Покажете си хола- споделете идеи-6

• 161 975
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Не се плъзга при ходене, само когато нарочно го местя се плъзга наистина. Не ми е било проблем за момента  Thinking Дали дере паркета отдолу - ей това не ми е хрумвало изобщо. Погледнах го - не изглежда надран.

# 706
  • Пловдив
Не се плъзга при ходене, само когато нарочно го местя се плъзга наистина. Не ми е било проблем за момента  Thinking Дали дере паркета отдолу - ей това не ми е хрумвало изобщо. Погледнах го - не изглежда надран.

А нещо да ми кажеш за магазин и цена?  Praynig

# 707
За постелките гумирани против хлъзгане да ви посъветвам много да внимавате.Или защото остаря(1,5-2г) или защото го изпирах в пералнята,но килимчето ми се скапа.Залепна за пода и после ми трябваше много препарат и търкане докато излезе.Предполагам центрофугата му е видяла сметката,но знае ли човек..

# 708
Днес явно ми е ден за този подфорум  Mr. Green
Момичета, може ли да ми препоръчате диван спалня? ...
Ена, ние ползвахме години наред, подобен на този http://www.aron.bg/catprod_225/product_7254.html ,в последствие  майка ми купи такъв (като на снимката). Нашият е по-зле изглеждащ, но пък странно по-добре се спи на него. Може би, защото като по-евтин вариант е направен основно от дунапрен, но пък не се е променил много от както го имаме (2004). Свекърва ми пък купи подобен http://www.aron.bg/catprod_225/product_7256.html е на по-неудобно нещо не сме спали, а тя жената го избра с такова желание.

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 19:13 от kapico

# 709
А нещо да ми кажеш за магазин и цена?  Praynig

За Пловдив нямам идея, във Варна знам 2-3 магазина, в които има. Не са рядко срещани, популярни са. Някой голям магазин за килими, мокети и ламинати - там ги има. Има и различни цветове.
За цената - не помня, но май около 200лв ни излезе за 2,30м на ширина 2 метра платихме.

# 710
 Kapico,  благодаря ти за изчерпателния отговор, ще залягам значи по диваните, когато го избираме. hahaha Joy
Мен честно казано ме притеснява този р-р 140/200, който срещам на всякъде. Някам ми се струва, че двамата с ММ няма да се поберем там. newsm78 Спалнята, на която спим в момента е 160 широка и не, че тези 20 см. ще са от особено значение, но ми се ще да е нещо удобничко и големичко.  newsm78
В нашият град такъв диван спалня ми показаха, че само Мм няма да може да спи на него, пък за мен да не говорим. Laughing
Неговите родители имат един много стар диван, от който вадят една конструкция и го разпъват до много голям и удобен, по-голям от спалнята ни. Но това чудо е купувано преди емнайсет години и не знам предлага ли се изобщо някъде.
Ще съм много благодарна на всякакви предложения и идеи.
Благодаря.  bouquet

# 711
Значи правилно съм се насочила към тези мокетните.
Те ми се виждат най-твърди отдолу и тежки сякаш.
Благодаря, Пина.

# 712
Kapico,  благодаря ти за изчерпателния отговор, ще залягам значи по диваните, когато го избираме. hahaha Joy
Мен честно казано ме притеснява този р-р 140/200, който срещам на всякъде. Някам ми се струва, че двамата с ММ няма да се поберем там. newsm78 Спалнята, на която спим в момента е 160 широка и не, че тези 20 см. ще са от особено значение, но ми се ще да е нещо удобничко и големичко.  newsm78
В нашият град такъв диван спалня ми показаха, че само Мм няма да може да спи на него, пък за мен да не говорим. Laughing
Неговите родители имат един много стар диван, от който вадят една конструкция и го разпъват до много голям и удобен, по-голям от спалнята ни. Но това чудо е купувано преди емнайсет години и не знам предлага ли се изобщо някъде.
Благодаря.  bouquet

Ена, щом като търсиш гарнитура, която активно ще се ползва за спане, ти препоръчвам тази: http://media.snimka.bg/9564/025383940.jpg?r=0. Поръчахме си я миналата година /с някои промени по нея по облицовката, вида на табуретката/ основно съобразявайки се, че първоначално ще се използва и за сън. Не съм си представяла ще бъде толкова удобна, останахме приятно изненадани и много доволни от избора, който направихме. Размерите й са 235см/275см, а разгъната е достатъчно просторна 150см/225см. В момента сме я разделили на два отделни дивана, успоредно разположени с маса мажду тях, а като се махнат възглавниците имаме две легла с ширина 80 см - отново чудесен вариант за спане. Експлоатираме я вече година и половина и до момента нямам никакви забележки.
От личен опит знам, че изборът който правиш в момента е много труден, но и важен, затова с удоволствие ти давам тази препоръка. Аз много обикалях докато избирах, оказа се че от огромния избор на пазара рядко се среща комбинацията удобство , стабилност, добро качество и многофункционалност.

# 713
Здравейте, ние сме на етап обзавеждане на хола и сме се спрели на някаква модулна секция която искаме да разположим на едната стена.Реших да се обърна към фирма Перфект Мебел за проект, защото нещо ни е трудно да го измислим, имате ли впечатления от тази фирма, някой да е ползвал услугите й?

# 714
Благодаря.  bouquet

Ена, щом като търсиш гарнитура, която активно ще се ползва за спане, ти препоръчвам тази: http://media.snimka.bg/9564/025383940.jpg?r=0. Поръчахме си я миналата година /с някои промени по нея по облицовката, вида на табуретката/ основно съобразявайки се, че първоначално ще се използва и за сън. Не съм си представяла ще бъде толкова удобна, останахме приятно изненадани и много доволни от избора, който направихме. Размерите й са 235см/275см, а разгъната е достатъчно просторна 150см/225см. В момента сме я разделили на два отделни дивана, успоредно разположени с маса мажду тях, а като се махнат възглавниците имаме две легла с ширина 80 см - отново чудесен вариант за спане. Експлоатираме я вече година и половина и до момента нямам никакви забележки.
От личен опит знам, че изборът който правиш в момента е много труден, но и важен, затова с удоволствие ти давам тази препоръка. Аз много обикалях докато избирах, оказа се че от огромния избор на пазара рядко се среща комбинацията удобство , стабилност, добро качество и многофункционалност.

Doni Donika може ли инфо за дебелина на подматрака и също така дали седалките са от дунапрен или са с пружини,олбегалните възглавници  с цип ли са и има ли ракла.Харесала съм модела,ще се ползва за всекидневно спане,но не съм го виждала /пробвала на живо.Ще съм ти много благодарна за малко полезно инфо Simple Smile

# 715
  • Стара Загора
Момичета, може ли да ми препоръчате диван спалня? Става дума за диван, който ще се ползва всяка нощ за спане, не просто разгъващ се такъв, за спешни случай.  newsm78
Надявам се някой има опит.
Ена, ние от три години сме с диван Корсика мини / поради липса на място /, производство на фирма Иввекс - Стара Загора. Използваме го ежедневно за спане и съм доволна. Минито идва малко късичко за мъжа ми, но като цяло за двама е достатъчен. Има и по-голям размер - двойка и тройка. За удобство на спане е добър.
Определено е по-добър вариант от диваните с подматраци, при които доста често има разминаване в нивото.

# 716
Ена, седалките са от висококачествен дунапрен, дебелината на матрака е 10-12 см; има достатъчно голяма ракла - 120/80 см и дълбочина 20 см /спокойно се събира целия спален комплект заедно с възглавниците ни/. Всички възглавници от гарнитурата и малки и големи са с ципове, достатъчно твърди са, за да ти е удобно, когато седиш облегната на тях. Хубав ден!

# 717
Ена,ние също сме с Корсиката на Иввекс-Ст.Загора-голямата не мини-разкош и много стабилно направен! Peace

# 718
Ена, седалките са от висококачествен дунапрен, дебелината на матрака е 10-12 см; има достатъчно голяма ракла - 120/80 см и дълбочина 20 см /спокойно се събира целия спален комплект заедно с възглавниците ни/. Всички възглавници от гарнитурата и малки и големи са с ципове, достатъчно твърди са, за да ти е удобно, когато седиш облегната на тях. Хубав ден!

Не съм Ена,но ти благодаря за подробното инфо(аз питах)  bouquet
И последно питане има ли избор на дамаски /кожи нали и да споделиш фирма и цена.
Аз бях харесала на модел ЛУНА на Паралел Севлиево(страхотен е - направо се разтапяш в него:) ),но ме спира цената и това,че няма ракла.

# 719
luckyme, съжалявам за грешката - отговорила съм по инерция.
Това е линк към магазина, където ние си поръчахме гарнитурата - в Пазарджик. Там имаше различни каталози с дамаски и кожи, от които да се направи избор, а относно производителя ни казаха, че е ямболска фирма. Изчакахме един месец до доставката, а цената й беше 1200 лв. /по наш избор гърбовете и цялата основа са в кожа, само седалките и възглавниците са от показаната дамаска табуретката е правоъгълна с размери 45/90 см. В момента сме я разположили по този начин: http://media.snimka.bg/9324/024903476.jpg?r=0
 http://www.iveli.bg/%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%A5% … 0%B0-M493.bg.html

Общи условия

Активация на акаунт