 349
о,извини ме,не я следя темата и незнаех,че си там Peace

# 350

Да ни е честит 3ти март!

Честит да е на всички, които тачат свободата във всичките й проявления!!

˙·٠Butterfly™٠·˙, прекрасна мартеничка сте тримата!! Heart Eyes

Я да се утеша с една Веренка чорапкова  

Тенкс за Верената! Heart Eyes  Квадратчетата ще ги докараш, не става от първия път. Simple Smile

еat. sleep. knit...

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 10:59 от dodofit

# 351
  • София
Само на дължина , но около 10 -12см на дължина от 60, а не е само бамбук, състава е 65% кашмир+35% бамбук Weary

Боже - на 23 страница сте!   bouquet
   Да питам къде мога да си намеря прежда с този състав? Купувала съм си само бамбук, но с кашмир не съм намирала... Връщам се да ви чета и разглеждам  Embarassed  Stuck Out Tongue Winking Eye

В безистена срещу Съдебната палата и в базара на "Красно село".

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 11:21 от pamira

# 352
Здравейте момичета  Simple Smile

изплетох тази шапка http://postimage.org/image/2e7s09ttw/
но всъщност трябваше да изглежда така http://club.osinka.ru/topic-51742?p=4548245#4548245
не мисля да я разплитам , но ще бъда благодарна ако ми обясните как се прави тази периферия ли , козирка ли ..на знам как да го нарека .Благодаря Simple Smile

# 353
  • ...до морето..

Потърси тук: http://club.osinka.ru/topic-46901

Все ще се намери нещо.

Благодаря ти,Steisi  bouquet

# 354
  • София
Здравейте,
отдавна чета темата ви, и все не намирам време да се включа...
Живот и здраве през май ще се роди третият ми син и за него вече творя разни неща. Можете да разгледате плетките ми. Плета основно на една кука, научих се по миналото лято...
Чудесни животни правите, поздравления!

# 355
Може ли помощ с превода  Blush
"5 ряд: Когда провяжете 4 прибавки, на 5-й протяните маленький кусочек нитки другого цвета (маркер) – так мы отметим середину задней части головы. Она пригодится нам, когда будем вывязывать гребешок, крылышки и хвостик, ведь курочка не должна быть кривой.
...
15 ряд: снова 7 мотивов, но теперь вяжем по 7 ссн на каждом из 7-ми сбн предыдущего ряда. Нить закрепляем и прячем"

Ясно ми е че на 5 ред, при изплитане на 5-та наддавка се слага маркер, само че не мога да си преведа какво точно отбелязва той.

Lukasa, добре дошла. Страхотни плетива видях.

keitilina, не разбрах коя точно шапка е трябвало да се получи, отваря ми се целия каталог, кажи номера. Thinking

# 356
поизпуснала съм ви, но лятото ще наваксвам Wink

# 357
  • София/Овча купел 2
Lukasa,добре дошла.Хубави неща си изплела.

pepito21,мисля че става въпрос за тази шапка.И аз много я харесвам,но точно периферията не знам как се плете.

# 358
  • София
Доста съм изтървала, ама поне да не ви изтърва съвсем...

# 359
niunia - благодаря , тази е Simple Smile  мислих си че може би просто това отстрани трябва да е по дълго и да се набере малко при зашиването та евентуално да се извие навън  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт