Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 615
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • област Варна
clover_d, ние си взехме картона от МЦ Младост, от Офис 1. Ако ти е наблизо направо отивай там.

# 271
  • Варна, морето, сините вълни...
Малко ме е срам ама ще си питам  Embarassed мамите със секцио слагате ли си нещо на раната като се къпете. Аз си махнах вече лепенката (дето сама си я бях сложила де, за къпане) и ме е страх да се къпя така, да не стане нещо Blush

# 272
Кловер- казва се Здравна карта (или картон беше newsm78), аз си го купих от Офис 1 Peace
Мими Hug, радвам се че Мони вече диша самостоятелно, Браво на малкото юначе, скоро да е в пргръдките Ви Peace
Витамин Д, даваме немски Вигантолет и е на хапчета (едничко го разтваряме във 1 чаена лъжичка преварена водичка и го даваме с капкомерче)

Пак се изакахме с помощта на термометъра Confused, с голяма мъка и напъни и пак е кашаво, не е твърдо Rolling Eyes, моля мамите чийто дечица имат проблем с акането да споделят като акат  бебчовците само по 1-2 на ден каква консистенция е?, защото на мен не ми се връзват нещо нещата няма запек а много трудно върши работа Sad

Май и аз ще се огледам за някаква по-хубава козметика, че за сега мажа само със бебешкото олио с натурален зехтих и невен на Бочко,не че не съм доволна, а и мисля че при повечето бебчета се бели кожичката newsm78, за къпане използвам само сапун Тео бебе,но незнам защо  изобщо не съм се замислила за нещо друго Embarassed, още утре ще скокна да взема нещо хубавичко на моята хубавица Heart Eyes

Снежи палчетата ни винаги са стиснати за вас с Драйвър Peace
Тотонииии, къде си мила, надявам се сте добре с малкият беборан Heart Eyes
Анилеви, също не се е разписвала newsm78

# 273
Булка Марулка, мерси че се включи-дано да не е нещо сериозно Praynig
На мен ми дадоха вчера имунизационен паспорт, казаха че ще ми трябва. Вътре се вписвали всички имунизации, които се правят.
nadejdata и кожата на Лорис беше суха, ние ползвахме гел на Бюбхен от глава до пети, но го сменихме с олио за вана без отмиване. Само слагам във ваничката, поливаме се, после го вадя и го бърша без да го плакна. От както го ползваме нямаме никакви проблеми. После слагам лосион на Бюбхен Peace
mimi_jobnoto не съм раждала секцио, но мисля че не е проблем да се мокри вече.
loryn Hug Hug Hug
Нашата маймунка от няколко дни ни прави номера. По принцип го къпем към 22:00, той будува до тогава и точно, когато е време за баня заспива толкова сладко, че на нас ни е жал да го събудим Heart Eyes Няколко дни отърва банята Mr. Green Сега пак е започнал да се унася, май пак няма да се къпем Wink

# 274
Малко ме е срам ама ще си питам  Embarassed мамите със секцио слагате ли си нещо на раната като се къпете. Аз си махнах вече лепенката (дето сама си я бях сложила де, за къпане) и ме е страх да се къпя така, да не стане нещо Blush

Мими, може да се мокри, след като ти е 13 ден. Не слагай сапун и не трий на него!
Аз лично си мия косата отделно и душа е не повече от 7-8 мин. Гледам да не пада вода директно на него. Няма страшно.
Радвам се че Мони се подобрява.

Палчета за малкия Боян а на Лори много прегръдки.

Хайде Снежи и Драйвър като последни да са  с най-бързото раждане, понеже много чакаха.

Лека вечер!

Амидалке и аз на моя гладник май ще му намаля порционите че вече сме на 120 мл. на хранене.

# 275
Благодаря ви. Теди и аз така направих. Само душ набързо като гледах да не го мокря директно, а косата беше вчера отделно  Peace Hug

# 276
  • София
Аз до сега срам не срам съм се къпала изцяло един единствен път. Иначе всеки ден се замивам, но частично. Страх ме е да мокря белега, но днес ще се изкъпя. И аз гледам да не е директно водата върху операцията и не търкам там със сапун.

Стани~87, абе на мен ми се вижда много време без консултация. А и тази ако си мисли, че няма да я безпокоя по цял месец дълбоко се лъже. За сега не се е налагало освен онзи път, когато й звънях и не си вдигна телефона. Това определено много ме дразни и смятам да си го кажа като се видиме.
В тази връзка да питам на някой личния му лекар да е в Полимед? И какви са наблюденията му за там?

Евридика, от къде взе този имунизационен паспорт?

Формуляра за първичен избор задължително от ЗК ли се взема? Няма ли вариант педито да има при нея или да се купи от някъде?

nadejdata, големият ми син постоянно беше запечен и или с термометъра, което за мен е ужасно, или педито ни беше казала да правим масаж на корема по посока на часовниковата стрелка. Сега прилагам масажа и според мен има ефект. Много лекичко, разбира се без да натискаш. Пробвай  Simple Smile

# 277
Amidala, Теди, защо 120 мл. на хранене ви се струват много.? То на кутиите с АМ си пише, че бебче на 1-2 месеца, а вашите вече имат 1 месец яде средно между 90-120 мл., на мен ми се струва нормално.
Аз един път изцеждах и бабата давала, оказа се, че хубустницата яде към 110 мл. на ядене, за мен това си е нормално. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 22:26 от Бенджолина

# 278
Hey_ya и аз така, изкъпах се на 4тия ден като излязох от болницата, намокри ми се лепенката и милото ходи вечерта да ми купува нова..и от тогава ме е шубе и само частично се мия и косата отделно. Но днес вече не издържах. Даже като излязох от банята се обадих на милото да му кажа че съм жива и не са ми "излезли червата"  Blush

# 279
  • София
Hey_ya и аз така, изкъпах се на 4тия ден като излязох от болницата, намокри ми се лепенката и милото ходи вечерта да ми купува нова..и от тогава ме е шубе и само частично се мия и косата отделно. Но днес вече не издържах. Даже като излязох от банята се обадих на милото да му кажа че съм жива и не са ми "излезли червата"  Blush

Хахаха! Ще оцелеем бре!

Бенджолина, моя синковец е на две седмици и малко и яде по 90 мл и аз се съмнявам вече дали му стигат и мисля от другата седмица да почна да давам по 120 мл пък колкото изяде. Той и сега не всеки път изяжда всички 90 мл.

Снежи, стискам ти палци и аз да се похвалиш в най-скоро време.
 Hug

# 280
Да се включа пак  Mr. Green
Белега - мия се без лепенка или превръзка от третият ден. Разтърквам леко, а вече и по-спокойно със антибактериален сапун. Раната определено си заздравява чудесно на пипане. След баня мъжа ми я изтрива с памук напоен със спирта за пъпчето.
Кожата - и нашата беше много суха и се белеше. Мажем се с олио на Бюбхен, къпем се с гела от глава до пети, кремчето ни е същата марка. Кожата м,у се подобри значително. Пъпчици имаме и според педиатърката е вътреболнична инфекция, а аз съм много склонна да вярвам. Даде ни едно антибиотично кремче да слагаме само на пъпчиците с бял връх или много зачервени.
Милилитрите  - еми всеки път са различни! Правя му 90, изяжда 60 или 70, понякога 90, а понякога настава кански рев и си дояждаме до 120  Mr. Green
nadejdata, големия ми акаше (и все още е така) на 2-3 дни веднъж. Мъчих го с термометри, с Дуфалак, с пробиотици, с еди какви си храни ... вари го, печи го промяна няма! 4 години все си е така. На мен си прилича  Mr. Green Ако се изаква мекичко едва ли е запечена, предполагам. Аз спрях да го мъча някъде към 6 месец. Ти ще си усетиш детето най-добре, само споделям опита си ако може да ти е полезен.
Кристиян се е запекал обаче и половината ден се гърчи от болки в корема, а ефект още няма. Сега баща му го гушка и успокоява, а аз нервнича на компа и досаждам на вас.

# 281
Аз да се изкажа по повод къпането след секцио.
На седмия ден ме изписаха и си се изкъпах като пич цялата. Мислех лекарката като ми махна конците пак да ми сложи лепенка, но като махна старата и така ме заболя, че се разубедих.

Амидалка, водим дело за лекарска грешка, заради първото ми детенце, което почина по време на раждането, докато някои се начудят кога да го вадят.

Лори, утре те чакаме с добрите новини!  Hug

Хайде, лека нощ от нас с Бобо!

# 282
QueenBee, пожелавам ти успех и не се отказвайте щом сте стигнали до някакво развитие, не всеки ще има сили да изкара истината на яве.   Heart Eyes

# 283
  • София
Привет и от мен късно-късно вечерта. С Елица още се опознаваме и напасваме, кротичко дете е, но нещо не успявам да нацеля колко да я храня - кърмата не винаги й достига, а днес явно не се усети колко АМ й е достатъчно, защото след това порядъчно върна.

За къпането след секцио - вчера се изкъпах спокойно с лекарска благословия. Е, не съм търкала белега, да си призная не бих го направила още дълго време  Joy. Иначе досега откарах с "дишаща" превръзка и много внимавах - докторът беше категоричен, че с нея възстановяването е по-бързо, отколкото с водоустойчива и си струва неудобството.

За колана - още не съм решила дали да слагам. Коремът ми е прибра доста, той и не беше голям. Според лекаря ми колан не ми е нужен, а по-добре да почвам да тренирам след две-три седмици.

Мими, много се радвам, че Мони се подобрява. Това, че вече диша сам е прекрасен знак и ще видиш, че много скоро ще е с вас вкъщи.

Лори,  Hug Praynig. Стискам палци новините в София да се добри!

# 284
Здравейте или то си е добро утро вече Laughing
Ние току що се нахранихме, като пропуснахме яденето в 24 часа.Сега я чакам да заспи и да лягам и аз.От около два дена вече сме на 7 хранения, пък а видим кака ще продължи Laughing.
Като ви чета как някои мами седите още с превръзка на операцията,ми е  малко странно.
Аз лично още на втория ден след операцията се изкъпах цялата, тогава ми смениха превръзката.А на кр на третия изобщо я свали мойта докторка.Не съм имала проблем и си се къпя всеки ден.Така беше и първия път.Но всеки си решава де.
Такааа, Карито заспа, лягам и аз Wink
Ааа, да кажа, че децата се оправят, Лексито е свежарка вече,а Карина има малко сополки само, но все още ги има.

Общи условия

Активация на акаунт