Отговори
# 585
  • София
didka_80 
За шиповете - Босвелия и Куркума - действат като НСПВС /Нестероидни противовъзпалителни средства/ - те са за болка като Упсарин, Аспирин,  Пироксикам, Тилкотил /това пия аз Simple Smile/, Нимезил  и т.н.

Добавките имат по-слабо действие, но е добре да опита

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 586
  • София

denis_d, как трябва да се приемат Геритамин и вит. Е?
Геритамин - от 2-3-4 ден на МЦ - 10 дни /2х1/   
След това се пие само вит.Е  по 400-600мг дневно / не повече от 800мг/
  Следващия МЦ само вит.Е. - от М. до М.
Ако правиш опити за бебе може да продължиш със схемата, ако не - на 2-3 МЦ - 1-2 почиваш.
Геритамина /Герикапс/ - може да се замени с Бета-Каротин + вит.Е - особено сега, когато е пролет - действа много добре на кожата /за хубав летен тен Simple Smile /

# 587
Една нова книжка от безплатните: http://www.iherb.com/Books-The-RAW-Truth-Jordan-Rubin-205-Page-P … k-Book/29602?at=0 Изглежда интересна Peace

Код за $5 отстъпка в iHerb.com - ROV377

# 588
didka_80 
За шиповете - Босвелия и Куркума - действат като НСПВС /Нестероидни противовъзпалителни средства/ - те са за болка като Упсарин, Аспирин,  Пироксикам, Тилкотил /това пия аз Simple Smile/, Нимезил  и т.н.

Добавките имат по-слабо действие, но е добре да опита

denis_d благодаря за отговора   bouquet
А как трябва да се приемат, колко време и какви почивки да се правят?

# 589
Геритамин - от 2-3-4 ден на МЦ - 10 дни /2х1/   
След това се пие само вит.Е  по 400-600мг дневно / не повече от 800мг/
  Следващия МЦ само вит.Е. - от М. до М.
Ако правиш опити за бебе може да продължиш със схемата, ако не - на 2-3 МЦ - 1-2 почиваш.
Геритамина /Герикапс/ - може да се замени с Бета-Каротин + вит.Е - особено сега, когато е пролет - действа много добре на кожата /за хубав летен тен Simple Smile /
Денис, благодаря!
10 дни - Геритамин и около месец и половина вит.Е. Правилно ли разбрах?  Blush

# 590
Избрах това

http://www.iherb.com/Now-Foods-Boswellia-Extract-250-mg-120-Vcaps/429?at=0

Има и босвелия и куркума. Едно хапченце за пиене три пъти на ден. Или да взема отделно куркума и отделно босвелия.  newsm78

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Код за отстъпка ILI537

# 591
Доста прочетох на зад но никъде не открих още ли идват поръчките на митница  ooooh!

# 592
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
didka_80  - народът казва: Ковчегът гние, но шипът остава... Ефикасно лечение няма, всички мерки са насочени към облкчаване на болката и към намаляване възпалението на миелиновата обвивка на нервите.

Хубаво - бозвелия + куркума, но трябва да се пие и рибено масло!

Бозвелия - излезна една "мощна" на NOW foods - потърси я.

Куркума - на Jarows.

Така ще намали болкооспокояващите.

За оперирани от рак - куркума, EGCg, прочети също за LDN.

vessa365 - новата безплатна книга във Free проповядва суровоядството. Който се интересува...

desitobg - да, всички пратки сега отиват на митница, но ние свикнахме. Ако не си от Добрич - проблеми няма.  

# 593
  • София
А как трябва да се приемат, колко време и какви почивки да се правят?
Четеш упътването Simple Smile
Босвелия - Дозите са: 150-250 мг /екстракт/ от 1 до 3 пъти. 8-12 седмици
Куркумин - Дозите са : 400-600 мг  1 до 3 пъти дневно / не повече от 8гр./ - може да се пие няколко дни в седмицата или през ден , когато има болки
Може да се  приема и в по-малки дози - постоянно.
И за двете няма точно установени т. дози. За Босвелията - може и до 3,6 гр./дневно при болки .

Има комбинирани препарати  - може да избереш някой от тях

# 594
  • София
Lussia Peace  точно така

# 595
  • София

Става - при силни болки може и по 4-5 на ден

# 596
afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037
Аз продъллжавам методично да събирам материали (и впечатления) относно приложението и ефекта от PQQ. Вече го пия от 40 дни и имам някои ясни индикации, но искам впечатленията ми трайно да се затвърдят, преди да ви занимавам с тях.

Днес попаднах на интересни материали (няколко) по друг един въпрос:

Мумийото (Shilajit) мощно засилва действието на CoQ10 и естествено на Убихинола.

За съжаление на сайта iHerb мумийото се е свършило, но няколко магазина у нас го предлагат.

При него най-важно е съдържанието на фулвиева к-на, което варира от 10 до 60 %...

Като цяло ефекта се свежда до увеличаване прилива на енергия с около 40 % над резултата само от Убихинол.

Трябва да се пробва.

Естествено, веднага потърсих някакъв синергизъм с PQQ но се оказа, че още не са се сетили да го търсят...

Търсенията (ми) продължават.

# 597
Lussia Peace  точно така

Благодаря, Денис!   bouquet

# 598
  • София
Подготвям поръчка и мисля да се запася с добавки от Япония от последните партиди...та някой, ако знае кои от тях  се произвеждат там моля, да помогне да допълня списъка:
-chlorella yaeyama
-ubiquinol kaneka
-L-theanine- PQQ
-гъбите

Код LAV475

# 599
  • в света на неограничените измерения
И аз подготвям поръчка и ще чакам отговорите на въпроса на Бобка.

През това време ви моля за съвет относно антицелулитните продукти за мазане..
Избрала съм следните:
този е нов от януари 2011
http://www.iherb.com/Quick-Trim-Celluslim-Body-Sculpting-Gel-6-f … 177-ml/29026?at=0
или този:
http://www.iherb.com/Zia-Natural-Skincare-Ultimates-Ultimate-Bod … -198-g/17297?at=0
или този крем -  http://www.iherb.com/LG-Sciences-LipoBurn-Spot-Fat-Reduction-Cel … 240-ml/26146?at=0

От друга страна си мисля дали не е необходимо и вътрешно да се взима нещо.
Вие какво бихте препоръчали.
http://www.iherb.com/search?kw=cellulite%20control

Общи условия

Активация на акаунт