ПЛЕВЕН - 146

• 42 290
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Дикси, добре, че се е пооправило детето! От какво се провокират при вас пристъпите, от хремата и настинката ли? На мен Кари ми е стигала 2 пъти до Урбазон, но при нас е от хранителната алергия и й го бият еднократно.

# 466
Да, и при двамата не е на алергична основа, а се провокират от вирусни инфекции. Затова и тези пристъпи са в периода октомври-април. През останалото време Митко не пие Сингулер, най-вероятно и при Калин ще е само в тези месеци.
Емо е бил така до 7-8 годишен. После са спрели пристъпите. И моите деца ще ги израстнат, но дупе да ми яко  Rolling Eyes

# 467
Строежът до Холивуд ще бъде Т - маркет, ще бъде приключен след 150 дни  Wink

# 468
Atrakcia, така ами, че то на Сторгозия без Т-Маркет бива ли  Simple Smile

# 469
# 470
Дикси, доста страшничко си звучи това. Важното е, че сега Калин е вече добре. Дано да нямате такива проблеми вече и да е толкова сериозно.

То на Сторгозия празно местенце не остана. Все едно хората се избиват да влизат в тези магазини...ама това е то, БГ простотията край няма.

# 471
А, Т-маркет...ами там до колелото където са разчистили един терен, точно в началото на моста за Сторгозия - това ще е втори ЛидЪл  Laughing

# 472
Аз пък днес видях че са отворили втори Пенимаркет.

# 473
Atrakcia, така ами, че то на Сторгозия без Т-Маркет бива ли  Simple Smile
Joy
Поне ще ми е на една ръка разстояние  Wink
Кой пазарува във всичките тези магазини, се чудя  Rolling Eyes

# 474
  Ходих до Била, има моркови и краставици Био. Мен ми трябва морков, картоф и тиква за начало. Ясно ми е, че не е сезон, не съм чак толкова зле. Но Био може да е гледано и в парник, но с нормална почва и без химикали. То едва ли ще е така, но поне се надявам. На село нямат останали от миналия сезон, но ще измисля нещо.

# 475
  Ходих до Била, има моркови и краставици Био. Мен ми трябва морков, картоф и тиква за начало. Ясно ми е, че не е сезон, не съм чак толкова зле. Но Био може да е гледано и в парник, но с нормална почва и без химикали. То едва ли ще е така, но поне се надявам. На село нямат останали от миналия сезон, но ще измисля нещо.

Моят съвет е да отидеш на пазара при бабите и да им кажеш какво точно търсиш и, че е за детенце. Има и хора със собствено производство, а не от борсата. Довечера ще попитам съпруга ми от коя жена пазарува, защото знае, че са нейно производство и ще ти кажа.

# 476
Miss Fine, да беше споменала малко по-рано какво ти трябва. Картофи имахме съвсем до скоро домашни, както и тиква.
За тиква даже мисля че ни е останала една, ако не си намериш на пазара обади се.

# 477
Miss Fine , с тиква и аз мога да ти услужа  Peace

# 478
  Леле, супер сте, срам не срам с радост ще приема тиквата. Тя цяла ще ни е много, като я срежете може да ми пишете едно лично с адрес и ще дойда да взема едно парченце  Embarassed  Много ви благодаря  Hug
  Ходих аз на пазара, аз писах, имам две познати там. Казаха ми, че всичко е внос, дори и където пише Българско производство и Смолянски картофи. Баби само коприва имаше да продават и разни сушени неща.   beba2  ще съм ти благодарна, ако ме насочиш някъде. 
  То да не ме помислите за някаква луда екологично чиста  Whistling Просто имам голям мерак аз да и правя нещо и поне първата и храна да е нещо естествено, че цял живот ще си яде после химии, особедно в Англия, там всичко е изкуственяк.

# 479
О, хапвахме онези дни коприва...хванахме се за зеленкото, както се казва  Laughing

Обърнах внимание най-сетне на бурканчето с камъните от жлъчката ми, което ми дадоха. Преброих ги - 24 камъка   doh

Общи условия

Активация на акаунт