Звездни компромати-95

• 56 127
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Ето още малко Кейт Бланшет:
1  2  3  4  5

# 211
  • Балчик
Скарлет на мен ми харесва , не знам защо на дантелата викате перде  newsm78, чувам че през тази година дантелата е актуална. Цвета също ми допада , най- не са се справили дамите , които са решили цвета на тена им да слее с цвета на дрехата . #Crazy
Хавиер и Пенелопе наистина са страхотни  Heart Eyes

# 212
  • София
    Кейт Бланшет ме остави със зяпнала уста пред екрана, получих един вид хм....и аз не знам какво.. Фешън оргазъм ??? Laughing   Уникална е в тази рокля на Живанши, просто уникална, останалите актриси, не са и наполвина толкова, перфектни. Съжалявам, че Тилда Суинтън не беше на оскарите, единствено тя би могла да "бие" Кейт...
   Ан Хатауей....толкова пари хвърлени на вятъра, може ли да сложиш червената Валентино и да се омацаш с ярко червено червило....Жалко, за роклята.
   Скарлет Йохансон???   ooooh!  имах големи очаквания, тази рокля не ги покрива, какво се е случило със,  секс-бомбата Скарлет, защо носи перде?? Тази рокля е по-скоро,  лоша реклама за Долче и Габана, а тези бродерии така и не успях да ги харесам, а присъстват в цялата им пролетна колекция...
  Пенелопе и Хавиер изглеждат чудесно, надявам се Пенелопе да не се втурне да отслабва веднага, далеч по-красива е с гърди.  Никол Кидмън, бива,  странна ми е малко тази рокля, но не е зле може би друг цвят щеше да е по-добре. newsm78    Г. Полтроу от край време я облича Келвин Клайн, харесва ми и сега, винаги е семпла и елегантна.  Хю Джакмън е убил, някой и съпругата му е станала, единствен свидетел на това, затова предполагам се е оженил за нея, или ??  Защо Бранджелина не присъства ???

разписвам се на 100% под това мнение!

Аз съм на абсолютно противоположния полюс тук. Peace

Мисля,че роклята на Кейт Бланшет е може би най-неприятната за окото......този нелеп кръг отпред.. и ярко жълтото по раменете й ?? не ми харесва  Thinking

А роклята на Скарлет е прекрасна в моите очи, самата Скарлерт също!   Heart Eyes

# 213
Някой знае ли защо Брад и Анджи отсъстват?  Thinking

За мен Гуинет и Кейт Бланшет са най-добрите попадения  Heart Eyes

# 214
  • София
Страхотни снимки от Оскарите, благодаря ви   bouquet

# 215
  Признавам, цветът на роклята на Скарлет е страхотен, стои и много добре, тялото и се подчертава, а аз отдааавна и завиждам за него...Просто ми изглежда недовършена, и какво е това черното хастарче, което се подава под дантелите?? Не, мога да я харесам, ако Никол Кидман я носеше , може би да, но не и на Скарлет, прическата и тип "току що ставам от леглото ", също ме хвърля в размисъл... newsm78

# 216
  • Варна
И на мен ми е странна роклята на Кейт Бланшет, а това жълтото по никакъв начин не ми се връзва.
Гуинет Полтроу е много елегантна.

# 217
Някой знае ли защо Брад и Анджи отсъстват?  Thinking

Някъде четох преди доста време, че тя и Брад няма да присъстват на церемонията, поради факта, че са обидени затова, че Анджи не е номинирана за ролята си в "Туристът" . На "Глобусите" беше номинирана и там присъстваха двамата.

# 218
    Кейт Бланшет ме остави със зяпнала уста пред екрана, получих един вид хм....и аз не знам какво.. Фешън оргазъм ??? Laughing   Уникална е в тази рокля на Живанши, просто уникална, останалите актриси, не са и наполвина толкова, перфектни. Съжалявам, че Тилда Суинтън не беше на оскарите, единствено тя би могла да "бие" Кейт...

разписвам се на 100% под това мнение!

Аз съм на абсолютно противоположния полюс тук. Peace

Мисля,че роклята на Кейт Бланшет е може би най-неприятната за окото......този нелеп кръг отпред.. и ярко жълтото по раменете й ?? не ми харесва  Thinking

А роклята на Скарлет е прекрасна в моите очи, самата Скарлерт също!   Heart Eyes
И аз съм на същото мнение!Роклята на Кейт ми е абсолютно безлична( и не разбирам какво е толкова хубава newsm78), а на Скарлет ме грабна още при първия преглед на снимките.

# 219
И на мен ми е странна роклята на Кейт Бланшет, а това жълтото по никакъв начин не ми се връзва.
Гуинет Полтроу е много елегантна.
PeaceПенелопе и Хавиер са прекрасни заедно.Честно очаквах повече от роклите на звездите, а не се впечатлих особенно.Виждам и доста зле съчетани бижута, при Рийз направо са ми несъвместими.

# 220
Чета ви редовно,сега реших да се включа Simple Smile
На мен много ми харесва Camila Alves http://gossipcenter.com/academy-awards-2011/photo/matthew-mccona … ey-camila-alves-1
Симпатизирам им и като семейство http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2439713/matthew-mccon … y-weekend-fun-17/

# 221
# 222
Хавиер и Пенелопе наистина са страхотни  Heart Eyes

В един сайт четох коментари за роклята на Пенелопе, че е прекалено в стил "Лас Вегас", наподобява танцьорка на ча-ча и като цяло изглежда евтина с тези пайети. За роклята на Сандра Бълок, също коментират, че е недобър избор, тъй като отпред на бюста "зеела", нямала достатъчно "пълнеж"  Laughing За роклята на Скарлет коментарът е, че едва ли не е тръгнала по бельо, не е подходящо да прозира черен сутиен под дантелата.

# 223
  • София
Най ми хареса лилавата рокля на Натали Портман.
Роклята на Кейт Бланшет пък изобщо ни ме харесва, както някой по-напред писа - като тапицерия на стол седи.
А, да, и аз не харесвам бозави рокли на руси жени.

# 224
http://life.dir.bg/gallery.php?id=8095464&nomer=1
Почти съжалявам, че пускам тези снимки на фона на тези от Оскарите.
Обаче се възмутих, честна дума - а рядко ми се случва. Не са много по-пошлите неща, които съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт