Подходящ детски сериал

• 5 929
  • 35
  •   1
Отговори
 Дъщеря ми гледа по телевизията филмчета, които ми се струват доста неподходящи за възрастта й, и май въобще за деца. Или са изпълнени с явна агресия, стрелби и словесни престрелки, или са изпъстрени с покъртителни блондински диалози /тип момичешки филми/. Има ли детски сериали по телевизията, които харесвате и намирате за подходащи за 6-7-8 годишни деца? Благодаря ви!

# 1
Общо взето не. Май всички са в тези 2 категории.

Моите са момчета, гледат Бен 10 и Батман, понякога Уинкс. Не са цвете и тези, но са по-големи вече и няма начин да ги държа далече и само на Франклин.
Ограничавам времето, което прекарват пред телевизора, но не им избирам анимацията, все още контролирам игралните филми.

# 2
Големият ми син е на 6 и мога да предложа образователни, но на английски. Сигурно се намират в Youtube или някъде другаде
Super Why, Word world, Word girl, Sid the science kid, Cyberchase.

# 3
  • София
Като се замисля мяй само "Финиас и Фърб"става (от анимацията)

# 4
  • София / Пловдив
Спортакус, Н2О... от доста време те са ни любими.

# 5
  • Бургас
Да,и според мен повечето детски сериали не са подходящи за деца.И ще ви кажа защо според мен-има много агресия,обиди и най-вече реплики неподходящи или неразбираеми от деца.Моята дъщеря е почти на 8 и гледа Н2О,Ким супер плюс,Финиъс и Фърб,Куско.Общо взето гледа предимно Disney Channel.Н2О според мен е най-добре от всички,които изброих.

# 6
Доколкото видях, момиченцето ти още малко и ще направи 7 годинки.
Малко изтъркано вече, но филма за русалките не й ли харесва? Те вече го повтарят и за незнам си кой път, така че може и да й е доскучало с него. Филмчето за близнаците ,,Зак и Коди,, е забавен сериал, анимации въобще нямам представа какви вървят...

# 7
А "Пипи Дългото чорапче" и "Емил от Льонеберя"?

# 8
Благодаря ви за отговорите, момичета. А "Финиъс и Фърб" по кой канал го дават? А "Зак и Коди"? За "Пипи" и "Емил" пък направо се учудвам, че ги дават по някой канал, я кажете...Или ги теглите от нета?

# 9
"Пипи" и "Емил" ги даваха преди може би повече от година по Канал 1, но ги има и в нета.

# 10
,,Финиъс и Фърб,, и ,,Лудориите на Зак и Коуди,, са по Disney Channel.  Пак там дават и сериалче със Селена Гомез, много забавно.

# 11
Благодаря,  tzarina, ще ги пробваме!

# 12
,,Магьосниците от Уейвърли Плейс”
,,Съни на алеята на славата,,  
На 8-ми март ще дават ,,Красавицата и звяра,, пак по същият канал.

# 13
Бих добавила и "Мики Маус".

# 14
  • софия
Мързел град и Майстор Мани имат смисъл- други нормални  от всичките простотии , с които се запълват каналите, аз поне не съм забелязала. А дъщеря ми , ако я оставиш всичко ще гледа!!1 Sick

Общи условия

Активация на акаунт