Звездни компромати-95

• 53 978
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • Lost in a fairytale ...
Rosie Huntington и това до нея не е е ли Jason Statham?  Rolling Eyes

# 586
# 587
Ами има и по опасни неща от това, венерически болести, например.

наркотици имах предвид Whistling

# 588
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, да, да, Джеймс Франко без дрехи Heart Eyes Blush Heart Eyes. Те пък кога са ходили с Линдзито newsm78

# 589

Дааам, той е. Много приятна двойка са ми. И двамата много ги харесвам (него повече)  Embarassed Crazy

# 590
Извинявай, ама  е смешно да наречеш 50 годишна жена бабичка  Mr. Green, поне в масовата част.
(Не съм засегната лично, скоро ще стана на 27  Laughing)

Ами като гледам жените на 50, по скоро ми приличат на баби вече. На искам никой да обиждам. Същото важи и за 35 годишните девойки, който изобщо не приличат на девойки. Разбира се има и изключения, но все пак мнозинството говори само по себе си.

# 591
Когато бях на 18, един наш приятел се влюби в 25 годишна. Аз и приятелките ми бяхме изумени. Какво е намерил в тази старица Rolling Eyes Самата аз си правех сметката, че макар и стара (на 27), все пак ще доживея 2000-та година. Сега вече не ги виждам така нещата, но едно време и 30 годишните ми се струваха тотално взели-дали... Crazy

# 592
  • Lost in a fairytale ...

Дааам, той е. Много приятна двойка са ми. И двамата много ги харесвам (него повече)  Embarassed Crazy

Не знаех, че са двойка. Готини са  Grinning

# 593
Много хубава двойка. Heart Eyes

# 594
# 595
Нито тялото, нито татуто на Цеци ми харесват. Мислех, че е с по-дълги крака и няма целулит.

# 596
  • Tам през Атлантическия океан
Нито тялото, нито татуто на Цеци ми харесват. Мислех, че е с по-дълги крака и няма целулит.
Знам че има стрии , бе споменала някъде че като е била бременна е била към 100  Sunglasses

Когато бях на 18, един наш приятел се влюби в 25 годишна. Аз и приятелките ми бяхме изумени. Какво е намерил в тази старица Rolling Eyes Самата аз си правех сметката, че макар и стара (на 27), все пак ще доживея 2000-та година. Сега вече не ги виждам така нещата, но едно време и 30 годишните ми се струваха тотално взели-дали... Crazy
Whistling хах тя разлитата с мъжа ми е толкова  Sunglasses в моя полза  Grinning

Вече занам че само по нашите ширини се придава такова негативно  значение на разликата  Crazy
Щом една двойка е щастлива негативните коментари са неумесни  Wink

Майкъл Дъглас подкрепя съпругата си Катрин Зита-Джоунс

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/03/05/article-0-0D79D6CB0000 … C-300_468x725.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/03/05/article-1363232-0D7A5C … C-800_468x502.jpg

# 597
Виждам доста дълги крака, къде видя целулит? Виждам само 2 снимки.
да, имам подобен случай, но казах на 26 год. не омъжена че е стара мома, аз тогава на 16-17г. Даже си го спомних като ставах на 26 и нямах никакъв мерак за женене.

# 598
И аз дадох зуум на снимките, но не видях целулит.

# 599
И аз дадох зуум на снимките, но не видях целулит.
И къси крака не видях, а много търсих, щото хич не я любя тази госпожа.

Общи условия

Активация на акаунт