Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 65 776
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
Имам нужда от  помощ Praynig Искам да оплета декоративна възглавничка на една кука.Ще е съставена от  мълки цветни квадратчета, съединени помежду си.Дотук добре, обаче идея си нямам как става това съединяване на отделните елементи.
Би ли се наел някой да ми обясни.Или ако има някъде в нет-а, да ми пратите линк.
Благодаря предварително!

# 601
как става това съединяване на отделните елементи.
Или ако има някъде в нет-а, да ми пратите линк.

https://picasaweb.google.com/vifera09/BeyondTheSquareCrochetMotif#, картинки 18 и 19

# 602
big pufana, много ти благодаря за бързата риакция  Hug
Обещавам да се похваля когато я завърша!

# 603
Здравейте, плетачки! Отдавна ви следя но не пиша защото плета много малко, не защото не мога ,а защото няма време.Сега ,искам да ви питам, дали някой е плел с преждата на Стенли МЕРИНО.И ако е да , да каже дали е хубава. Много благодаря предварително.  bouquet Ето за тази става въпрос:                   http://stenliyarn.com/site/index.php?page=shop.product_details&a … mart&Itemid=2

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:27 от maugli

# 604
Здравейте, плетачки! Отдавна ви следя но не пиша защото плета много малко, не защото не мога ,а защото няма време.Сега ,искам да ви питам, дали някой е плел с преждата на Стенли МЕРИНО.И ако е да , да каже дали е хубава. Много благодаря предварително.  bouquet

Да, хубава е. Малко се разтегля след пране, но иначе се държи перфектно. Вземи си, защото в момента е на промоция. Плела съм я и в два ката, защото е тъничка. Но ... ти, както си решиш.

# 605
квадратите ме измъчиха .. на 50 бодчета по 1 грешка иии направо ме домързя да разплитам ..
майка ми намери едни други списания и схеми на плетени неща
таа започнах и засега само 1 път се наложи да разплитам и горе долу се получава ! дано да не се откажа и от това
лека нощ  Peace

Супермен,малка подкрепа от мен
http://www.youtube.com/watch?v=SGJrJKaZZcY&feature=related

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:45 от daniela_34

# 606
защо ме цитира без да кажеш нищо ? искаш да стигнем по бързо до 50 та страница и да кача снимка ли ?  ;p

EDIT : искам последния пост на 50та страница да е мой xD като наближите ще следя и тогава ще пусна какво съм изплел и какво не

EDIT 2 : оо тя е писала ама в цитата ...

EDiT 3 : благодаря ;}  макар че не знам руски и грам

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 15:53 от CynepMEH

# 607

Уникатен! Супермене, дебнем! А какво не сме изплели, е ясно. За всички ни важи.  Joy

Някоя дали знае как се плетка това интересантно нещо:

????

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 15:20 от big pufana

# 608
big pufana, благодаря!  bouquet

# 609
  • Варна
eто нещо изплетено на бързо(имам и 2 плетива започнати със Софист-златисто и синьо,но трябва да си взема още 1 златисто и май ще ми трябва и още 1 синьо,та все се моткам с тях и от 3-4 месеца ги подвъртам):

това е оригиналът:

и схемата:

отиде ми 200г Flora Lidya 5(60%вискоза и 40%акрил) на кука 1,6мм

за тези,които не виждат от радикала:
https://picasaweb.google.com/110673494917480636196/GnRbjK#5583937954610984962

# 610

Hug
това е много свежо. Ще си го имам предвид за някога.....  Peace

# 611
  • Варна

Hug
това е много свежо. Ще си го имам предвид за някога.....  Peace

мерси.аз от доста време му се каня на този модел,но мн бързо се плете и най-важното-не гълта мн прежда...... Peace

# 612
Big Puf, този шал е върха!Дано наистина някой знае как се прави и да сподели.Мно-о-о-го ми хареса.
     вметка:какво стана в крайна сметка - решихме ли на коя дата ще дадем старт на разпращането на подаръчетата?Сигурно в началото - до към 10.04?
sorry,ако не съм разбрала ,но тук няколко дни въобще не можех да се добера до PC 

# 613
Да се включа преди за заключите темата  Blush с едно допълнение от гривнички към тоалетите ни,ако си спомняте

Вчера ми беше рожденичка момата и не може,трябваше да сме красиви  Flutter

Виртуално да споделим почерпката с всички вас,мили дами Hug
Спорни плетки Heart Eyes

# 614
  • София
Съншайн Мери, да ти е жива и здрава сладуранката!  Hug Много са хубави гривните!

Общи условия

Активация на акаунт