ПЛЕВЕН - 146

• 42 225
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Дикси, айде дано!

Пешко, успех!

# 661
Пешко,тук има някакви:
http://dev.teodoros.com/index.php?main_page=product_info&cPa … ;products_id=3196

Виж в събота в Хиполенда ,като го отворят ,може да има някакви малки такива индианци ,да стават за торта.

# 662
Честито на всички празнуващи днес и от мен  bouquet

Цитат на: NellyBelly link=topic=566300.msg18351649#msg18351649 date=1302170900
[b
Веси1[/b], знаеш ли, че Бели и Бети са в една и съща група. И аз бих се обърнала веднага, ама веднага към специалист.

Вие не бяхте ли в Щастливо детство?Бети е в Снежанка.

Иначе за заекването не знам какво да кажа. Снощи и слушах през тераса докато бяха с баща й в двора-ами не заекваше изобщо. После като се качиха и пред мен пак се започна. Бях я оставила сама в стята и слушах отвън- говореше си на играчките и си пееше без проблем newsm78, но вляза ли и започва да се запъва. Много ми е странна тая работа newsm78 newsm78

# 663
Пешко, питай в Пчелата или Романтика дали няма да ти направят някаква подобна торта.

# 664
Честит празник на здравните работници в темата!!!

Атракция, нещата с яслата са супер при нас. Само около седмица се опитваше да мрънка, но сега отива с голям кеф, че даже понякога не иска даси тръгва и гони баща си да си ходи. Вие кога тръгвате на ясла?

Вече не знам коя сладкарница бих могла да препоръчам. В Карамел много ми хареса тортата на вкус, но пък видът й беше мнооооооого постен.

# 665
Пешко, имаме една кофа с индианци, коне и каубои.

# 666
Ние понеже имаме с Пешко една и съща дата на РД за щерките и аз съм в планиране, макар и не така свързано с игри и занимания, че те ще си измислят занимания като големи. Надявам се само, че времето няма да изневери понеже искаме дворно парти. Praynig

Ще има моноспектакъл на Куркински на 26 и 27 с билети 15лв. в театъра.

Пак ми почва период с нова умора и адаптация, от другата седмица почвам да обикалям като гламава из цял Плевен по магазините. На който каквото му трябва може да ми поръчва да му го търся. #Crazy

# 667
Честит рожден ден на Велина на Дивиана! Да расте здрава и все така чаровна (като майка си) Heart Eyes

# 668
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 669
ихаааа, ЧРД НА ВЕЛИНА БУБОЛИНА, растат децата, хубавеят, умнеят......

никога не бих взела торта от Романтика...лично мнение....най-ми харесват засега тортите от Карамел....и миналата година от там поръчахме, бе доволна съм...и тази пак там ще поръчам, някаква обикновена на вид, само мисля да цвъкна няколко индианци отгоре, или да ми я направят с Покахонтас, примерно...не е важна тортата как изглежда кой знае колко, по-важно е да е вкусна и да я има.....и без тва на рождените дни на Радост децата винаги с пръсти са облизвали тортата и разграбваха квот има от горе. тази година дори замислям игра с тортата - ще се яде без прибори и без ръце, голямо мазало ще стане....

# 670
Благодаря ви! Simple Smile Hug

# 671
Див, да ви е жива и здрава Велина!  Heart Eyes

# 672
  • София
Много усмивки и щастие за Велина от нас!  bouquet Hug

# 673

Честит рожден ден на Велина! Да расте умно и щастливо момиче!
Див, честит празник!

никога не бих взела торта от Романтика...

И аз няма да се излъжа отново  Confused Макар, че в градината казаха, че била много хубава, аз си знам колко са им хубави, няма що...

# 674
Честит рожден ден на Велина! Дивиана, жива и здрава да ви е!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт