ПЛЕВЕН - 146

• 42 245
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Мараба, банда...
да знаете от къде мога да купя бои за лице, детски? искам да са с повече цветове. в идейката в макси центъра има, но с по 5 цвята най-много, но тъй като не мога да обикалям по магазините с количката - затуй питам. извинете за малките букви, но пиша с една ръка и то лява. Rolling Eyes
Пешко, имам едни, подарък са ни, но така си седят. Ще ги погледна утре ( че сега спят децата, да не ровя) колко цвята са, срок на годност....такива работи и ако стават ще ти ги дам. Даже май имаха и шаблони.

Утре планувам да посетя този козметичен салон - http://www.art-medica.eu/ Нямам никакви впечатления, но някак ми вдъхна доверие. Имам едни разширени капиляри на едната буза и от 2-3 години се каня да отида да се консултирам някъде да ми ги махнат. Ако пък някой от личен опит ми препоръча ще съм доволна  Simple Smile

Днес за пръв път готвих нахут. Само аз и Митко си го ядохме  Laughing

# 631
Мараба, банда...
да знаете от къде мога да купя бои за лице, детски? искам да са с повече цветове. в идейката в макси центъра има, но с по 5 цвята най-много, но тъй като не мога да обикалям по магазините с количката - затуй питам. извинете за малките букви, но пиша с една ръка и то лява. Rolling Eyes

Из нас пък се разхождаха фулмастри за лице. Ако искаш и аз мога да ти дам да пробваш, ако ги намеря   Hug

# 632
Алекса, Саша наистина добре работи, но аз съм много доволна от едно момиче, салонът на което се намира до фитнес-центъра на пазара. Не е скъпарка и работи много леко и добре.

За фризьор - аз ходя при Антоан в МОЛ-а. За маникюрист нищо не мога да кажа.

# 633
Дикси, хубав линк си дала. Ще разправяш после.

Нуши, здрасти Simple Smile Виж, като не си редовна, какви неща стават  Laughing Мирката как е в яслата? Ще ми разправяш, че нали на Свил му предстои....

Каня ви на неформална кърмаческа среща днес  Peace

# 634
Здравейте момичета.
Имам едно питане.На някоя от вас да й се намира един излишен аквариум???
Малкия ме е побъркал да си взима хамстер.Хич не ми се купува и аквариум сега ,та ако имате непотребен,моля свирнете самo.
СПЕШНО Е!!!! smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

# 635
  • IT
viarvam2010 ако можеш ми дай телефон. Hug
НеМирНуши мерси,  като си дойда ще мина да видя салона да видя с какви бои работят и ако има от моите най-вероятно ще си запиша час.  Hug
Остава само маникюристка, аз съм със Shellac, ама ще съм доволна и на обикновен маникюр.
За Хиполенда екстра, няма да мъкна тъкмо детски гримчета повече от Сф, ще купувам направо от там на племеничката ми.Пешко аз не съм гледала специално за бои за лице, но най-вероятно там ще има и такива-на мен основните набези там са ми за играчки и детски гримове и лакове.

# 636
Е, развали се времето и темата се понапълни...))))

Здрасти и от мен. )

ричко, аквариум нямам, ама те прочетох и предният път де, още снощи. )

Дикси, аз си харесах един салон преди време за едни процедури, но още не съм се наканила да отида да видя как са нещата. ) Ще споделиш ти като отидеш в този. )

# 637
ААА, супер, Дикс, ако не намеря ще се обърна към теб за назаем, макар, че е за 20 щури деца, които ще се рисуват сами  newsm78 - т.е. може да им направят нещо на боичките, аз затова така неистово търся. Вчера гледах тези в Идейката - само по 4 цвята, но поне да бяха различни цветовете в комплектите, та да купя два, а те едни и същи заредили. Дано в Хиполенда да има. Тази година РД-то на Радост ще е индианско парти и една от игрите, които замислям е децата сами да с еизрисуват 'по индиански".
Ричко, писах ти на лични.

# 638
сетих се и още нещо да ви питам. Не мога да намеря нещо, което да мяза на идианско за направата на амулети. Вчера съм обиколила всички левчета и джунджурийки, от Мара Денчева до Дома на книгата, даже и в Макси центъра двата магазина за мъниста и разни други джиджавки, но нъцки....нищо. Аз търся фигурки на някакво по-свирепи животно (тигър, лъв, орел може) или пък имаше едно време едни зъби, за окачване (май от кост бяха). Единствено едни метални костенурки дет се позамислих, че може да станат, ми попаднаха, но не ги взех - още се чудя дали са подходящи за индиански амулет. Ако ви хрумне някоя идеи - споделете, че Захари не ми остава време дори да ми се развихри въображението - голям мрънльо е.

# 639
Хайде и аз пак да се разпиша.Ходя на козметик в Медиц.център"Звезда".Много евтиничко беше до Нова година-3 лв вежди и ги правят много добре и 12 лв почистване на лице.След Нова година са леко завишени цените.Козметичката е много печена.Върбинка се  казва,че на горния етаж вече май има друга козметичка.Никога няма да ти направи нещо ако ти искаш,а тя прецени,че не трябва.Пращала съм при нея жени,които са окосмени и са много доволни.Мога да дам и тел . на ЛС.

# 640
# 641
Предложете подарък за момиче на 7 години newsm78

# 642

Бреййй,как ме замисли.Ако аз трябва нещо да взема,хич не ми ражда акъла.Нали съм майка на две момчета,при това на възраст   Laughing    20 и 14.
Сега питах малкия.Каза: 1. Парфюм и аксесоари на Хана Монтана
                                          2.Zuzu pets
                                          3.Moon sand
Каквото и да значи това. #Crazy

# 643
Ние за 7 годишно момиченце взехме детски часовник от Галдини(този магазин до пицария Темпо, която е до Съда) - със сертификат и 2 години гаранция, при това не много скъп.
Може още, освен горе изброените:
- енциклопедия;
- детски гримове;
 - комплект за приложно изкуство, тип направи си сам - има сега всякакви - за бижута, за апликации, дори станчета и детски гоблени.
- уоки-токи с момичешки мотиви са напускали по магазините.
- дори може билет за някой от детските 3Д филми в Мола....или ваучер за покупка на дреха към някои от магазините.

# 644
Здравейте и от мен.

Личи си както казва Мира, че времето е лошо Laughing

Бети нещо започва да ме притеснява. От 1-2 седмици е започнала да заеква. В началото рядко, но сега вече на всяко изречение и даже понякога се отказва и не се и мъчи да го изговори. Това с отказването е от днес, което вече почва да ме притеснява. Като не може да каже нещо и мрънка и казва не мога да го кажа.Знам, че много деца в този период заекват, но до каква степен и колко дълго. Tired Tired Tired Tired
Ще се радвам да споделите опита си, за да знам кога е нещо нормално и кога трябва да се взимат мерки.
Четох, че може да е от уплаха и започнах да се чудя, но освен това, че няколко пъти и се разкрещях нищо друго не се сещам. Tired

Общи условия

Активация на акаунт