Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 30 343
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Да се отчета и аз за рождения ден:
09.10.2011г.
Отпразнуване на рожден ден на 17 деца от ДДЛРГ " Таньо Войвода", гр. Асеновград

За тържеството беше осигурен аниматор от Тон бонбон
Балони с хелии от Тон бонбон
Торта, сладки и соленки от Зона бг
Пици, кока-кола, сок, награди и 17 подаръка от доброволките на ДБМ Пловдив
Бяха занесени още дрехи, играчки
21 раници, 10 от които закупени от Елка Кисьова
Учебни помагала събрани от хората които откликнаха на молбата

Искрени благодарности на всички които направиха празника на децата възможен   bouquet

Ето снимки от тържеството: http://milenatodorova.snimka.bg/children/asenovgrad-09-10-2011g.626458

# 466
Тази заличка я бях забравила.Ккакви мили спомени ми навя.За зората на нашето начинание,за първите ни посещения....Ех,спомени,спомени Simple Smile

# 467
  • Пловдив, но иначе от Бургас
За  ЕВН за 11,10 се разпределяме така
Кичево - Доника
Север - аз и Вяра
Павликенска - Бистра
Към 15,00 среща на склада

ЗА 12,10   има ли желаещи
Кукленско 5 - като гледам е след бензиностанцията на ОМВ
а Васил Левски ТЕЦ ??

# 468
  • Пловдив
за утре аз ще пиша малко по-късно, зависи дали ще мога да оставя малкия за малко, но има ли някой, който да може да дойде с мен

Може и да се освободя за малко от детето утре, но не зная по кое време ще е. Ще пиша отново ако няма други свободни

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 19:51 от emimimi

# 469
Засега май сме само ние с Вяра, и на мен ми трябва придружител, че съм с бебо и...
Хайде накой за Кукленско шосе   Praynig, че ще ни дойдат нанагорно

# 470
  • Пловдив
Засега май сме само ние с Вяра, и на мен ми трябва придружител, че съм с бебо и...
Хайде накой за Кукленско шосе   Praynig, че ще ни дойдат нанагорно

Аз днес останах без кола и няма как да помогна, дано някой се включи Tired
Роси, ако имате нужда да дойда до склада ми се обадете!

# 471
Щом си без кола няма да се разкарваш, ние ще ги приберем в гаража, а в неделя като се видим ще вземем ключ

# 472
Момичета СПЕШНО !!!
От ЕВН -а на Кукленско шосе ни затрупаха с цял бус дарение.Отделно от Хр.Г.Данов още едно пикапче.
Другата седмица се чака от останалата част на България.Та предлагам спешно разчистване на склада,че ще се затрупаме съвсем и няма да може да се влезем вече.А и времето ще става все по-студено и по-тъмно Sad.
В неделя срещата е в къщи в 9.30.

# 473
  • Пловдив
Напомням за програмата за 15 и 16-сти. В събота момичетата от София ще пристигнат след обяд. Ще се настанят в хотела, а вечерта ще вечерят при Ани. Нека всеки който иска да дойде да се видим неофициално още в събота, да пише, за да може да се запази подходяща маса. Иначе официалната среща на всички доброволки ще е в неделя от 9.30ч. при любезната ни домакиня Вярчето.

# 474
Много ми се иска,ама пусти цигари ни отрязаха достъпа до хапването.А честно казано не ми се притичва само за да храня Матюшо.
Ани - утре пращам Милен за ключ,че буса е препълнен.

# 475
  • пловдив
Брей, най после да открадна време  Twisted Evil Момичета много се измъчихте днес, но бях зарината няколко дена с "Акции" и не можах да реагирам. Вярче чакам утре Милен и ще му дам ключа.  Ако е преди 10 ч трябва да ми звъннеш, защото долу няма никой.  
Момичета,  МОЛЯ!!!! В мейл адреса ни постъпват запитвания и писъмца, но отговори не виждам, отговарям на които мога но ще е добре да влизате и там и да драсвате по едно мнение поне  Wink
Днес при мен пристигна от С.А. София, раница с комплект учедни помагала и една прекрасна картичка ! Благодаря за подкрепата   bouquet
Отново имам колек и от Б.Б София с тетрадки за първи клас! Благодаря за поредната подкрепа!   bouquet
Говорих с директорката и домакинката на Асеновград. Понеже раниците си ги раздадохме директно на децата, в протокола ще са преброените учебни помагала и ще пишат 21 раници, раздадени лично от членове на ДБМ.
За разчистването на склада ... ми знаете работния график... не вярвам и за един ден да стане, затова дайте предложение ,за да знам къде ще се вместя.

# 476
  • Пловдив
Вярче, при мен е другия ключ, ако искаш може да се разберем да се чакаме направо на склада с Милен Simple Smile
За събота ще постарая да дойде,  да не изтърва  Drunk
Относно пренареждането на склада, също смятам, че е наложително, но е хубаво да се съберем поне 5-6човека, аз мога в петък следобед, нека всеки каже кога може да удари по едно рамо  Wink

# 477
Аз обичам да подреждам  Joy и мога в събота или неделя. През седмицата съм на работа до 17.00.

# 478
  • Пловдив
аз също ще се включа в подреждането,  дори и с дребния ако е през седмицата

# 479
  • пловдив
Момичета през седмицата може само денем, защото колкото и да сме сложили някоя и друга лампа, видимостта не е много добра. Затова ако ще е през деня, трябва да е до 16-17ч .... 
Дайте предложение за да видим кой кога може и да решаваме че време не остана
Чакам и потвърждение за събота вечерта кой ще идва на импровизираната среща при мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт