ПЛЕВЕН - 146

• 42 247
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!

Днес съм за първи ден на работа. Нека да ми е леко и спокойно.

Ама то си е, поне за сега де.

Като заговорихте за кампани и гуми в Плевен - да кажа и аз, че и при нас има кампания - даваш си старите гуми с джанти и си взимаш нови, като от цената на новите се приспада стойността на стария комплект.

# 616
Мараба, банда...
да знаете от къде мога да купя бои за лице, детски? искам да са с повече цветове. в идейката в макси центъра има, но с по 5 цвята най-много, но тъй като не мога да обикалям по магазините с количката - затуй питам. извинете за малките букви, но пиша с една ръка и то лява. Rolling Eyes

# 617
Момичета, здравейте отново. Доста рядко влизам тук при вас... искам да ви попитам случайно да знаете кога и къде се открива Хиполенд в Плевен? Чух, че и тук ще има такъв магазин?

В част от Билата на пазара ще е. Отваря на 9-ти в събота. Тази събота и неделя ще има 30 процента намаление на детски дрехи, обувки и играчки и 15 процента на бебешки неща. Преди малко го казаха по радиото, надявам се да съм го запомнила правилно, за датата и мястото съм сигурна  Simple Smile

# 618
Нели Бели, къде е това при вас за гумите и как изчислявате стойността на старите гуми, за да я приспаднете? Мъжо ще трябва да купува нови гуми, но без джанти, 16 цола за лятото.

# 619
МамаГаби, дилърството на БМВ.
Офертата е само за гуми с джанти и има една табличка, с която се работи, при определяне на стойността.

# 620
Мис Файн, благодаря ти!!!!! Ще се опитам да съм там Simple SmileSimple SmileSimple Smile   bouquet Само тимай си наясно с тези неща...  Hug

# 621
NellyBelly, добра оферта. ) Със сигурност ще има възползвали се. )

Интересно пък колко ще е голям този Хиполенд, щом ще е в Била. Вътре в самият магазин, или ще използват паркинга му? Макар да не видях никъде да се строи каквото и да било по паркинга.

Аз да попитам, някой да знае и препоръча добър татуист в града?

# 622
Днес влизах в Била на пазара, много е стеснена, и всичко е разместена. Не видях някакво обозначение на Хиполенд , но аз съм си блейка.

# 623
Днес влизах в Била на пазара, много е стеснена, и всичко е разместена. Не видях някакво обозначение на Хиполенд , но аз съм си блейка.

Аз нея най-много я харесвах. Ама явно и тя е станала теснотия като другите.

Тези пък от Хиполенд големи икономии си правят, толкова няма свободни места в града, където да си направят магазин. Пълна простотия. Половината Макси център е празен, да не говорим пък за Сити център на гарата.

# 624
  Вярвам да разкажеш какво има после  Simple Smile Май ще е от лявата страна на Била, вчера минах с колата и се загледах, но нищо не видях обозначено все още. Аз си търси надуваема жилетка за бебе или малък пояс, та там ми е надеждата. Че из града не са ги изкарали още. Баща ми нали има два месеца с беба и се е въодушавил да прави с нея всичко, което щял да изпусне  Crazy И е купил надуваем басейн, но е решил, че трябвало да плува в него  hahaha Joy Ша Ма Побъркат  Crazy

# 625
Мира, Тони е най-добрият в града. Ако искаш повече инфо, довечера ще ти пиша.

# 626
Мира, Тони е най-добрият в града. Ако искаш повече инфо, довечера ще ти пиша.

Искам разбира се.)
Като имаш време драсни тук ЛС или във фейса. )
Мерси предварително. )

Минахме покрай Баумакс на път за Ясен. Някакво безумно стълпотворение е, все едно пари раздават там. ) А то...само пластмасови кофи ако си купиш нещо. )

# 627
  • IT
Здравейте момичета, с малкия след около седмица ще посетим майка и татко в Плевен. Понеже от години не живея там, но сега с детето ще си пътуваме по-често, та ми се налага да посещавам маникюрист, фризьор и козметик. Моля ви, ако имате добри такива дайте ми координати, че ще съм за ремонт точно като пристигнем там.

# 628
Здравейте момичета.
Имам едно питане.На някоя от вас да й се намира един излишен аквариум???
Малкия ме е побъркал да си взима хамстер.Хич не ми се купува и аквариум сега ,та ако имате непотребен,моля свирнете само.

# 629
Здравейте момичета, с малкия след около седмица ще посетим майка и татко в Плевен. Понеже от години не живея там, но сега с детето ще си пътуваме по-често, та ми се налага да посещавам маникюрист, фризьор и козметик. Моля ви, ако имате добри такива дайте ми координати, че ще съм за ремонт точно като пристигнем там.
ALLEXA7, аз ходя в салон Белисима на козметик, намери се на улица Неофит Рилски, съвсем близо до Стоматологията, на центъра е. Козметичката се казва Саша, мога да ти дам нейн телефон, за да се свържеш със салона. Аз специално съм много доволна.
Днес ходихме до Баукамс, голяма навалица, всеки грабеше едни декоративни възглавнички, по 2 лв. Взехме и кофа,  апосле на колелото на късмета спечелихме ролетка- метър  Joy

Общи условия

Активация на акаунт