Звездни компромати-95

• 56 124
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
 Прогнозите ми, че "Речта на краля" ще обере оскарите за главна и поддържащи роли не се сбъднаха.
Колин Фърт е носителят на Оскар за главна мъжка роля в горния филм, Натали Портман за главна женска роля, Крисчън Бейл за поддържаща мъжка, Melissa Leo (непозната за мен) за поддържаща женска роля. Най- добър филм- "Речта на краля".

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 07:49 от инфантилна

# 181
Те добре, че не дадоха Оскар за най-добър филм на "Социалната мрежа". Не знам как се излъгаха и го наградиха със Златен глобус точно в тази категория. Приятен филм, но чак такава чест не заслужава.

# 182

Тази година дамите изненадващо за мен доста са се постарали с тоалетите. Няма фрапантни изцепки, напротив наистина впечатляващи и добре подбрани рокли.
 Дори Хелена не е в обичайния си кичозен стил. Simple Smile

# 183
  • София
А Сандра Бълок, май е чела коментарите ви  Mr. Green
Прибрала е къдриците този път  Wink

# 184
# 185
  • На брега на реката
Честито на аХ'Не, дълъг семеен живот и много любов и разбирателство ви желая!
Всички от Оскарите ме впечатлиха, разкошни са  Mr. Green И съм безкрайно щастлива, че Натали спечели Оскар  Simple Smile

# 186

Много бих искала да те видя като булка! Party
Аз също. Честито и от мен, аХ'Не! Пожелавам ти дълъг и изпълнен с емоции (положителни, разбира се) семеен живот. Добре дошла в клуба.  Laughing

За оскарите: Много се радвам за Натали Портман, напълно заслужена награда.
Сега остана и Лео ди Каприо да получи оскар някой ден, за да съм докрай доволна.

# 187
На мен пък не ми харесаха особено всички с тия бледи бозави цветове. Tired Според мен въобще не отиват на блондинки,супер измити и безцветни изглеждат.Харесаха ми Хали Бери и Ема Робъртс,особено втората. Peace
Иначе се радвам за Натали и за Колин Фърт!
Честито на ах`Не!

# 188

Сега остана и Лео ди Каприо да получи оскар някой ден, за да съм докрай доволна.

Той не е ли взимал оскар до сега? А е такъв добър актьор, играещ само в касови филми  Tired

# 189
На мен пък не ми харесаха особено всички с тия бледи бозави цветове. Tired Според мен въобще не отиват на блондинки,супер измити и безцветни изглеждат.Харесаха ми Хали Бери и Ема Робъртс,особено втората. Peace
Иначе се радвам за Натали и за Колин Фърт!
Честито на ах`Не!

на мен точно измитите рокли ми харесаха. Манди Мур ми е фаворит в облеклото.  Wink

# 190
Много ми хареса Кейт Бланшет!
Повечето актриси изглеждат добре, но нея специално се връщам и я гледам пак.

# 191
  • Варна
На мен пък не ми харесаха особено всички с тия бледи бозави цветове. Tired Според мен въобще не отиват на блондинки,супер измити и безцветни изглеждат.
Laughing Тъкмо си мислех да напиша, че трябва да се забрани на блондинки да носят белезникави тоалети.  Peace Преди да отворя снимката на Никол Кидмън си казах: "Дано не е с бяла рокля!" и воала!  Mr. Green Интересна е роклята, но изобщо не е за нея.
Като изключим комбинациите "руса и бяла с бледа рокля",  почти всички останали ми харесаха. Наистина няма изцепки и фрапантни недомислици.
На Кейт роклята ми напомня на старинен тапициран стол, с тези странни фигури отпред. Такава асоциация направих, сори.

# 192
Това за пореден път доказва различните вкусове. За мен най-абсудна е Скарлет Йохансон. Цвета, модела, косата й - нищо не ми харесва!

# 193
Колин Фърт най- добра мъжка роля

Крисчън Бейл поддържаща мъжка

Натали Портман Heart Eyes

Шарън Стоун в класацията за най-зле облечени е

Дженифър Хъдсън в класация за най-добре облечена

Мишел Уилямс също

Хю Джакман с жена си тя също е класирана за не сполучлив тоалет

Малена, Скарлет също е в класацията за несполучлива рокля, в сайта, от който взимам снимките...но не исках да я поствам, защото аз си я харесвам много Simple Smile

# 194
Това за пореден път доказва различните вкусове. За мен най-абсудна е Скарлет Йохансон. Цвета, модела, косата й - нищо не ми харесва!

И Ан Хатауей с червената рокля... ooooh!
Като някаква недоразбрала Кармен ми е.

Цитат
Хю Джакман с жена си тя също е класирана за не сполучлив тоалет
Съвсем основателно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт