130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Анет съчуствам ти Hug
Семки има точно до нас в новия магазин на Малинчо Wink не ядем заради детето, всичко каквото ние сложим в устата трябва и тя да опита, та се отказахме от семки, ядки, бонбони и тем подобни изкушения за сега Joy

# 676
има пола червена и зипи,сега ръкавици трябвали,червени,посред март както казах,без време за инет..еее дееее #2gunfire

Анет, виж в Dollar store, там имат плетени ръкавици ( Н-то качество) и имаха различни цветове. В Амазон има избор, но не знам дали имате време да чакате поръчка.. newsm78
Може да видиш и по garden section-ите на магазините, ръкавици за градина, които да са червени.

# 677
или в Рос, Ти Джей и др подобни. Онзи ден мярнах дълги ръкавици там

# 678
  • У дома
Мале, много пишете... ще каже човек, че вси сте безработни  Grinning

Всички бебоци изпуснах, сякаш се бяхте наговорили да ги показвате докато ме няма, а аз на 9 год веднъж се прибирам в БГ

Лени, ти и име избра докато сваря да те поздравя за хубавата новина. Да расте здрава и щастлива Зара за радост на всички!!!

Снощи след лекото приземяване успях да дремна малко и днес рано-рано бях на работа. Голяма умора. Шевката каза, че се пропила от притеснение и чакане по мене. Хвърли се да ме души, като и казах, че искам да си тръгна по-рано, та обещах занапред да съм примерна  Simple Smile
БГ ми се стори много променена, децата си изкараха добре, но от вкъщи по-хубаво нема.

# 679
Welcome home Atalanta!!!! Mr. Green

# 680
извинете че се намесвам в разговора ви, но някои да знае добър педиатър из чикагския район, все да ми писва от нашата лекарка все чакаме по един час. живея в монт проспект и съм склонна да карам десетина мили. благодаря предварително.

# 681
Добре си ни дошла!

Аз не съм в Чикаго, но може би трябва да уточниш критериите си за добър педиатър.
Като номер едно е да не се чака по един час, какво друго търсиш?

# 682
благодаря. ами да обръща достатъчно внимание на пациентите си, да е внимателен и да знае какво прави, никой не обича некадърни лекари. общо взето това

# 683
  • USA
Лени, честита дъщеричка, да е жива и здрава! Много е хубаво името Зара!
Еленка, не знам дали да ти препоръчам нашата педиатърка, много е добра, уверена, наясно е с всичко и т.н., обаче не ми харесва екипа, с който работи, а понякога тя отсъства или пък не може да ни приеме. Офисът се намира в Елк Гроув.

# 684
и нашата е в елк гроув в алексиан брадърс др. скоп , не че съм недоволна от нея но всеки абсолютно всеки път чакаме поне час.

# 685
Еленка и аз имам същият проблем Rolling Eyes в Дес Плейнс съм(комшии Mr. Green)

# 686
Аталанта добре дошла!   bouquet Разкажи ни за България през твоите очи Simple Smile .
Еленка ние като отидем в кабинета при нашата лекарка не спендваме по-малко от 2 часа с чакането и прегледа и т.н. Иначе съм много доволна от нея.  Flutter

# 687
Ние не чакаме повече от 5-10 мин. Дори за съвсем малки бебета си има съвсем отделна чакалня. Нашата лекарка се пенсионира, но така или иначе ни препоръча нейни колеги ( не че успях да си избера, но като правих апоинтмънт за ваксина, попаднах на едно руско девойче и то ми препоръча лекарка). Доволна съм от нея определено

# 688
Титина като прочетох се зарадвах ама после видях че си в тексас, аз съм в Чикаго. днес пак сме на ваксина и ако чакам пак така и сериозно почвам да търся нов педиатър!

# 689
Ако е мн добра лекарката, аз бих чакала. Така чаках за лекарката, която ми прави секциото - ама пусто имаше мн добри ревюта за нея из нета

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:26 от Titina

Общи условия

Активация на акаунт