130 мартенички в САЩ очакват своята малка "Пенда". Успех, Лени !

• 27 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Можеш да стартираш нова идея с петте тона семки-Маратон по семкоядене. Ю-Ес-Ей, Ю-Ес-Ей!!!

# 661
  • USA, Steak State
Еее ама само за българи ще трябва да е този маратон, че американец да седне да се мъчи за толкова малка награда не съм виждала. Това ми го казва един дето ми е в къщата / апартамента/ за семките. Не обичал да чопли щото не си залсужавало.  Mr. Green

# 662
Цоне, защо така зловещо те изби на немски?  Sunglasses

# 663
  • USA, Steak State
Шипинга зваиси от щата в който пращат. За Канзас шипинга е солен, обикновено се комбинираме и с други бг семейства и поръчваме общо.

# 664
Ами Солей, то нали все от някъде трябва да избие Mr. Green

Ами ето можеш да направиш класове по семкочоплене за американци. Нещо като клуб за запознанства-на всеки нов член-млада преподавателка с опит от България. Аз мога да ти давам съвети как например да се чоплят семки без ръце и без да се взима от пакетчето по една семка. Абе цяла наука си е това, а наука-изкуство бих рекла. Имах едно гадже не пожела да се научи да яде семки само с уста, упорите си ползваше ноктите за да отдели семката от люспата. Но практика, практика, практика.

# 665
Цоне мерси за урока  Wink   А колкото до чопленето на семки беше неизменна част от футболните мачове в България , нещо което много ми липсва  Grinning

# 666
Що бе и тук играят футбол. Щом те кефи можеш да си поддържаш хобито, не търси извинения сега.Wink

# 667
Тукашният сокър е като в България ръгбито... Един път ходихме на мач на ДС Юнайтед и Реал Мадрид беше все едно аматжъори играеха  Crossing Arms Ме но лайк ит   Naughty

# 668
Абе нали и без това футболистите са фон на хобито, кво ти дреме как играят. Семки да има къде да се чоплят-това е важното:)

# 669
Хахаха , то това хоби златно ще ми излезе $1.00 за семки и минимум $60 за билет Simple Smile

# 670
Гледам семките сте подхванали. Току що опустоших едно пакетче, това ми е вечерята - едни такива руски, убиец. Ама 3.50 нещо множко ми се видят. Ама карай да върви, без това скоро ще ходя на зъболекар да има какво да запълват поне. Ама са ми се доял един "Зрънчо". В Денвър го имаше, а тук не мога да го намеря.

# 671
Лениии, прекрасни дечица пу- пу, да са ти живи и здрави   bouquet

Семките и аз ги сънувам от известно време. Ще ида до арменския магазин да си взема.

# 672
Аз днес съм на пост и бдя над темата. Има едни американски пръчици, подобни на зрънчо. Утре ако ги видя ще ти напиша името. Абе направо да отварям бизнес-семки и зрънчо с фед екс и ю пи ес Mr. Green При нас има всичко, ама ме мързи да ходя до българския магазаин.

# 673
  • USA, Steak State
Corn puffs се казват.  Mr. Green Като едно времешните "Слънчо" са, само малко по- солени и мазни. Голямо мазало става с тях, ама са вкусни.

# 674
спам-- kym семките ако добавите и червен клин/чорпогащник..2 дни обикалям магазини като едно време в родината,не е истина..ния е птица в скул шоу-то,в посл.момент ме уведомиха че трябвало да е цялата червена,е ня-ма червено по магазините през март..навих я да е с черни крака и обувки след като изгледахме 400 снимки на врабци,гарги,свраки и пр,добитък,има пола червена и зипи,сега ръкавици трябвали,червени,посред март както казах,без време за инет..еее дееее #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт