Покажете си хола- споделете идеи-6

• 161 977
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
baibibi, ти основно бюфети и контрабюфети ѝ показваш, но са в същия стил наистина. И не, че те няма да предлагат и библиотеки, но със сигурност ще надвишават две месечни заплати, предвид че са от дърво...

# 676
pina , ами и тя именно бюфет е показала. А какво ще си държиш в такъв бюфет, зависи от желанието на притежаващия го. При българските производители може да си поръчаш подобна на показана от тях мебел, но с различни параметри. Показах ги като вариант. А и нейната снимка е именно на дървен шкаф.
Може да се погледне и в Икея - има модули /и от дърво, и от пдч/, които могат да се комбинират по различен начин.

# 677
Мога да предложа и ЛЕСКОМЕРС като производител, но це  ните не са ниски на подобни конструкции от масив. Предполагам 1000-1500лв зависи от размера.

# 678
baibibi , верно си права, че бюфет е показала. Аз си го представих като библиотека, за каквато си мисля, та така. Но от масив, на нас само ниската част, която е като телевизионен шкаф ни беше 1000лв, айде верно има там механизъм за отваряне, пък библиотеката няма да има, ама ако има и тя нещо в долната част - пак. Но като сложим и надстройката, аз под 2000лв от масив не го виждам, и то ако е тесничко, до 2 метра.

# 679
  • Русе
Нашето е подобно 2,35/2,2м отдолу бюфет за тв-то, отстрани две библиотеки 0.52/2.0м и таван с осветление за 1800лв мисля масив бук. Това за ориентир за цената. От Троян е фирмата производител.

Това е бюфета http://www.labirint.bg/index.php?page=shop.product_details&c … mart&Itemid=1 без огледалото.
Подобни са библиотеките http://www.mebeli-classa.com/gallery/trapezarii/pages/23.html, само че отдолу с чекмеджета.

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 11:15 от Meggysan

# 680
На първата снимка /мебели Лейзи/, подобна витрина с размери 183/225/50 см. е с цена 999.00 лв. Е, вярно че е от чам, ама като е боядисано дървото, няма голямо значение вида на дървесината. И, тъй като е и шкаф, а не примерно подова настилка, чамът е нелошо решение.
Колкото до цените, то за предпочитане са българските производители. Ето например в Икеа една идея, но доста по-скъпа /и по-миниатюрна/ от шкафа на Лейзи:

http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=38102

# 681
Това,което съм дала като пример е от фирма Еврика и се води библиотека.Вероятно за разлика бюфетите е по плитко.Не съм се интересувала до този момент и не разбирам много.Това,което търся е нещо като комодите,но с надстройка за книги.Ще ми се в долната част да има шкаф/ове,а отгоре да е за книги.Книги имам доста и мога да ги наредя отгоре до долу,но не искам децата да ги стигат .

http://prikachi.com/images.php?images/801/3936801f.png-това е груба скица на идеята ми.Може би е малко старовремско.Не искам обаче да е тежка и сериозна мебел,да не преобладава,а да се вписва в помещението.Домът ми не е модерно или класическо чудо и искам нещо семпло.
Повечето неща ,които видях са тежки и сериозни.

Ето това ми харесва като идея(само без тв по средата) от показаните.

За ИКЕА не съм се сетила да погледна.Ще видя и там какво имат.
Решили сме да не бързаме,така че да не вземем нещо ,което не ни харесва,а и така хем ще избистрим идеята,хем може повечко финанси да отпуснем.

От масово предлаганите ми харесват етажерките(обикновено има 1-2 за цвят) и съм си представяла 4-5 подредени на стената.Обаче комплектите в най-добрия случай съдържат 3 етажерки,а тв масичка и шкафчета не ми допадат.
А бе то мен хем ме сърби,хем боли,но ви благодаря за предложенията. Hug

# 682
http://ikea.bg/DefaultCategory.aspx?page=livingroom_in&cID=1 … nu1=7&Menu2=0 Тук има много хубави библиотеки и на доста сносни цени както виждам, 199 лева зачетох на няколко места Simple Smile)

# 683
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Искам да си сложа в хола под холната масичка килимче шаги. Кажете в Пловдив къде са най-добри цените на тези килими. Става въпрос за размер около 130/150 и цена под 100 лв. В големите магазини /като Карпет макс / са скъпи, по-скоро в някой по-малък квартален магазин, цените няма да са толкова надути. Благодаря ви предварително!

# 684
О,да нещо такова.

Най-отдолу ще са детски играчки,а не книги Rolling Eyes.Какво да се прави още 3-4 години ще се изтърпи.

# 685
Здравейте, момичета! Искам да си сложа в хола под холната масичка килимче шаги. Кажете в Пловдив къде са най-добри цените на тези килими. Става въпрос за размер около 130/150 и цена под 100 лв. В големите магазини /като Карпет макс / са скъпи, по-скоро в някой по-малък квартален магазин, цените няма да са толкова надути. Благодаря ви предварително!
Скоро купувахме килими и 160/230 са около 140 лева в малките магазини.Едва ли в Пловдив са по-различни нещата.

# 686
  • Пловдив
Скоро купувахме килими и 160/230 са около 140 лева в малките магазини.Едва ли в Пловдив са по-различни нещата.

ОК, но може ли някои конкретни магазини в Пловдив?

# 687
# 688
Неврероятни предложения!Ако има някой специалист по осветелнието между нас са каже повече идеи за хол в  лилаво 40 квадрата с кухненски бокс ..по интересни идеи? newsm78

# 689
Ето интересно осветление на хол и кухня - направо съжалявам, че не го видях по- рано, поне в хола бих направила нещо такова. Но след време може да си поосвежим и да го направим, не е сложно

1..  2..  3..  4..  5..  6.. 

Общи условия

Активация на акаунт