130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Малей, какви са сладури Ноли и Зара! Пу-пу!

Миме, мерси за напитките! Днес точно от такива шарени с чадърчета имам належаща нужда  Grinning

# 646
 Лени,  пу-пу! Страхотни са, да са ви живи и здрави!

# 647
Човек да не ви остави за няколко дни... как не ви заболяха пръстите от писане Shocked
Аз изпуснах всички деца  Crossing Arms Моля за ФБ на лични да ви добавя и аз.
Лени честито бебче, пожелавам ти да е здрава и да има едно безгрижно детство изпълнено с много усмивки,игри и мечти!   bouquet

# 648
Моделите  са страхотни!!!

# 649
  • USA, Steak State
Момичета, имам малко странен въпрос.
Тъй като ужасно много ми се ядат семки.  Blush Се чудя дали мога да си закупя отнякъде черни слънчогледови семки- сурови, за да си пека аз.
Тия турски и американски семки са ужасно гадни на вкус и си чупя зъбите докато изчопля шлюпката.

# 650
TheBlackWidow, сурови не знам, но печени можеш да си поръчаш от малинчо примерно.

# 651
  • USA, Steak State
На мен доставката с Малинчо ми е убийствена, поръчвам по принцип и от БГ ми пращат. Идеята беше да намеря да си купувам сама в суров вид оттук.

# 652
Аз имам въпрос  - Как си редактирате съобщение което сте постнали ?

# 653
TheBlackWidow, небелен слънчоглед можеш да намериш в магазините с храна за птици (домашни любимци). За качеството идея си нямам. Иначе суров белен слънчоглед обикновено има в Whole Foods и подобните му, ако ти върши това работа за печене.

# 654
Доставката от БГ по-евтина ли ти идва, Вдовице?  Shocked

Ангелова, точно над съобщението ти вдясно има 3 бутона: Цитат Редактирай Изтрий. Можеш да редактираш едно съобщение до 24 часа след публикуването му.

# 655
Тяпокрай ракията и луканката семките и се струват безплатни:)

# 656
Ха-ха, Цоне... Mr. Green

# 657
Мерси Солей , то от преди 2 седмици затова не виждам Редактирай  ooooh!

# 658
  • USA, Steak State
Имах предвид, че близки пращат това онова от БГ, знаете какво имам предвид. Колкото и странно да ви се струва до Канзас доставката на Малинчо е 30$ Simple Smile

За да си избия шипинга трябва да поръчам 5тона семки.  Mr. Green

# 659
Ангелова, сега ще те светна на страшна далавера:) Ако твоята публикация е последна можеш да я изтриеш. И няма нищо останало за архива...

Напиши нещо след мен и след това го премахни.Ubung macht den Meister:)

P. S. der,die,das ще науча аз завчас.

Общи условия

Активация на акаунт