Всички ФЕВРУАРКИ се молим за малкия БОБИ и нашата ЛОРИ!- 33

• 32 623
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • област Варна
Честита Баба Марта!
Мартеница пращам надалече
нишка от живота във дома,
бяла като вишната на двора
и червена – сила на кръвта.

Най-вече да са ни живи и здрави дечицата!

Да си вземете по една мартеничка всичките.

# 286
  • София
 Hug Честита Баба Марта и от мен с пожелания за многоооо здраве.

Много хубав поздрав от Еспиноза, непременно ще си вземем мартенички  Simple Smile

# 287
Добро утро и естита Ви баба марта! С пожелания да са ни здрави, весели и засмени децата, да им се радваме и обичаме! Честито на мамите с бебчета.

# 288
Честита Баба Марта!
Да са живи и здрави малчуганите ни и да растат щастливи деца!
Много усмивки и пролетно настроение на всички вас!
 Hug

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 09:55 от Sofie

# 289

Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени засмени! Здрави дечица - весела къща!  Hug
Нови бебета от вчера нямаме ли?

# 290
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!! МНОГО ЗДРАВЕ ДА НИ ДОНЕСЕ И РУМЕНИ УСМИВКИ!!!!

# 291
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро (аз си поспивам докато още съм самичка Embarassed)
Честита баба Марта!Да сте живи и здрави всичките и бебчетата и целите семейства  Hug
Аз се цедя и след малко тръгвам да видя моя малък буболечо  Heart Eyes

# 292
Честити Баба Марта на всички мами, бебенца и бъдещи мами  Hug Да сме всички здрави, засмени и румени цялата година Hug

Лори, радвам се, че се включваш с новинки за вас, всичко ще е наред, искрено го вярвам  Hug

Пчеличке, гадно е наистина, ама щом си се хванала - не ги оставяй, някои лекари са аболютни животни и не заслужават да се наричат лекари  #2gunfire

Бенджи - на кутиите пише по 120, ама не за 7 хранения, както си правим ние... Confused Тая нощ се мъчехме да поразредим  - с общи усилия и будуване няколко часово от моя страна да мушкам бибата непрекъснато в устата и с непрестанно мрънкане успяхме да направим една 5 часова почивка/до 6 не го докарах, ама като за пръв път и на това съм доволна/, и още една след това 4,5 часа... Peace Дано успеем да поразредим, поне до 6 на ден да ги докараме...

Ние след обяд сме на консултация и ще видим...подговтила съм се за мъмрене от доки, заради многото качени грамчета, ама аз ще си свиркам  Whistling - да ми е живо и здраво, по-добре да си папаме, отколкото насила да си бутаме в устата и да е злоядо... Grinning

Ще ни бият ваксина и май ще е голям рев...ще водя баща ми да го дърби, че аз като знам каква съм мека мара - ще рева с него ако аз го държа милото... Confused

Хубав ден от нас, прегръдки на всички, палчета на Снежи - днеска е чудесна дата за едно мартенче  Hug

# 293
Здравейте мамчета и бебковци! Честита Баба Марта!

# 294
Честита Баба Марта на всички. Да сте весели, румени, засмени.

Амидалка, я не се вкарвай излишно във филми, нека си хапва детето, нали не повръща като прехранено. Ето и при януарки ти казаха, че много добре си качва детенцето, а не е много. А според мен са още мънички за 6 часови паузи вечерта, но ти си знаеш.

# 295
Честита Баба Марта на всички. Да сте весели, румени, засмени.

Амидалка, я не се вкарвай излишно във филми, нека си хапва детето, нали не повръща като прехранено. Ето и при януарки ти казаха, че много добре си качва детенцето, а не е много. А според мен са още мънички за 6 часови паузи вечерта, но ти си знаеш.

Права си, ще я карам по-лежерно... Hug

# 296
Честита Баба Марта!Да са ни живи и здрави,румени и засмени дечицата,и ние покрай тях,за да им се радваме!

# 297
Честита баба марта на всички.
Да сте живи и здрави и много щастливи.

Нашата хубавица не е мигнала цяла нощ и се скъса да реве.
Вече не знам какво иска.
 Cry

# 298
Забравих да кажа  -честит имен ден на всички Мартиновци и Мртини - на първо място разбира се нашите две Мартинки  Hug Hug Hug

# 299
  • У дома... някъде
Честита Баба Марта!Нека от здраве и щастие не се отърваме!  Hug Hug Hug

Пчеличке,дано това с което сте се захванали свърши във ваша полза!
Амидала,споко  PeaceДетенцето си яде съвсем нормално според мене,по-добре така отколкото да е злоядо. Peace

На мене още не са ми паднали конците от раждането  ThinkingУж трябваше сами да се разградят,ама като ги погледнах какви са дебели...се чудя да не би аз да не съм разбрала нещо доктора.Ще почакам още известно време и май ще се ходи по-рано на преглед. ooooh!

Няма ли да се оправя това глупаво време,че още не сме излизали дори на терасата.Гледам,че сега тука понапече,но като изляза на терасата си е доста студено. Tired
Вие кога мислите да изкарвате бебоците? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт