САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 62! 24.02.- 03.03.2011

• 51 122
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 870
Аз понеже много искам  Embarassed цикламено-сивата с точките ( дадоха код за нея и пуснах), но сега се чудя за коя съм пуснала   newsm78 Някой има ли идея коя е моята?

SAC
Coloris : ROSE GRIS
Ref : 7641028
Vendu et expédié par :
La Redoute

Благодаря   bouquet

Точно нея си пуснала......чантата с точките.....

# 871
  • Димитровград
Благодаря на момичетата,които ми писаха на лични!!!
Мога да се отблагодаря с код за син чувал с БД.

# 872

Добро утро mомичета Wink
 Mоже ли на лично един код за розов  сет.  Praynig Praynig Praynig
Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 873
имам код за син чувал и розов , някой може ли да ми даде за тази чанта на точките? а има ли я някъде, че май съм пропуснала да я видя?

# 874
имам код за син чувал и розов , някой може ли да ми даде за тази чанта на точките? а има ли я някъде, че май съм пропуснала да я видя?
това е всъщност чантата грис рос която излиза
ако нямаш код за нея ето CR1YG

# 875
Може ли някой, дето не е пускал чувалче, да пробва този код VGTTR и DR44Z.
Изписва ми L'offre ne peut être appliquée. La date de validité de cette offre est expirée и се чудя дали наистина е изтекла оферта или е чувалче, но не го дава, защото съм го пускала. Т.е. интересува ме дали като попадам на такива кодове, те са активни. 10x

# 876
А ЧАКАЙ СЕГА прочетох че имало разлика между грис рос мантата и рос грис
та за точките ето ти код YS6SD

# 877
Може ли някой, дето не е пускал чувалче, да пробва този код VGTTR.
Изписва ми L'offre ne peut être appliquée. La date de validité de cette offre est expirée и се чудя дали наистина е изтекла оферта или е чувалче, но не го дава, защото съм го пускала. Т.е. интересува ме дали като попадам на такива кодове, те са активни. 10x
и на мен това ми изписва, а пробвам на нов акаунт  Peace

# 878
Може ли някой, дето не е пускал чувалче, да пробва този код VGTTR.
[/quot
и при мен така изписва

# 879
VGTTR-тоз код не става...

# 880
Момичета някой знае ли след колко време  ще ми разрешат пак да си пазарувам с картата- ето какво ми изписва когато искам да платя: Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client

# 881
Благодаря  Grinning
RTRRH 4GG7T - SAC DE COUCHAGE BLEU TS3
ZDRRT STTN4 MD55D - SAC DE COUCHAGE ROSE RAIPONC
T78DT TGBB6 - изчерпан подарък, но 20/29

# 882
аз нещо не с есправям с тия кодове...макар че раздадох мнооого...

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-%28lot-de-3%2 … minipdp=undefined
ето тези блузки пускам веднъж за 2год и веднъж за 6 години...прилагам си код за sac parme (който трябва да ги намали 20/29) , но ми ги намаля само с 20%
къде греша newsm78

# 883
Днес е денят на sac  gris rose  Laughing , потърсих код за покривалото и докато налучкам открих 8 от новите чанти. Сетове не налучках никакви, дори и белите чанти не са толкова много, вчера всеки втори код ми беше с бяла чанта.  И няколко кода само с БД нацелих, но едва ли на някой ще му притрябва, предвид хубавите подаръци.

# 884
аз нещо не с есправям с тия кодове...макар че раздадох мнооого...

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-%28lot-de-3%2 … minipdp=undefined
ето тези блузки пускам веднъж за 2год и веднъж за 6 години...прилагам си код за sac parme (който трябва да ги намали 20/29) , но ми ги намаля само с 20%
къде греша newsm78
Интересно... Дори като се сложат 4 комплекта, сумата се намаля с 40%, а не с 20 евро. Става 40% над 35 евро. Да не са променили и този код  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт