130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Аталанта-разкажи плс за родината като ти се говори и се осаферите..Наумихте ли го с у-щето на С?
*
Изборът на лекар тук не е шега работа. Основополагащият принцип в медицината "на 1во място да не вредя"  за нищо го нямат,беладжосват подред и на големи мазала съм се нагледала.При случаен вече не ходим,проверявам ги с месеци,не бях такъв човек,но то патило си знае..
*
Mersi ви за идеите,не намерих в парти сорса до нас и приключих с инициативата.Ще и наплескам ръцете с червена боя за лице и толкоз ентусиазъм по немската птица.Едно пред друго е в последно време-океан с флора и фауна дялка,къщата на Линкълн строи от дървен материал,диорама на планетата ли не беше,японски традиции разиграва-и все в 8.20 пм  се сеща..

# 691
Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 23:54 от Niki1

# 692
Рецептата срещу чакане е да се запише първи час за деня.  Laughing
Ние чакаме минимум по час, обикновено в кабинета за преглед - след като са ни съблекли, претеглили, премерили и разревали. До два сме откарвали. Вече ходим като на пикник - одеала, ядене, книжки и прочие.

# 693
Рецептата срещу чакане е да се запише първи час за деня.  Laughing

Ще го пробвам следващия път, не се бях сетила.  Peace
Нашата й харесвам също, че е gyn,ob,pediatrician и приема до 9пм пациенти  Grinning

# 694
Видя ли, пък ти искаш да я сненяш. Mr. Green

# 695
Видя ли, пък ти искаш да я сненяш. Mr. Green
Не аз, Еленка  Grinning

# 696
Имам нужда от акъл.

След около месец ще ми трябва детегледачка за около 30 часа на седмица, да гледа детето, докато работя вкъщи. Досега имах подръка мила съседка- професионална нани, обаче тя се премести. (Не, че сме я ползвали, ама поне я имах като опция.) Представа си нямам откъде и как да подхвана изобщо търсенето. Уеб сайтове гледам има много, но не знам към кои да се насоча, как да започна да отсявам детегледачки, за какво да внимавам.   

Съвети приемам всякакви, че ме е обзела силна нерешителност. Мерси!

# 697
Аталанта, добре се завърнала! Искам разкази и аз...

ianajar,  нямам опит, но този сайт има реклами по тв:
http://www.care.com/

Лени, много хубави Ноли и Зара!

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 22:31 от benson10

# 698
Stra[en e sajta!v Nqmam kiriliza na tozi komp. ZeluffKI

# 699
изумена съм явно всички чакат. днес попитах сестрите и ме посъветваха да си записвам първия час след обедната почивка. ще пробваме да видим

# 700
Ние сме ходили само 3 пъти на педиатър за почти 8 месеца и не сме чакали никога повече от 10-ина мин. Мисля си, че времето в чакалнята зависи от организацията в практиката, колко стаф има - лекари, сестри, н. практ. и т.н. и дали приема пациенти с безплатни застраховки.

# 701
И ние никога не чакаме за педиатър,най много сме чакали 5 минути.В тази практика ходим вече почти 11 години и винаги е така бързо.
Но нашия офис ще ви е далече на 40-50 минути от МонтПроспект е.

# 702
Аталанта, добре завърнала се и от мен и аз съм любопитна за Бг.  Чакам разказа ти с нетърпение Simple Smile
За педиатър сме чакали около 10 мин, но не мога да помогна с нашия във  Вегас съм.

# 703
Pety при вас приемат ли All Kids ?

# 704
  • The QC to be!!!
Познавам много добра педиатърка - във Винетка, Др. Sanda Box. Не сме се чували от доста време, и последно знаех, че се канеше да се пенсионира. При нея повече от 10 мин не се чакаше. Работеше и в Събота едно време, но пак да подчертая, не зн. дали все още даже работи. Чичко гугъл ще ви даде инфо ако все още има офис там. Единственият недостатък е паркирането за офиса и ѝ и това, че за strep предписва само кисело мляко и овлажнител  Mr. Green Другото което може да не ви хареса е факта, че всичко в офиса и е антика, и, че няма разделни чакални за болни и здрави визити, или поне нямаше. Но при условие, че предупредите, че сте за здрава визита, ви се осигурява стая веднага при влизане. Приема от бебета до тиинс, че даже и колежани имаше, само защото бяха 2ро поколение пациенти.

Атланта добре си дошла у дома  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт