Рисунки по стените

• 31 319
  • 73
  •   2
Отговори
# 60
Някой има ли координати на ramire? Харесват ми рисунките, а виждам, че вече не е активен тук.

# 61
# 62
Здравейте, активен съм до колкото мога, ако някой има нужда от помощ съм насреща да помогна.
mail-a  е активен (ramire@mail.bg)

# 63
  • Добрич
Темата е просто една РЕКЛАМА.Не знаех,че се създават и такива теми тук!Рекламиране!

Последна редакция: сб, 15 сеп 2012, 12:01 от rosi_angelova

# 64
И изрови тази тема от архива година по-късно, за да ни го кажеш?!

# 65
  • Добрич
Не се засягайте!!! Просто е тъпо да се рекламира в този сайт!Иначе темата е хубава Simple Smile

# 66
Не виждам нищо лошо в това да се покаже един начин с който могат да се зарадват децата.
 А относно рекламата - който дава ще взима не се бутайте за всички ще има Simple Smile

# 67
Не виждам нищо лошо в това да се покаже един начин с който могат да се зарадват децата.
А относно рекламата - който дава ще взима не се бутайте за всички ще има Simple Smile

Това последното не го разбрах, но искаш ли да попитаме мод какво мисли за пропусната реклама и утвърдена наглост?

# 68
Не се засягайте!!! Просто е тъпо да се рекламира в този сайт!Иначе темата е хубава Simple Smile
Като е тъпо пиши на модератор.  Tired А не вади тема от миналата година.  Tired

# 69

Това последното не го разбрах, но искаш ли да попитаме мод какво мисли за пропусната реклама и утвърдена наглост?

Това последното беше шега...Никой да не се засяга. Аз не съм фирма и не правя реклама. Това с което се занимавам е далеч по-различно. Снимките и нещата които съм показал са направени през годините общо взето за удоволствие.

# 70
Здравейте, ramire,

Допадат ми Вашите идеи за рисувани стени в детска стая. Относно самите рисунки, всеки си има вкус и предпочитания. Бих искала да ми дадете някакъв емаил или телефон, за да се свържа с Вас и да обсъдим.
Ще е хубаво да видим и на живо, ако може Simple Smile

Поздрави и приятен ден,
Поли

# 71
здравейте на всички. аз  не съм майка... ами татко. просто се рових из нета и попаднах на темата. не искам да прозвучи като реклама. аз от доста години се занимавам със рисуване на стени (и не само)  професионално.  та... изчетох доста менения,, а моето  натрупано с много опит ми наблюдения. та всеки човек има различен вкус. за един  нещо определено е кич, а за друг не, на некой му харесва нещо на други не... както е казано: угода нема  за всички. както ако нема лоши, нема да има и добри хора.  ако ви интересуват нещата които съм правил, може да разгледате  на фейсбукът ми:https://www.facebook.com/largos.airbrushing
има над 3000 снимки на неща които съм правил  в почти цяла Европа.. ( това прозвуча малко като реклама) ....  знам, че темата е стара, но виждам, че има  и интерес. пожелавам ви приятно гледане Simple Smile

# 72
Това са моите рисунки върху стени.Тези ги рисувах в детската ни градина ,но стават и за всяка детска стая:))  https://www.facebook.com/profile.php?id=1203287908&sk=photos&collection_token=1203287908%3A2305272732%3A69&set=a.2597514336143.2135364.1203287908&type=3

# 73
  • София
Много се озадъчих като прочетох заглавието на темата. За мен "рисунки по стени" са творенията на хлапетата с фулмастер. Това са си стенописи. Странно е, че авторът, който се занимава с това не е наясно или пък подценява интелигентността на хората във форума. А рекламата в този сайт наистна НЕ Е ПОЗВОЛЕНА.

А за СТЕНОПИСИТЕ, те са нещо прекрасно, което, за съжаление, рядко е част от интериора.
Наистина стенописът е може би изключително ангажиращ възприятията и може би именно затова е избягван. Харесвам стенописи. В старото ми училище (18то СОУ в София) имаше стенописи по стените, покрай които минавах изключително бавно, за да им се любувам. Сигурно затова харесвам стенописи в коридор, защото от там преминаваш и не ти се натрапват, а те радват. Преди години си мечтаех за стенопис в коридора и огледален гардероб, в който да се отразява, но... сега съм омъжена, а ММ никога няма да се навие на нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт