Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 33 676
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Честито бебче Симеон на мама katuci, много здрав, послушен и поспалив да бъде, за да си почивате и вие родителите Simple Smile

Всички болни дечица да оздравяват бързо.

А в деня на изписването не теглиха ли бебчовците ви? дори и да не го пише в епикризата.
При нас ги теглиха всяка сутрин, то си имаше всъщност кантар във всяка стая, а бебоците си бяха при нас и като идват за сутрешна визитация, правеха тоалет, баня и после на голо ги теглиха, това всяка сутрин.
Даже си знам последователността.
Роди се на 02.02 - 3700
на              04.02- 3500
на              07.02(изписвавнето)- 3660 (почти си беше върнала рожденото тегло)

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 14:50 от Бенджолина

# 91
И в нашата епикриза не ги пише кг. А се съмнявм, че са го и мерили при изписване. Когато го занесох да го облекат попитах - след колко време да дойдат близките за изписване - отговора беше - 5 мин. Смятам, че въобще не са го мерили Close  #Cussing out
Явно си има значение от  самата болница.  Ние бяхме свалили 250гр до изписването.Относително е  за всяко бебче свалянето както и качването. как може да са толкова безотговорни #Cussing out, то е ясно, че бебетата свалят, но нали майчиците трябва да са наясно колко са наддали бебоците след време.

# 92
В Шейново ги теглеха,защото всяка сутрин ходех на сведения и ми казваха теглото.И на нашата епикриза не ги пише мисля  newsm78,но аз попитах.С каката и аз като АДИ не знаех колко ни изписват  ooooh!.
Преди малко се сменихме и пъпчето вече е паднало  newsm44.
Докато госпожиците спят аз отивам да доготвя!

# 93
  • област Варна
Честит бебан на Катуци! Да й е жив и здрав и по-малко колики да има  Laughing На мама бързо възстановяване!
Някоя мама, която ползва Памперс може ли да ми каже как да правя разлика между истинския и турския.
И на нашата епикриза пише колко е изписана. От 4000 гр. падна на 3600 гр.

# 94
записвам сеее Embarassed

# 95
Мерят ги всяка сутрин,ама не в стаята.Идваха да ги взимат за банята и там си ги мерят явно.Затова и ако не бях питала нямаше да знам...
Еспиноза,то няма разлика м/у "истинския" и "турския" поне за мен.Единствената разлика е във външната опаковка на турските пише "PRIMA" вътре обаче на самите памперси си пише памперс и са абсолютно еднакви.То всъщност те пак са си истински,само че преднзаначени за турския пазар.

# 96
Честит бебан на Катуци! Да й е жив и здрав и по-малко колики да има  Laughing На мама бързо възстановяване!
Някоя мама, която ползва Памперс може ли да ми каже как да правя разлика между истинския и турския.
И на нашата епикриза пише колко е изписана. От 4000 гр. падна на 3600 гр.
И аз ползвам,,Памперс,, на турския пише-бебек вместо бейби. За тази разлика само се сещам.

# 97
И аз ползвам памперс, но не знам, че има и турски newsm78 Последния път взехме на пуфис, че бяха на промоция, но нещо не съм доволна-предпочитам памперс.
Има ли някой, на когото капките за колики са помогнали, направо се чудя защо ги даваме тия неща, аз не виждам да помагат. Ако някой е доволен, моля да сподели какво дава, че се измъчихме направо. Една сестра правилно ми каза, че капките са само за успокоение на родителите, но иначе не помагат. Дано да минат скоро Tired

# 98
  • София
Амидала, зелените акита каза моята педи, че може да са и признак за претопляне на бебето или ако си му сменила храната. Не е задължително да е от коликите.

За памперсите - аз ползвам Либеро, но много често го намирам мокър. Не винаги, но все пак често. Едва ли аз не го слагам като хората, защото всеки път го слагам по един и същи начин.

Стани~87, по кое време беше в Шейново? Може да сме се засекли...

За наддаването идея нямам колко е наддал. Като отидеме другата седмица дано го премери.

А за кашлицата и Тими е с кашлица ама вече поотшумява, но носа му е все запушен. И на мен ми омръзна вече и се надявам да си е неговата алергична кашлица и 100% е това, защото не е имал никакви други симптоми, нито пък ние сме се разболели нещо. Много ме е страх за бебето, толкова е мъничък, а и както не го кърмя...

# 99
Evridika, аз споделих, че комбинирам немските Лефакс с едни турски Zinco damla, за сега да чукна на дърво от 2 дена сме се кротнали (пу-пу-пу да не чуе дявола).

За памперсите- първо бяхме с единицата на Памперс, доволна останах, нямаше пропускане, но на таткото му миришеха много силно и решихме да пробваме и други, резултатът от изследването даде пропускаща 1-ца на Хъджис (не съм доволна), не пропускаща 2-ка на Пуфис, но пък много големи и на всичкото отгоре като се изпишка държат прекалено мокро, та засега сме пак на Памперс, само че Премиум кеър-2ка, за сега съм доволна (не са ми пропуснали и попиват добре пишото)
П.П.Нали гледате къдричките около крачетата да не са подпъхнати, а да са навън, че иначе памперса пропуска.

# 100

Стани~87, по кое време беше в Шейново? Може да сме се засекли...

На 15-ти ме приеха,на 16-ти родих.

Момичета,на страницата на НОИ вече има данни за изплащане от февруари.

# 101
А за кашлицата и Тими е с кашлица ама вече поотшумява, но носа му е все запушен. И на мен ми омръзна вече и се надявам да си е неговата алергична кашлица и 100% е това, защото не е имал никакви други симптоми, нито пък ние сме се разболели нещо. Много ме е страх за бебето, толкова е мъничък, а и както не го кърмя...

И ние сме в същото положение,нашата кашлица също е алергична.Водила ли си го на алерголог,за да кажат към какво е алергичен?Ние ще се запътим април-май като се постопли към Плевен(педито каза че там са детски алерголози и са добри) за да разберем към какво е резистентна тая упорита кашлица,че откарваме така по 1-1.5 месеца........... Confused

А за епикризите като споменахте-на мен не са ми давали нито на бебето,нито на мен.Огнена ти имаш ли такава от Габрово?

# 102
  • София
Привет, честит син на katuci!

Ние сме с единичката на Пампрес, нямам забележки. И мокрите кърпички са ни Пампрес, сензитив, бялата опаковка.

Къпя го с Клоран бебе, продукт 2 в 1- за тяло и коса. Много съм доволна, няма алергична реакция, пу-пу!

В  ОБ имаше електронна везна в стаята и го мереха всяка сутрин. Аспарух се роди 2930, изписаха го 2780, според везната у нас миналата седмица беше 3400, но ще видим на първата консултация, която е на 8 март.

Хубав ден, момичета, аз нещо не съм кеф днес.

Палчета за всички, които имат нужда!

# 103
  • Русе/Germany
Момичета,на страницата на НОИ вече има данни за изплащане от февруари. [/i][/b]
Hug  bouquet Накара ме да се усмихна мила. Благодаря ти Hug

# 104
Честито на катуци!

памперс от 2 до 5 кг ползвам - фалове няма

против колики - Флатулекс, мъжО каза, че имало ефект, ама вчера бебчо плака май за баба си

ако по 1 път на ден - жълто на гранули

Днес баба ми се обади да даде нареждане да дам на детето да "цока" от мен, все едно че ще има какво. Не знам дали това, че не се наяждат не ги изнервя само, а те си сучат просто заради рефлекса, но напразно.

Някой носи ли вече слинг? Аз май ще си купя.

Чакаме новини от Лори. Палчета за малките бебчета.

Радвам се, че малката Мартинка е 3300 вече!

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 17:38 от Тодорка Боева

Общи условия

Активация на акаунт