Движение на българските майки - ПЛОВДИВ работна тема 27

• 29 876
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Браво момичета newsm10
СТРАХОТНИ СТЕ  Peace Peace Peace
Все така до края на базара

# 691
  • пловдив
 smile3501 Браво момичета! Страхотно сте се справили! Сумата не само, че бива, но за мен си е умопомрачителна, предвид няколкото часа и ситуяцията в страната! Разбихте ме  thumbsup

# 692
Оффф ,колко се напъчих като ни похвалиха така от по-високото Mr. Green

# 693
Браво момичета. Дано все так да върви

javascript:void(  bouquet);javascript:void(  bouquet);javascript:void( bouquet);

javascript:void( smile3501);

# 694
 Simple Smile Браво, невероятен старт!!! А, дано да върви все така  Peace

# 695
Здравейте,успех на базара и от мен.
 Hug

ПИтам само-в събота и неделя асортимента разширен ли ще е? Или всичко сте изложили още вчера и днес?

# 696
  • Пловдив
Страхотен резултата  bouquet

ПИтам само-в събота и неделя асортимента разширен ли ще е? Или всичко сте изложили още вчера и днес?
В събота и неделя ще сме на две маси и ще има по-голям асортимент.

# 697
Привет,
Вчера ни бяха подредили 3 маси геобразно и беше наистина добро решение ,защото се вижда отвсякъде и за нас зад щанда е много удобно ,препоръчвам го отново.Беше много приятно защото имахме много усмихнати клиенти(като децата бяха най-взискателни)......а и детската ни група от помощници подреди масата превъзходно.Специално искам да благодаря на господин Матей,който макар и от количката стриктно контролираше процеса.. Heart Eyes

# 698
Успех, момичета : -))

# 699
ЕЕЕеее Силве  добро начало на деня ми даде.Усмивката ми отиде до ушите Laughing
Не чак до там стигна оборота снощи,но все пак дружно успяхме да съберем 310 лв.
Между другото,момчето от охраната каза ,че може да си дръпнем масички от тези за хране.Покривки имаме ,не бъдете скромни Mr. Green Елха ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! ,защото играчките няма как да се видят всички и ще си останат за догодина #Cussing out
Ами стига да ви отнемем време,дерзайте !!!
И нали знаете кой е касиера и не обича дребните суми  hahaha
УСПЕЕЕЕЕЕХХХХХ  !!!

# 700
БРАВООООООО!!!!!   bouquet
 Money ще се съберат парички за децата newsm68

# 701
Браво, момичета! Страхотен старт, събота и неделя да събере много парички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 702
  • пловдив
С Бенджи ударихме чертата в 21 ч и отчета за днес е 1280 лв
имаше разочаровани, но.... и утре е ден  Wink
Silvana i Eva  утре задължително картината, вече е обещана на едни твои приятели .... дойдоха да я търсят хората, а аз виновно примигвах  Mr. Green
До утре в 9,30  Wink

# 703
  • Пловдив
Момичета, децата от Асеновград ни поканиха  на тържеството за Коледа, тогава ще се играе и пиесата, която подготвят с актрисата, ангажирана от нас за подготовката на театъра, децата ни очакват  с нетърпение за да покажат всичко научено до тук и разчитат на присъствието ни Grinning

празника ще е от 17ч на 21-ви
сряда[/color]

моля, всички, които могат да присъстват да пишат в темата

# 704
  • Пловдив
Равносметката от тазгодишния Коледен базар е  4500лв.

Благодарности на всички които се включиха с изработването на красотите които да продадем, с продажбата, с покупката, с подкрепата и с това че сте  съпричастни към нашата кауза! БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт