САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 62! 24.02.- 03.03.2011

• 51 120
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 885
Благодаря Момичета, вече получих, даже повече отколкото мога да ползвам! Ще изпиша после вс излишни. Смятам да приключвам с пазарлъците за тая седмица (надявам се)!

# 886
Аз забелязах, че кодове за един и същи подарък, дават различно намаление  Thinking
някои с 20е, други с 10, трети пък с 40% ми намалят първия артикул, а втория с 20%...

# 887
аз нещо не с есправям с тия кодове...макар че раздадох мнооого...

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-fille-%28lot-de-3%2 … minipdp=undefined
ето тези блузки пускам веднъж за 2год и веднъж за 6 години...прилагам си код за sac parme (който трябва да ги намали 20/29) , но ми ги намаля само с 20%
къде греша newsm78
Интересно... Дори като се сложат 4 комплекта, сумата се намаля с 40%, а не с 20 евро. Става 40% над 35 евро. Да не са променили и този код  newsm78
на мен над 35Е ми ги намаля с 20Е кода за синьо чувалче, а с кода за сак парме ми ги лови 20/30

# 888
Аз забелязах, че кодове за един и същи подарък, дават различно намаление  Thinking
някои с 20е, други с 10, трети пък с 40% ми намалят първия артикул, а втория с 20%...

Кодовете са с различни условия, макар че подаръка е един и същ.  Peace

# 889
ronisum би ли споделила на лични с кой код я правиш тая магия;)   bouquet

# 890
Момичета моля за помощ, на втора стъпка ми изписва че не съм въвела правилен мобилен номер.
Въвеждам го и отново ми изписва същото, а още преди месец съм въвела номера...не разбирам.
Какво трябва да направя за да мога да поръчам?

# 891
Извинявам се,ако е писано,но знаят ли се размерите на PLAID?Не ми е възможно да следя темата постоянно

# 892
  • Стара Загора
и аз ще помоля за код за розов сет или играчката.благодаря предварително.

# 893
Момичета моля за помощ, на втора стъпка ми изписва че не съм въвела правилен мобилен номер.
Въвеждам го и отново ми изписва същото, а още преди месец съм въвела номера...не разбирам.
Какво трябва да направя за да мога да поръчам?
Виж първи пост на темата за поръчки,там е обяснено подробно  Peace

# 894
Момичета, получих си сивото покривало за легло /за съжаление не ми работи камерата/ - искам да го опиша, че не е като шалте, както аз го очаквах първоначално. От описанието и снимките останах с впечатление, че е нещо като шалте - по-дебеличко за легло. Става въпрос само за покривка за легло и е съвсем компактна в едно пликче - колкото сгънати дънки. Цветът е много приятен, както на снимката. Харесва ми като цяло.

Търся кодче за розовия сет. Предварително благодаря.

# 895
  • между град и село
  И аз ще помоля за код за розовия сет. Heart Eyes

# 896
Момичета, получих си сивото покривало за легло /за съжаление не ми работи камерата/ - искам да го опиша, че не е като шалте, както аз го очаквах първоначално. От описанието и снимките останах с впечатление, че е нещо като шалте - по-дебеличко за легло. Става въпрос само за покривка за легло и е съвсем компактна в едно пликче - колкото сгънати дънки. Цветът е много приятен, както на снимката. Харесва ми като цяло.

Търся кодче за розовия сет. Предварително благодаря.
Слава,с какви размери е покривалото?

# 897
И аз да помоля за едно кодче rose grisssss, само сини чувалчета уцелвам от вчера насам...
 Praynig

# 898
  • София
Да помоля  Embarassed и аз за едно кодче за розов сет  Praynig
Предварително благодаря  Hug Heart Eyes

# 899

Описание:Удържана ДТ л/ва- неразр.овърдрафт
01.03.2011    0.17   0.00    0.06

Описание:Платена КТ лихва по сметка
   01.03.2011   0.00     0.03       0.09 
 Sick #Crazy #Crazy
Нищо работа, но сметнете на всички  на които им е отпуснат такъв , как да се изразя - неволен "кредит" ??????  ТОВА Е НЕЗАКОННО!!!!
Аз съм с дебитна на ПИБ , следя я виртуално .
На мен също ми се беше случило веднъж ,някакъв Кредит ми отпуснали и удържали лихва.
Обадих им се и казаха , че до 1 ден ще се оправи системата .
 Така че няма страшно .

Общи условия

Активация на акаунт