Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 29 775
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • пловдив
150лв + 136лв = 286лв Чудесна сума като се има предвид колко малко неща са останали! Браво момичета   Hands Clap
 За Зелениково си мълча, защото до края на гадината, а известно време след това излизам в пълна нелегалност.... работата ме е стиснала за гушата и ми е невъзможно дългото отсъствие  Sad

Може ли някой да се ангажира да напише едно благодарствено писмо до Мола?

Ще го напиша и пратя като е готово по мейла на ДБМ Пловдив за да го редактирате ако се налага и чак тогава ще го разпечатам  Peace
Ще пусна и мейл за София с окончателната сума от базара 4786 лв. Ако никой не е пуснал във Фейса ще пусна и там  Peace
Пожелавам на всички една вълшебна Коледа! Пълна с усмивки, любов и топлина... и с поне една изпълнена мечта  Wink !   bouquet

# 736
Мили, момичета, желая ви много радост, щастие и топлина в дните на Коледните и новогодишните празници!
Нека здравето, щастието и късмета са винаги в домовете ви!

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 14:56 от Даскалица Кукундрелова

# 737
Здравейте! От скоро живея в Пловдив и контактите ми се още са ограничени. Имам много дрешки за новорено (до към 6-7 месеца). Предимно зимни, доста запазени. Изпрани и сортирани са. Бих ви била благодарна ако ми помогнете да ги подаря на някого - самотна бъдеща майка, семейство с ниски доходи... По ваша преценка.

Благодаря ви и светли празници на всички!

# 738
  • пловдив
Здравей , Кристофер ! Благодаря ти за желанието да помогнеш, но в момента не примет дрехи в нито един от домовете, които посещаваме. Можеш да следиш темата.  Често помагаме на семейства в нужда и ако се появи необходимост от дрехи за определена възраст пишем тук. В момента няма такова семейство. Весело посрещане на празниците!

Момичета имам лоша новина  Sad От 21ч снощи Пешето е изчезнал от Защитеното жилище. В момента го издирват и с полиция, но до момента не е намерен... Ако имате работа из града оглеждайте се  Praynig Дано се намери, че в този студ.... а и с психическия му проблем... трудно ще обясни кой е и от къде...  Praynig Praynig

# 739
Здравейте!
Кристофер, имам едни познати, които са в нужда в момента и ако не намериш друго нуждаещо се семейство мога да ти изпратя телефона на таткото на лични, ако искаш.
Специално искам да благодаря на Josefin, която също ще им помогне! Благодаря ви мили хора!   bouquet
Дано и момчето, което е изчезнало да бъде намерено бързо!  Praynig Бог да го пази и да му помогне да попадне на добри хора, които да го заведат в полицията или в друга служба, откъдето да могат да му помогнат!
Браво и на всички вас, които всяка година полагате толкова усилия и старание за Коледния базар и успявате да съберете толкова много парички за нуждаещите се деца!   bouquet
Пожелавам ви весели празници и много здраве, любов и разбирателство!
Бог да ви благослови!
 Hug   bouquet

# 740
  • Пловдив
Честита Коледа!
 Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
 за ползотворни дела,
 за топлота и доброта - дарявани и получавани,
 за дни на радост с усмивки и веселие,
 за мигове на сбъднати мечти.
Честито рождество Христово, мили момичета! Радвам се че ви познавам Hug

пп Дано Пешето се намеpи Praynig

# 741
  • пловдив
Честито Рождество!
Да сте живи и здрави и много щастливи!
Аз определено съм ! Касно снощи Бог чу молбите ни и ... едно семейство от ЖК Тракия е видяло Пешето и го е отвело в районното! Директорката ми се обади, че пътува натам, казали са и, че вече може да го отведе обратно в дома!
Весела Коледа на всички!

# 742
  • Пловдив
Е, браво, много хубава новина. Радвам се че Пешето се е намерил жив и здрав.

# 743
  • пловдив
Днес с Доли отскочихме до преходно и защитено жилище. Имате поздрави от Марчето, Наско и разбира се пътишественика Пешко  Mr. Green . Добре изглеждаше. Разказа ми за пътешествието си в стил холивудски филм.... добре, че финала е добър.... ако 10 % от нещата,  които са му се случили са вярни и.... косата ми настръхва как е можело да завърши....
Момичета ако някой има излишна преса за коса да свирка. Наско на 18.01 има имен ден и.... пускал си дълга коса, щял да си боядисва и кичури.... направо е готов за поп фолк купона  Mr. Green

# 744
  • Пловдив
Утре с Милена ще отидем до дома в Зелениково да видим децата, ако има някой желаещ да дойде с нас, срещата ще е пред склада в 9,30ч Hug

Ани, благодаря ти за информацията за Пешето  bouquet

# 745
Ето ,че на Коледа наистина се случват чудеса.Благодарности на семейството помогнало на Пеши да се върне в дома.
Аз днес внесох парите,така че джобето ме и по-празничко Sad.
Хайде до скоро.Поздрави на децата от Зелениково Stop

# 746

Общи условия

Активация на акаунт