Звездни компромати-95

• 54 330
  • 722
  •   1
Отговори
# 390
# 391
McKitty , линковете не са отварят.

# 392
хм, не знам защо, при мен са ок.  Confused Нищо де, хубава си е Нина, не е  компромат.  Wink

# 393
# 394
# 395
Днес любимецът на тинейджърките навършва 17г! Очаква се голямо парти Crazy
Джъстин Бибер:http://www.sugarscape.com/main-topics/lads/614197/happy-17th-birthday-justin-bieber

# 396
  • София
Да,чак по новините го съобщиха това ooooh!,а е известен само от 2години.

# 397
  • София

Страхотна е Нина, много я харесвам  Simple Smile
Отварят се с рефреш.

# 398
  • София
То на Нина не може да се направят компроментиращи снимки-нашето момиче е просто невероятно естествено красива.Има добър вкус за обличане и е прекрасна и без грим.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:50 от didito.

# 399
А тя защо е Нина Добрев, след като е родена в България и рожденото й име е ДобреваThinking

# 400
  • София
Предполагам,поради същата причина,поради която Камелия Тодорова там се наричаше Кеми Тодоров.

# 401
А тя защо е Нина Добрев, след като е родена в България и рожденото й име е ДобреваThinking

за по-американско звучене Crazy
те и без това американците биха й потъмнили А-то

# 402
  • София
Преместили са се в Канада,когато тя е била съвсем малка-на 2годинки.Браво на родителите и,че не са позволили да забрави българския,както много родители сега.Да не могат две думи да кажат на българските си баба и дядо Confused,никога не съм го разбирала това.

# 403
Да изкажа възмущението си за Дянков..Не че е звезда, но все пак вицепримиер.. Така както все "няма пари" , ще посрещне националния празник къде в АМЕРИКА и то ФЛОРИДА  Close

Е това видях във фейсбук:

Уважаеми сънародници,
По повод посещението в Орландо на Вицепремиера и Министър на Финансите на Република България Г-н Симеон Дянков и придружаващите го официални лица, Българската Православна Църква Св. Георги Победоносец в Орландо,
има удоволствието да Ви покани на

СРЕЩА С МИНИСТЪР ДЯНКОВ

То бива бива безочие, ама чак пък толкоз...

# 404
  • София

На това предполагам родителите й трябва да отговорят.
Във всеки случай не са я оставили да забрави откъде идва, споменава България и че е българка във всичките си интервюта /поне тези, които съм гледала/.

Общи условия

Активация на акаунт