Покажи ми грозота

• 14 505
  • 129
  •   1
Отговори
# 60
Защо всички се вглеждаме в грозотата около нас?
Защо не поглеждаме на тази която е вътре в нас?
Ако всеки от нас успее да направи красивото в себе си повече от грозното,не ще има външна грозота.Всеки ще носи своята си отговорност към околните и няма да произвежда такива покъртителни пейзажи като показаните в предните постове.

# 61
За разнообразие от боклуците и тротоарите - много са ми грозни така популярните сред българките изскубани вежди - неестествено тъъънки, останала само по една линийка, обикновено счупена отгоре за придаване на сърдит или уж предизвикателен вид. Нещо такова. Класика в чалгата, но за съжаление и сред останалото население. В чужбина българките се познават от сто километра по веждите. Маловажен детайл на фона на други грозотии, но... защо е нужен, и защо в такива мащаби?

# 62
  • София
За разнообразие от боклуците и тротоарите - много са ми грозни така популярните сред българките изскубани вежди - неестествено тъъънки, останала само по една линийка, обикновено счупена отгоре за придаване на сърдит или уж предизвикателен вид. Нещо такова. Класика в чалгата, но за съжаление и сред останалото население. В чужбина българките се познават от сто километра по веждите. Маловажен детайл на фона на други грозотии, но... защо е нужен, и защо в такива мащаби?

Ами аз съм с такива вежди - и какво? Това е мой избор и си е мойта грозота. Авторката има прдвид грозното, касаещо всички ни......

# 63
  • Mediterraneo
а иначе за грозота бих посочил темата която беше изтрита преди малко за Радост Драганова.

К`во за Радост  newsm78

# 64

Да ама тънките вежди са нищо ако не са комбинирани с надути силиконови джуки. Това вече ни е запазена българска марка Laughing.
http://4.bp.blogspot.com/_pxhWV3RCTJc/S_Tmyf7k0uI/AAAAAAAAA6s/n4 … 1600/Preslawa.jpg

# 65
  • Costa Rica
Ако Сатаната съществуваше, той сигурно щеше да изглежда така:

# 66
Да ама тънките вежди са нищо ако не са комбинирани с надути силиконови джуки. Това вече ни е запазена българска марка Laughing.
http://4.bp.blogspot.com/_pxhWV3RCTJc/S_Tmyf7k0uI/AAAAAAAAA6s/n4 … 1600/Preslawa.jpg

Joy Права си. Не само надути, но и непременно нацупени в стил "кокошо дупе" за всяка снимка  Laughing

# 67
  • Бистрица
Пълен ужас,потресен съм.!

# 68
Е, беше ли необходимо да го пльоскаш и на тая страница?

# 69
Минзи, познай кого нахока току що.

# 70
  • София
Минзи, познай кого нахока току що.

Не съм Минзи, но съм любопитна кого е нахокала newsm78 Mr. Green

# 71
# 72
Ако Сатаната съществуваше, той сигурно щеше да изглежда така:

Ам чи това си е точно той! Mr. Green

# 73
Азис ми е по-приемлив от Ема.