Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 33 676
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Растита,дано малките кукли бързо се оправят  Praynig.Аман от тия болести!

# 76
  • Русе/Germany
Девойки тук съм 2в1 ако някой се е зачудил къде съм  Mr. Green Не съм в Родилното Sad
"След дълго чакане на 25.02 се роди нашия син Симеон 3250 гр, 52 см" katuci
Честито на новата мама. Честито ви синче, да ви е жив и здрав и много да ви радва. На мам бързо възстановяване Hug
Аз нямам какво да споделя по темите ви и няма да съм така активна да знаете. Обхваща ме една депресия Sad

# 77
  • Mostly in my mind
Обхваща ме една депресия Sad
ако питаш мен, си се наслаждавай на последните мигове спокойствие  Mr. Green бебо няма да остене в корема и да искаш  Grinning

честито на Катуци син. да е жив и здрав.
  bouquet

# 78
Здравейте мами  Simple Smile
Някой беше споменавал за зелените акита!?!Снощи беба напълни два такиви памперса, но днес пак са си нормални - жълти! Свързано ли е с коликите? Анита само вечер се накривява и започва да хленчи и ръмжи като мече и да поревава  Shocked, но не се пресвива.... дали това са колики?

Болните бебета и деца да се оправят бързо Hug

Снежинке кураж миличка,  то не остана! Hug

# 79
  • Русе/Germany
Обхваща ме една депресия Sad
ако питаш мен, си се наслаждавай на последните мигове спокойствие  Mr. Green бебо няма да остене в корема и да искаш  Grinning
Ми то поне да можеше да се спи като хората или да стоя като хората, а то... имам крайничета навсякъде и както и да застана все му пречи Sad и започва едно ръчкане. Абе ще го преживея. Hug

# 80
Здравейте мами сладурани! Искам да ви попитам, с какво(марка) къпете бебчетата?  За тяло какво и за главичка какво? Благодаря ви предварително.  bouquet

# 81
Само набързо минавам да поздравя Иван На Амидалка послучай месечинката! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство! И да кажа едно голямо браво На момчето, че така добре е наддало!

Ние сме явно фина мадама и дотук сме наддали само 350 гр., което ни застрашава кърменето. Към Елсе и Клото- акаме редовно, храним се през 2,5 до 3 часа според нейните нужди, давам да суче и от двете гърди. Изглежда спокойна, но от време На време има нужда просто да суче и давам и залъгалка. Правим по 7-8 хранения. Но е наддала само 350 гр.  Какда увелича лактацията и изобщо какво ще ме посъветвате. Не искам да давам добавка.

Честит син На Катучи! Да е много послушен, здрав и щастлив!

Къпя бебето с олио за баня На Мустела. Ползвам и кррма за подсичане. А също и гел за измиване за измиване само На дупе. Нищо друго ( а , и едно олио за почистване На дупе). Нашата лекарка забрани да ползвам каквото и да било друго, защото Елиза е със суха кожа и могат да се очакват проблеми.

Палчета за Снежинка и пожелания да се наслади На последни дни свобода!

Дилни палчета за Лори, Мимето, Елена и Пчеличката!

Пожелания На всички за хубав ден с кротки и спокойни бебета! Hug

# 82

Ние сме явно фина мадама и дотук сме наддали само 350 гр., което ни застрашава кърменето. Към Елсе и Клото- акаме редовно, храним се през 2,5 до 3 часа според нейните нужди, давам да суче и от двете гърди. Изглежда спокойна, но от време На време има нужда просто да суче и давам и залъгалка. Правим по 7-8 хранения. Но е наддала само 350 гр.  Какда увелича лактацията и изобщо какво ще ме посъветвате. Не искам да давам добавка.

happy-mamma, вчера си купих дигитален кантар - мерих се сама и с Явор - резултата 300 гр . над рожденото тегло (не зная с какви кг са ни изписали, тук не ни ги казват). И аз се притеснявам, че малко наддаваме, а и нашия мъж е спокоен, яде,  спинка си, пълни памперси ......

Каката ни въобще не се оправя, тази нощ с моя мъж сме дежурили - темп 39,7 градуса, едвам я свалихме и след 2 часа пак над 38 градуса. Нон стоп се разкарвахме с термометъра да мерим, горката не можа да се наспи... Какъв е тоя вирус??????? Дано спасим само бебо!!!!!!!! Praynig

# 83
Честито на Катуци!
Нашата кака също си е с кашлица и като знам за колко време и минава  ooooh! лошо ми става.Явно вируса пак си е коварен.Ноември пак беше лепнала същия,преди да стане "бума" на болните. Crossing Arms
Дано опазим бебето здраво,че и таткото ме дразни,само се търка в него а и той е сополив.  #Cussing out
Иначе мерих бебчо на електронния кантар с мен и се оказва  че е наддал до сега около 600гр някъде грубо.Ще видим на първата консултация как сме.Взех че купих днес Саб Симплекс,че от вчера (като се похвалих) май има колики.Будува си човекът ,мрънка,ръмжи и трудно ака.Дано помогнат тези капки.С каката ползвахме същите,но само намаляха коликите без да ги премахват напълно.

# 84
jatze, грамчетата на бебчовците при изписването ги пише в  епикризата на бебето. Peace

# 85
jatze, грамчетата на бебчовците при изписването ги пише в  епикризата на бебето. Peace
Ммм,не е задължително.На нашата не ги пише и добре,че си знам,та този път попитах.Иначе с баткото не знаех колко са ни изписали...
Болните дечица бързичко да оздравяват... Praynig

# 86
  • Варна, морето, сините вълни...
Честито бебе Симеон на мама katuci   bouquet

# 87
Честито на Катуци, много щастие, здраве и любов да им носи малкото съкровище.
То от кантар до кантар си дава разлика, така че не се притеснявайте, педито на мен ми каза че може да има дори и 200 грама, което не си е никак малка разлика.  Peace

# 88
Честит Симеон на мама katuci  :hug:
Дано болните дечица да се оправят бързо!!! Praynig

# 89
И в нашата епикриза не ги пише кг. А се съмнявм, че са го и мерили при изписване. Когато го занесох да го облекат попитах - след колко време да дойдат близките за изписване - отговора беше - 5 мин. Смятам, че въобще не са го мерили Close

Общи условия

Активация на акаунт