130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
мвк, Плами колко е пораснал!  Heart Eyes

со уат, и аз видях твоето момче, много е хендсъм! Ще има избор от снахи май май  Grinning

Джи,  благодаря ви bouquet
радвам се, че ви харесва името на малката кокона  Hug

# 631
помагаме (заедно с други държави) на един народ да се  освободи от изкукалия си диктатор, който им е обявил война.

Хич не съм съгласна с това определение от гледна точка на камара причини, включително международно право. Но няма да коментирам, не е място тук за политически дискусии.  Peace

# 632
аз пък не мога да спя, и ползвам да вляза, да ви споделя, че имам усещането, че народа съвсем изтрещя. какво не беше по новините, какво не се случи, какво не провокирахме, и от какво ли няма да страдаме, се чудя. лошото е, че народа съвсем загуби представа за реалност, и за това що е добро и що е лошо.
как са настроенията от другата страна на голямата вода, се чудя?

ениуей. ся мисля да скачам в кулинарните блогове Simple Smile

и един въпрос, по друга тема. идеи и практически съвети за засилване на имунната система, на възрастен човек? сигурна съм, че сте запознати, всеки ъкъл е от полза, благодаря много.

на so what детенцето е чуден принц, както казва моята щерка. да ти е жив и здрав, и честита ти титла - кралица  Grinning

# 633
Яна, на мен пък ми е тъжно, че покрай това всички ще забравят за по-малките като Бахрейн и Йемен например. Имам приятели и в двете и непрекъснато пускат снимки, последно от Бахрейн гледах, които са ужасяващи, ама кой да им каже, че трябва да си чакат реда и да правят революция един по един, а не едновременно. Много е тъжно колко малка по обхват е концентрацията на медиите.

# 634
Атти, никой не го е забравил Бахрейн. Просто в Бахрейн официално според тукашното Външно, няма терор срещу бунтуващо се население, има political grievances between the Sunni monarchy and Shiite majority. Освен това там има пристанище за Пети Военноморски Флот, ниски банкови лихви за инвестиции и дългогодишно приятелство и сътрудничество с тукашната велика демокрация.

Ох, изключвам се, че няма да се сдържа с коментарите. Лека!

# 635
Благодаря, за комплиментите за Пухкавел. Цоне, Плами е на 4 и хич не е малък, знаеш ли как си знае правата и си забравя задълженията.

# 636
и един въпрос, по друга тема. идеи и практически съвети за засилване на имунната система, на възрастен човек? сигурна съм, че сте запознати, всеки ъкъл е от полза, благодаря много.

Зора
, у нас само спорт и добра храна са помагали. Даже онзи ден с мъжа ми не можахме да си спомним кога последно сме имали настинка и температура. Откак спряхме цигарите и започнахме спорт и здравословно хранене, ни настинка, ни нищо. Даже той казваше, че искал един грип да хване, та да си поседи у дома, една книга да прочете.

# 637
  • USA
Не успях да видя Пухквавел и принца на Со уат, но съм сигурна, че са много хубави деца.

Зори, за какво са се ошашкали в БГ? Тук имаше известна паника покрай земетресението и радиацията, особено като ни казаха, че идва към нас, но се уталожиха нещата и като цяло бяха нормално възприети.

# 638
Някой беше дал линк за шампоан след плуване ( солена/ хлорирана вода). Може ли пак да го пусне?

# 639
  • USA
Титина, не знам кой е давал линк, но ето от мен един, който аз съм ползвала: http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=14577&aid=337 … AWELAID=107322561

# 640
# 641
Благодаря дами   bouquet

# 642
Добър вечер дами тук ли сте?
Да почерпя по едно?

След като ме побъркаха от работа и не мога да ви следя през деня да ви почерпя по едно за разпускане вечер( да не ми се кара пак Титина) Wink че раздавам рано-рано питиетата Mr. Green

# 643
Лени, късмет да носи името на дъщеричката ти! Зара ми харесва.

Плами и Со уотски син големи бонбони! Heart Eyes

# 644
Leni, mnogo sa sladki Noli i Zara Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт