ПЛЕВЕН - 146

• 42 243
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Пешко, какъв заем, няма да ми ги връщаш  Laughing Има 9 цвята, като водни бои са, има четчици. И нещо като червила ли са, какво са....
За кога ти трябват, за да се разберем да се видим на центъра?

Онзи козметичен център за мой "късмет" е в ремонт и не можах да се срещна с дерматоложката. остава за другата седмица.

За подаръка се спирам на това -
- комплект за приложно изкуство, тип направи си сам - има сега всякакви - за бижута, за апликации, дори станчета и детски гоблени.
Много са хубави и са най-различни. Подарявала съм такива.

# 646
Пешко, какъв заем, няма да ми ги връщаш  Laughing Има 9 цвята, като водни бои са, има четчици. И нещо като червила ли са, какво са....
За кога ти трябват, за да се разберем да се видим на центъра?

Дикси, той РД-то е чак след две седмици, но всеки ден стига да е слънчево, съм навън с бебока, а пък вечер между 5.30 и 7 с Радост и други вагабонти, сме на часовника - децата са си харесали магнолията и играят там вече втора седмица.
НО където кажеш и когато кажеш, стига да не вали и да не е много мрачно, мога да дойда винаги през деня.

# 647
Пешко, ще се разберем  Peace

Някой да има телефон на ветеринарният лекар д-р Пламен Георгиев? Така да се каже, ми е спешно...

# 648
Чудя се за някакви хубави гримове - тя много обича да се гримира или пък някакви неща на Хана Монтана, защото май сега всички са полудели по нея, включително и тя. Виждали ли сте някъде подобни неща? Също много обича да танцува.

# 649
някой да е поръчвал от тези торти или нещо от този сладкарски цех?http://bg-bg.facebook.com/people/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8- … 3742577?sk=photos

# 650
MamaGaby, разни чудеса на Хана Монтана има в магазина за обувки в Дом на книгата и в Крейзи-то. Поне има избор де.
Иначе и аз съм за някакъв комплект за приложно изкуство, тези с мънистата са много интересни и забавни, да си правиш гривнички, гердани и др. такива.

Пешко, в нета съм срещала доста комплекти за детски грим, разгледай ако ти се занимава и си поръчай.
А за цеха, яли сме от там торти, но преди известно време смениха майстора сладкар и вече не са толкова хубави, даже хич.
Последният път преди месец ядохме торта пак от там, ами хич не струваше. Иначе на вид ги докарват. 

# 651
  • София
Веси,аз бих се обърнала към логопед.Най-вероятно ще ви препоръча някакви упражнения да правите или нещо от сорта.Не бих оставила нещета да се оправят от самосебе си. Peace
За подаръка,понеже и моята госпожица е почти на 7,да кажа какво би харесала тя.Това  за приложните изкуства е много добра идея.Енциклопедия някаква ,но може да попиташ майката каква тематика би и допаднала.Гримове не бих купила.Племенничката ми обича да се цапоти,на нея и бях взела миналата година една серия козметика за деца с аромат на череши-шампоан,балсам,парфюм,обаче такива хубави,от аптека ги бях взела,че мен много ме е страх от разни алергии от боклучави детски гримове.На Мими и бяха подарили едни китайски такива,ама сигурно 30 цвята сенки бях Rolling Eyes-около година си мажеше куклите с тях.

# 652
Я да питам и вас,може да помогнете  Wink:
Търся апартамент или етаж от къща за почивка по морето,нещо на нормални цени.Град,село- нямам претенция,само да има двор за децата и вечер да можем да седим навън докато те спят - бунгало също става.Ще сме 5 възрастни и 3 деца.

Разхождам се по темите за морето ,но пък ако някой от вас знае  нещо такова ,ще съм благодарна. Hug

# 653
Честит професионален празник на Ди и Дикси   bouquet Дано не ви търсим за професионална помощ  Wink

Тони, ще разровя  и ще ти пратя на скайпа един линк  Peace

# 654
  • София
Ди,Дикси,честит професионален празник!Пожелавам ви да бъдете всеотдайни и човечни и да имате много професионални успехи!

Тони,и аз търся нещо такова,но за Великден и да е някъде из горите.Намерих една вила в Костенец,буквално в гората,поне по снимките изглежда така.Старичка изглежда и далеч от лукса,но май е точно това,което търся.Обадих се и резервирах даже.

# 655
Честит празник на здравните работници!

Веси1, знаеш ли, че Бели и Бети са в една и съща група. И аз бих се обърнала веднага, ама веднага към специалист.

Пешко, една колежка си е поръчвала миналата година тази зелената с героите от Мечо Пух и каза, че била страхотна. Ама да ти кажа то това е въпрос на вкус, а и българина трудно си признава, че се е прекарал.

# 656
Честит празник !  bouquet

# 657
Честит празник на здравните работници и от мен!
Успехи им пожелавам и да ни лекуват както трябва. )

Веси, аз също бих се обърнала веднага към специалист.
Близка наша приятелка беше решила така, че на детето ще му мине от само себе си, не признаваше, че има проблем и то едва тръгна 1ви клас с голям зор, изпитваше страхотни затруднения, докато накрая учителите не я накараха да го заведе на логопед и да се обърне внимание на заекването.
Така че, определено мисля че няма какво да се чака.

Вчера сутринта хванах съвсем за малко репортаж за цирк Балкански, започва им новият сезон и мисля да прескочим до София с Калина и да отидем на представление. Само ще го мисля кога и как точно ще стане номера.)

# 658
Благодаря за пожеланията! На вас пожелавам здраве, а на нас по-малко пациенти и по-високи заплати  Laughing

# 659
на мен ми трябва торта с индианци.... #Crazy
поне пластмасови индианци да можех да намеря, че да поръчам една обикновена торта и да ги цвъкна отгоре....

Общи условия

Активация на акаунт